| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
slyder Újonc

|
Elküldve: 2008. Február 13. Szerda, 19:27 Hozzászólás témája: Jó környék vs. rossz környék |
|
|
Sziasztok!
A kint élők tapasztalataira lennék kiváncsi(London) a fenti témában...szal merre nem érdemes fehér embernek este mászkálni ill. szállást bérelni:)..stb |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
doboslaci Újonc

Csatlakozott: Apr 02, 2008 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Még Budapest
|
Elküldve: 2008. Április 12. Szombat, 10:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én még mindig azt kérdezném,hogy Wembley jó környék?Bár hiszek Tovinak aki azt mondta jó.Nincs esetleg köztetek olyan aki ott él?
Köszi.Laci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mancsika Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 24. Csütörtök, 13:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Wembley jo kornyek a baratnomek ott laknak,tobbszor voltun arra!
Rossz kornyek,amit tudok az Hackney,olyan mint Bronx!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peetee Mester

Csatlakozott: Apr 04, 2008 Hozzászólások: 168 Tartózkodási hely: Bedfordshire
|
Elküldve: 2008. Április 24. Csütörtök, 14:13 Hozzászólás témája: |
|
|
| mancsika írta: | ...olyan mint Bronx!  |
Meg rosszabb. Mikor az Ocadonal dolgoztam, egy este Hackneyben 11pm tajban kiraboltak a van-emet, mig bent voltam a customer-nel. 5 perc alatt, nyomtalanul, hang nelkul. Bronx-ban azert vannak szinvonalas helyek, de South Bronx az tenyleg putri volt este atmehettel a kocsiddal a piros lampan, nehogy meglincseljenek.... , Hackney az tiszta nyomortanya. Wembley szerintem is OK, bar izlesek es pofonok...
-peetee- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fcsaba Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 7. Hétfő, 14:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Valaki valamit tud arról, hogy Tottenham milyen környék?
Előre is köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 430 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Július 7. Hétfő, 16:17 Hozzászólás témája: |
|
|
| Fcsaba írta: | Sziasztok!
Valaki valamit tud arról, hogy Tottenham milyen környék?
Előre is köszi! |
Ezeket a "milyen környék" kérdéseket mindig óvatosan kezelem, ugyanis a rosszabb városrészekben is vannak biztonságos és élhető helyek, de ugyanez igaz fordítva is, a relatíve jó, biztonságos helyeken (pl.: Edgware) is vannak nem túl bizalomgerjesztő részek.... De ezek mind szubjektív dolgok.
Tottenhamban sokat járok a Bridisco céghez dolgozni, elég vegyes benyomásaim vannak.... Az egyik legtöbb etnikum itt lakik:
Tottenham is a multicultural hotspot with many different ethnic groups inhabiting the area, the largest groups are the African-Caribbean, West African, Turkish-Cypriot, Turkish, Irish, and Portuguese populations. South Tottenham is reputed to be the most ethnically-diverse area in Europe, with up to 300 languages being spoken by its residents.
After Brixton, Tottenham probably has the largest "Jamaican population" as a percentage in the United Kingdom.[citation needed]
Tottenham is also home to the largest Ghanaian population in the United Kingdom and the largest population of Ghanaians in Europe.[citation needed]
More investment is slowly being pumped into Tottenham which is needed. Certain areas were becoming run down and crime levels were rising and this is due to the fact that Haringey, the London Borough Tottenham is part of, is classed as an outer London Borough and so obtains less funding than the inner-city boroughs, although it has exactly the same socioeconomic problems. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peetee Mester

Csatlakozott: Apr 04, 2008 Hozzászólások: 168 Tartózkodási hely: Bedfordshire
|
Elküldve: 2008. Július 7. Hétfő, 16:38 Hozzászólás témája: |
|
|
5 Honapot eltem Tottenhamben, a Tovi velemenyet csak alatamasztani tudom. Varosi embernek turheto, falusi kornyezetbol szarmazo szemelyeknek mar kicsit nehezebb lehet megszokni Tottenhamet. A kozbiztonsag nem a legjobb, 5 honap alatt 5 szomszedomat vitte el a rendorseg bilincsbe verve, es ket lopott autot tortek ossze ripityara az ejszaka kellos kozepen. Nekem speciel nem akadt gondom senkivel. A gyermekeimet nem eroltetnem Tottenhambe....
-peetee- _________________ "...Szeretem a jobb lábát! De a balt sajnos, hmm... más fából faragták! A jobb lába nagyon megfelel a szerepre, rögtön ezt gondoltam, amikor bejött: "De jó ez a jobb láb a szerepre!" Semmi sincs a jobb lába ellen. Az a baj, hogy mellette sem!..." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fcsaba Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 7. Hétfő, 20:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Tovi, Peetee, köszönöm a segítséget! Tehát sok a fekete, de nem vagyunk rasszisták, és ha nem balhéznak sokat akkor semmi baj nem lesz talán.... Reméljük a legjobbakat. Csütörtök estére ott leszek a párommal.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tolmacs Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2008 Hozzászólások: 144 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2008. Július 7. Hétfő, 21:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Mi 2 evig eltunk Tottenham-ben, a Philip Lane egyik mellekutcajaban. Hetkozben eleg csendes volt a kornyek, hetvegen viszont keptelenseg volt pihenni. Ez volt 7 evvel ezelott, azt nem tudom most milyen a helyzet.
Havonta egyszer visszajarok arra a kornyekre baratokat latogatni, a rengeteg fekat es torokot felvaltottak a kelet-europaiak.
Ha nem jarsz ki keso este vagy ejszaka, akkor valoszinutlen, hogy barmi problemad adodna barkivel. De ez ugye elmondhato London legtobb keruletere!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

|
Elküldve: 2008. Július 9. Szerda, 12:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Találtam egy friss statisztikát az erőszakos, fegyveres támadások arányairól. Igaz 2005-ös, de szerintem elég sokat sejtet...
Borough list Rate of gun and knifes offences per 10,000 population
Hackney, Lambeth, Southwark 10 - 12
Haringey, Waltham Forest, Lewisham, Brent 8-9
Tower Hamlets, Newham, Islington, Greenwich, Ealing, Barking & Dagenham 5-7
Hammersmith & Fulham, Enfield, Camden, Wandsworth, Redbridge, Croydon, Merton, Hounslow 4
Havering, Westminster, Barnet, Kensington & Chelsea, Kingston, Hillingdon 3
Bromley, Harrow, Sutton, Bexley, Richmond 1-2
Source: MPS recorded crime 12months Oct 2005 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Niki89 Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 6. Szombat, 23:23 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hackney nagyon rossz hely, elég veszélyes. Nem ajánlom senkinek. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 236 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Szeptember 7. Vasárnap, 17:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Én sem ajánlom, én laktam ott egy hónapig, hááááát.... most mit mondjak... rettegtem egy hónapig...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaudia25London Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 22. Hétfő, 10:37 Hozzászólás témája: |
|
|
| Niki89 írta: | | Hackney nagyon rossz hely, elég veszélyes. Nem ajánlom senkinek. |
Hackneyben lakom fel eve. A kozvetlen szomszedsagban eddig harom betores volt. Az utcak mocskosak, szemetesek es nem tudom neha eldonteni, hogy Afrikaban vagyok vagy egyszeruen csak egy nagy mentalhigienes intezetben (zullott brittek lakohelye, olyasmik mint a Monika show vendegei) Igaz, kettovel mellettunk a pasikam meg ott parkol a Maseratijaval, hat....inkabb az autoban aludnek, minthogy ott ejjelre kint hagyjam. En szemely szerint alig varom, hogy elkoltozzunk innen. Mikor Hackenybol elmentunk korbe nezni Notting Hillbe meg Chelsea kornyekere azt hittem orszagot valtottunk:-)) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kata1969 Újonc

Csatlakozott: May 05, 2008 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008. Szeptember 24. Szerda, 22:04 Hozzászólás témája: Tunbridge Wellsben |
|
|
Sziasztok!!! Ismertek valakit aki Tunbridge Wellsben él, esetleg a környékén??
esetleg tudtok erről a helyről némi információt mondani nekem??
Köszi előre is: Kata |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

|
Elküldve: 2008. Szeptember 25. Csütörtök, 10:26 Hozzászólás témája: Re: Tunbridge Wellsben |
|
|
| Kata1969 írta: | Sziasztok!!! Ismertek valakit aki Tunbridge Wellsben él, esetleg a környékén??
esetleg tudtok erről a helyről némi információt mondani nekem??
Köszi előre is: Kata |
Gondolom nem erre voltál kiváncsi, de itt sok adat van a városról:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tunbridge_Wells
Én elég sokszor járok ott, kellemes benyomásaim vannak róla..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|