| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2008. Június 14. Szombat, 7:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Igen, akkor is kell. _________________ skypon megtalász bennünket : magyarok.londonban
Tel: 02081506729
07921190650
Magyarországról: 00442081506729 vagy 00447921190650
Iroda: 343 Purley Way, Croydon, CR0 4NW
Nyitva: H-P 9.30 - 17.00
Szombat: 9.00 - 14.00 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
attus Újonc

Csatlakozott: Apr 08, 2008 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Hersham,Surrey
|
Elküldve: 2008. Június 21. Szombat, 18:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv.
Nekünk azt mondta a tv licenses emberke hogy dvd nézésre használhatjuk a tv-t ado nélkül.
Akkor most mi az igazság?
Ja és az internettel mi a helyzet? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 927 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2008. Június 21. Szombat, 20:30 Hozzászólás témája: |
|
|
| attus írta: | Üdv.
Nekünk azt mondta a tv licenses emberke hogy dvd nézésre használhatjuk a tv-t ado nélkül.
Akkor most mi az igazság?
Ja és az internettel mi a helyzet? |
Olvasgasd... http://www.tvlicensing.co.uk/information/index.jsp
De a lenyeg:
Do I need a TV Licence?
You need a TV Licence to use any television receiving equipment such as a TV set, digital box, DVD or video recorder, PC, laptop or mobile phone to watch or record television programmes as they're being shown on TV.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 402 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2008. Június 25. Szerda, 0:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Na azért nem eszik olyan forrón a kását. Ha csak számítógéped van, akár DVD lejátszós, akár nem, akkor azért nem kötelezhetnek arra, hogy fizessél TV licence-t. A DVD nézéshez ennek semmi köze. A TV-t pedig nem a sugárzása alapján mérik be, tudtommal ugyanis nem igazán sugároz. Inkább az adók sugárzott jelét mérik és ha antennát használsz, az csökkenti a környezetben a sugárzott jel erősségét.
Ugyanakkor egyetértek azzal, hogy piti összeg és ha tényleg használod is, mármint nézed a TV-t, akkor fizessél érte. Ha azonban nem, akkor ne fizess. Ahhoz is jogod van. Tudtommal nem neked kell bizonyítanod, hogy nem nézed a TV-t, hanem nekik, hogy igen. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

|
Elküldve: 2008. Június 25. Szerda, 5:48 Hozzászólás témája: |
|
|
| tothz írta: | | Na azért nem eszik olyan forrón a kását. Ha csak számítógéped van, akár DVD lejátszós, akár nem, akkor azért nem kötelezhetnek arra, hogy fizessél TV licence-t. |
Ezert nem is koteleznek. Olvasd el az egesz mondatot!
You need a TV Licence to use any television receiving equipment [such as a TV set, digital box, DVD or video recorder, PC, laptop or mobile phone] to watch or record television programmes as they're being shown on TV.
Azaz ha olyan eszkozod van, amivel az epp most meno TV programot tudod nezni.
Azert a fene oket, a BBC iPlayeret akkor nezheti mindeki license nelkul is. Ez nem fair!
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fcsaba Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 9. Szerda, 11:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv!
Egy kérdésem van. Hallottam olyasmit, hogy állítólag angliában az áramhálózat (konektor) nem egyezik az itthonival. Ez igaz? Vagy csak egy rémtörténet? Fogom tudni használni kinn az elektromos cuccaim?
Ha valaki válaszol, gyorsan tegye, mert holnap indulunk a barátnőmmel kifelé!
Köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fcsaba Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 9. Szerda, 11:57 Hozzászólás témája: |
|
|
| Már meg is találtam a választ itt két oldallal visszább.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
papagena Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 17. Csütörtök, 8:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok,bocsi h ide irok,csak nem talatam meg az Easyjetes infokat.Azzal kapcsolatban szeretnek kerdezni,lehet egy kicsit furan fog hangzani,de nem tudjatok mogyorovajat lehet-e a kezitaskaba pakolni?
Elore is koszonom a segitsegeteket!
Papagena |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 236 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Július 17. Csütörtök, 12:43 Hozzászólás témája: |
|
|
| Természetesen lehet. Azt pakolsz a kézitáskába, amit csak akarsz, ha az nem veszélyes mások testi épségére (éles tárgyak, pl. kés, körömreszelő, kisolló, ilyesmi) illetve nem illegális (drog). |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 430 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Július 17. Csütörtök, 15:23 Hozzászólás témája: |
|
|
| papagena írta: | Sziasztok,bocsi h ide irok,csak nem talatam meg az Easyjetes infokat.Azzal kapcsolatban szeretnek kerdezni,lehet egy kicsit furan fog hangzani,de nem tudjatok mogyorovajat lehet-e a kezitaskaba pakolni?
Elore is koszonom a segitsegeteket!
Papagena |
A Budapest Airportnál ezek a szabályok vonatkoznak a kézipoggyászra:
A mogyóróvaj ha jól emlékszem krém állagú
Korlátozások folyadékokra, krémekre és zselékre
"Az utasok a kézipoggyászban csak kis mennyiségű folyadékot, krémet és zselét vihetnek fel a repülőgépek fedélzetére.
• A folyadékok egyenként maximum 100 ml-es egyedi kiszerelésben szállíthatók
• A kis tégelyeket, dobozokat, tárolóedényeket egy maximum 1 liter űrtartalmú, átlátszó és újrazárható műanyag zacskóba kell tenni. Az utasoknak maguknak kell biztosítaniuk a folyadékok szállítására alkalmas műanyag zacskót! Műanyag zacskót a reptéri Relay üzletekben lehet vásárolni. Relay üzlet a repülőtér minhárom indulási csarnokban található.
• A folyadékokat tartalmazó zacskót fel kell mutatni a biztonsági ellenőrzésen az átvizsgáló személynek
100 ml fölött, minden folyadékot elkobzunk és megsemmisítünk!
Kivételek
A kézitáskában az utasok felvihetik a fedélzetre az út során szükséges gyógyszereket, diabetikus termékeket, bébiételeket. Ugyanakkor előfordulhat, hogy a biztonsági átvizsgáláson ezek eredetét és használatuk szükségességét igazolni kell. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
papagena Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 18. Péntek, 9:13 Hozzászólás témája: |
|
|
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
papagena Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 18. Péntek, 9:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Na megtalatam!
http://www.kronika.ro/nd.php?name=Sh&kat=27&what=14382
A 100 millilitert meghaladó folyadékmennyiséget az utasbiztonsági ellenőröknek kötelességük elkobozni és megsemmisíteni.
Csupán két kivétel létezik, a repülés ideje alatt igényelt csecsemőtápszer és a repülés ideje alatt igényelt gyógyszer. Ezek eredetét és használatuk szükségességét igazolni kell.
Folyadéknak számító tárgyak: csokoládékrémek, olajak, italok, kenhető sajtok, májkrémek, paszták, mogyoróvaj, levesek, szörpök, szirupok, víz, joghurt, túró, túrórudi, vaj, margarin, fagyasztott ételek, konzervek, hurka, kolbász, zselék, habok, szaloncukor, hajfesték, folyékony ajakrúzsok, folyadékos maszkok, folyékony állapotú keverékek, testápolók, aeroszolok és golyós dezodorok, parfümök, körömlakklemosó és minden egyéb, hasonló halmazállapotú tárgy.
Koszi a segitsegeteket!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 236 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Július 23. Szerda, 21:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Jesszus, na ezekről én sem tudtam... Nem semmi lista... megint okosabb lettem.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
CerebralAssasin Újonc

Csatlakozott: Jul 30, 2008 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Watford
|
Elküldve: 2008. Július 30. Szerda, 14:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv !
Nov 14-én 2 haverral megyek 1 kis eventre-Londonba.
(Mondjuk lehet hogy én előbb-kamaszkori hobbim a
világvárosokban való eltévedés+ottragadás).
Kaptam sok jó és rossz infót->
Komolyan gyanús lesz attól az ember-a reptéren-
ha sok elektronika van nála???  _________________ \"Aki gondolkodik... Hazudik."
Egykori filozófia tanárom |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

|
Elküldve: 2008. Július 30. Szerda, 14:13 Hozzászólás témája: |
|
|
| erus írta: | Jesszus, na ezekről én sem tudtam... Nem semmi lista... megint okosabb lettem.  |
Ehhez kepest en hoztam szarazkolbaszt meg szalamit tobbszor is.
Persze talan bolcsebb legkozelebb berakni egy hutotasakban a borondbe... (a hutotasak azert kell, hogy ne forrjon fol/fagyjon meg az ut alatt)
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|