Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Felmondással kapcsolatos kérdés
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Felmondással kapcsolatos kérdés

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
szalead
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 30. Hétfő, 17:52    Hozzászólás témája: Felmondással kapcsolatos kérdés Hozzászólás az előzmény idézésével

Szervusztok!

Arra vagyok kíváncsi, ha csak egy héttel korábban jelentem be távozási szándékomat egy munkahelyen, akkor is kötelesek kifizetni mindent, ugye? Az első heti fizetésemet ugyanis visszartották, és attól tartok, hogyha én bejelentem, hogy egy héten belül már el akarok menni innen, akkor nem is fizetik ki. Sajnos nem tudom az ide vonatkozó törvényeket, de azt hallottam, hogy olyankor is kötelesek kifizetni minden béremet!

Válaszotokat előre is köszönöm!
collos@freemail.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Július 2. Szerda, 14:38    Hozzászólás témája: Re: Felmondással kapcsolatos kérdés Hozzászólás az előzmény idézésével

szalead írta:
Szervusztok!

Arra vagyok kíváncsi, ha csak egy héttel korábban jelentem be távozási szándékomat egy munkahelyen, akkor is kötelesek kifizetni mindent, ugye? Az első heti fizetésemet ugyanis visszartották, és attól tartok, hogyha én bejelentem, hogy egy héten belül már el akarok menni innen, akkor nem is fizetik ki. Sajnos nem tudom az ide vonatkozó törvényeket, de azt hallottam, hogy olyankor is kötelesek kifizetni minden béremet!

Válaszotokat előre is köszönöm!
collos@freemail.hu

Eloszor is azt kellene tisztazni, hogy miert tartottak vissza? Talan csak felreertetted. Ha heti bert kapsz, akkor normalisan csak a masodik het vegen kapod meg az elso hetre jaro penzt. (berlistakon, hivatalos doxokon igy szerepel:"in arrears" vagy "utolagosan") Tehat ha jol csalodnak erzekeim, akkor nincs visszatartva es amennyiben bejelentett munkahelyed van ki is fogjak fizetni neked... Kacsintó

-peetee-

-peetee-
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
FeriWales
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 9. Szombat, 10:30    Hozzászólás témája: Felmondással kapcsolatban Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdvözlet minden olvasómnak! Információt,segítséget kérnék felmondás-ügyben.Pontosabban az érdekel hogy tudom "elismertetni" az itteni munkaviszonyom otthon.Számítson bele (majd valamikor) a nyugdíjba és ahová esetleg kell (munkanélküli segély,stb.).Jövő áprilisban akarok végleg hazamenni hogy legalább adó-ügyben ne kelljen rohangálni (vagy ha mégis kell,szóljatok!).Kérdéseim:Be kell-e jelentenem valahol hogy végleg elhagyom az országot vagy "elég" ha egyszerűen hazamegyek? Szükség lesz-e így a P 60-asra vagy már fölösleges papírmunka? Ha esetleg kell,mi a teendőm vele?Hová kell mennem ahhoz és mit kell tennem hogy az itteni postámat átirányítsam a magyarországi címemre? Amikor majd hazamegyek akkor már több mint két éves munkaviszonyról lesz szó (nem ügynökséges),úgyhogy nem szeretném "elveszíteni" a hozzá kapcsolódó dolgokat. Válaszokat előre is köszönöm! Írhattok az e-mail-emre is: mihalcsikferenc@freemail.hu Sziasztok!
Vissza az elejére
FeriWales
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 30. Szombat, 7:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Köszi szépen a rengeteg hozzászólást (számszerint 0) ! Úgy látszik nem akar ebből az esős országból hazamenni senki...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban