Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Egyéb információ
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2008. Június 14. Szombat, 7:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen, akkor is kell.
Magyarországról: 00442081506729 vagy 00447921190650
Iroda: 343 Purley Way, Croydon, CR0 4NW
Nyitva: H-P 9.30 - 17.00
Szombat: 9.00 - 14.00
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
attus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 21. Szombat, 18:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv.
Nekünk azt mondta a tv licenses emberke hogy dvd nézésre használhatjuk a tv-t ado nélkül.
Akkor most mi az igazság?
Ja és az internettel mi a helyzet?
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Június 21. Szombat, 20:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

attus írta:
Üdv.
Nekünk azt mondta a tv licenses emberke hogy dvd nézésre használhatjuk a tv-t ado nélkül.
Akkor most mi az igazság?
Ja és az internettel mi a helyzet?

Olvasgasd... http://www.tvlicensing.co.uk/information/index.jsp
De a lenyeg:
Do I need a TV Licence?

You need a TV Licence to use any television receiving equipment such as a TV set, digital box, DVD or video recorder, PC, laptop or mobile phone to watch or record television programmes as they're being shown on TV.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 25. Szerda, 0:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na azért nem eszik olyan forrón a kását. Ha csak számítógéped van, akár DVD lejátszós, akár nem, akkor azért nem kötelezhetnek arra, hogy fizessél TV licence-t. A DVD nézéshez ennek semmi köze. A TV-t pedig nem a sugárzása alapján mérik be, tudtommal ugyanis nem igazán sugároz. Inkább az adók sugárzott jelét mérik és ha antennát használsz, az csökkenti a környezetben a sugárzott jel erősségét.

Ugyanakkor egyetértek azzal, hogy piti összeg és ha tényleg használod is, mármint nézed a TV-t, akkor fizessél érte. Ha azonban nem, akkor ne fizess. Ahhoz is jogod van. Tudtommal nem neked kell bizonyítanod, hogy nem nézed a TV-t, hanem nekik, hogy igen.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Június 25. Szerda, 5:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tothz írta:
Na azért nem eszik olyan forrón a kását. Ha csak számítógéped van, akár DVD lejátszós, akár nem, akkor azért nem kötelezhetnek arra, hogy fizessél TV licence-t.

Ezert nem is koteleznek. Olvasd el az egesz mondatot!

You need a TV Licence to use any television receiving equipment [such as a TV set, digital box, DVD or video recorder, PC, laptop or mobile phone] to watch or record television programmes as they're being shown on TV.

Azaz ha olyan eszkozod van, amivel az epp most meno TV programot tudod nezni.

Azert a fene oket, a BBC iPlayeret akkor nezheti mindeki license nelkul is. Ez nem fair!

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Fcsaba
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 9. Szerda, 11:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv!

Egy kérdésem van. Hallottam olyasmit, hogy állítólag angliában az áramhálózat (konektor) nem egyezik az itthonival. Ez igaz? Vagy csak egy rémtörténet? Fogom tudni használni kinn az elektromos cuccaim?
Ha valaki válaszol, gyorsan tegye, mert holnap indulunk a barátnőmmel kifelé! Mosoly

Köszi
Vissza az elejére
Fcsaba
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 9. Szerda, 11:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Már meg is találtam a választ itt két oldallal visszább....
Vissza az elejére
papagena
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 17. Csütörtök, 8:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,bocsi h ide irok,csak nem talatam meg az Easyjetes infokat.Azzal kapcsolatban szeretnek kerdezni,lehet egy kicsit furan fog hangzani,de nem tudjatok mogyorovajat lehet-e a kezitaskaba pakolni?
Elore is koszonom a segitsegeteket!
Papagena
Vissza az elejére
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Július 17. Csütörtök, 12:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Természetesen lehet. Azt pakolsz a kézitáskába, amit csak akarsz, ha az nem veszélyes mások testi épségére (éles tárgyak, pl. kés, körömreszelő, kisolló, ilyesmi) illetve nem illegális (drog).
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Július 17. Csütörtök, 15:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

papagena írta:
Sziasztok,bocsi h ide irok,csak nem talatam meg az Easyjetes infokat.Azzal kapcsolatban szeretnek kerdezni,lehet egy kicsit furan fog hangzani,de nem tudjatok mogyorovajat lehet-e a kezitaskaba pakolni?
Elore is koszonom a segitsegeteket!
Papagena

A Budapest Airportnál ezek a szabályok vonatkoznak a kézipoggyászra:
A mogyóróvaj ha jól emlékszem krém állagú

Korlátozások folyadékokra, krémekre és zselékre
"Az utasok a kézipoggyászban csak kis mennyiségű folyadékot, krémet és zselét vihetnek fel a repülőgépek fedélzetére.

• A folyadékok egyenként maximum 100 ml-es egyedi kiszerelésben szállíthatók
• A kis tégelyeket, dobozokat, tárolóedényeket egy maximum 1 liter űrtartalmú, átlátszó és újrazárható műanyag zacskóba kell tenni. Az utasoknak maguknak kell biztosítaniuk a folyadékok szállítására alkalmas műanyag zacskót! Műanyag zacskót a reptéri Relay üzletekben lehet vásárolni. Relay üzlet a repülőtér minhárom indulási csarnokban található.
• A folyadékokat tartalmazó zacskót fel kell mutatni a biztonsági ellenőrzésen az átvizsgáló személynek

100 ml fölött, minden folyadékot elkobzunk és megsemmisítünk!

Kivételek
A kézitáskában az utasok felvihetik a fedélzetre az út során szükséges gyógyszereket, diabetikus termékeket, bébiételeket. Ugyanakkor előfordulhat, hogy a biztonsági átvizsgáláson ezek eredetét és használatuk szükségességét igazolni kell.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
papagena
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 18. Péntek, 9:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon boldog
Vissza az elejére
papagena
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 18. Péntek, 9:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na megtalatam! Mosoly
http://www.kronika.ro/nd.php?name=Sh&kat=27&what=14382

A 100 millilitert meghaladó folyadékmennyiséget az utasbiztonsági ellenőröknek kötelességük elkobozni és megsemmisíteni.
Csupán két kivétel létezik, a repülés ideje alatt igényelt csecsemőtápszer és a repülés ideje alatt igényelt gyógyszer. Ezek eredetét és használatuk szükségességét igazolni kell.
Folyadéknak számító tárgyak: csokoládékrémek, olajak, italok, kenhető sajtok, májkrémek, paszták, mogyoróvaj, levesek, szörpök, szirupok, víz, joghurt, túró, túrórudi, vaj, margarin, fagyasztott ételek, konzervek, hurka, kolbász, zselék, habok, szaloncukor, hajfesték, folyékony ajakrúzsok, folyadékos maszkok, folyékony állapotú keverékek, testápolók, aeroszolok és golyós dezodorok, parfümök, körömlakklemosó és minden egyéb, hasonló halmazállapotú tárgy.
Koszi a segitsegeteket!!
Vissza az elejére
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Július 23. Szerda, 21:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jesszus, na ezekről én sem tudtam... Sokkolt Nem semmi lista... megint okosabb lettem. Mosoly
Vissza az elejére
CerebralAssasin
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 30. Szerda, 14:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv !
Nov 14-én 2 haverral megyek 1 kis eventre-Londonba.
Kacsintó (Mondjuk lehet hogy én előbb-kamaszkori hobbim a
világvárosokban való eltévedés+ottragadás).
Kaptam sok jó és rossz infót->
Komolyan gyanús lesz attól az ember-a reptéren-
ha sok elektronika van nála??? Sokkolt
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Július 30. Szerda, 14:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

erus írta:
Jesszus, na ezekről én sem tudtam... Sokkolt Nem semmi lista... megint okosabb lettem. Mosoly

Ehhez kepest en hoztam szarazkolbaszt meg szalamit tobbszor is.
Persze talan bolcsebb legkozelebb berakni egy hutotasakban a borondbe... (a hutotasak azert kell, hogy ne forrjon fol/fagyjon meg az ut alatt)
-seci
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
3 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban