Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

UK Today-Kolozsvár - Ki ismeri őket?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Andrea303
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 17. Csütörtök, 9:15    Hozzászólás témája: UK Today-Kolozsvár - Ki ismeri őket? Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv mindenkinek!
A helyzet a következő:
- az öcsém szakács és Angliába menne dolgozni
- felfedezett egy kolozsvári munkaközvetítőt magának, amihez foggal-körömmel ragaszkodik
Ami a gond:
- a cég írtózatos összeget kér el az ügyfelektől: 50 euro a papírokra, 450 euro nem tudom mire (nem írják) és 400 angol font (amit erederileg utólag kellene kifizetni, de egy telefonhívás után rögtön kiderül, hogy előre kell lepengetni)
- a cégről egy szót (se jót, se rosszat) nem találtam a neten, egyetlen román fórumon sem

Ha valaki tud valamit a cégről, írjon, nagyon sűrgős lenne.
Köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
kornel88
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Július 17. Csütörtök, 12:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Istenem ez nevetséges...
Még ha a világ legmegbízhatóbb cége is lenne se fizetnék nekik ennyit.
Persze ha van felesleges 230ezretek akkor hajrá Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
kornel88
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Július 17. Csütörtök, 12:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HMMMM lehet nekem is ilyen vállalkozásba kéne kezdenem, megérné Vicces
Vissza az elejére
Andrea303
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 17. Csütörtök, 14:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Persze, hogy nevetséges, tudom én is, s az is természetes, hogy nincs ennyi pénzünk, főleg egy ilyen kétes kimenetelü dologra, de megöl a kiváncsiság, hogy az a balek amelyik kifizette ezt az összeget, hogy járt?
Vissza az elejére
kornel88
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Július 17. Csütörtök, 18:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi a honlapjuk címe? Nem találtam akárhogy kerestem rá.
Vissza az elejére
Andrea303
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 17. Csütörtök, 19:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A honlap uktoday.ro, de csak a roman verzio mukodik.... komolytalanok...
Vissza az elejére
hattyu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 22. Kedd, 16:29    Hozzászólás témája: velemeny Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Andrea303! Szerintem jobb hanyagolni a munkakozvetito irodakat... ha megis azon keresztul akar kimenni a tesod akkor valasszon valami ismertebbet na de arrol is szerezzen nehany infot!Jobb kimenni es ott keresni magadnak minthogy ceggekkel foglakozzon az ember... a legtobb atveres na es nem kis penzt huznak le az emebertol!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban