Elküldve: 2008. Június 28. Szombat, 10:09 Hozzászólás témája: Auto biztositas
Sziasztok!
Tudnatok segiteni azzal kapcsolatban hogy beletolattam egy masik autoba ,az altalam hasznalta autonak nem lett semmi baja a masiknak allitolag kicsit megnyomodott az eleje vis beljebb ment az egyik resze.A lenyeg h mindket autonak van car insurance szama,(ami a biztositast jeleneti?)es hogy mukodik itt ez Angliaban h majd a biztosito fizeti ki a kart es az auto megy a karlistan egy alantasabb szintre ,szval ugy mukodik mint otthon,vagy pedig nekem kell fizetni az okozott karert,csak azert kerdem mert au pairkent dolgozom es a 70fontos heti fizetesbol ...szval gondolom ertitek.
Koszonom elore is a segitsegeteket!!!
papagena
Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 303 Tartózkodási hely: Edgware
Elküldve: 2008. Június 28. Szombat, 14:50 Hozzászólás témája: Re: Auto biztositas
papagena írta:
Sziasztok!
Tudnatok segiteni azzal kapcsolatban hogy beletolattam egy masik autoba ,az altalam hasznalta autonak nem lett semmi baja a masiknak allitolag kicsit megnyomodott az eleje vis beljebb ment az egyik resze.A lenyeg h mindket autonak van car insurance szama,(ami a biztositast jeleneti?)es hogy mukodik itt ez Angliaban h majd a biztosito fizeti ki a kart es az auto megy a karlistan egy alantasabb szintre ,szval ugy mukodik mint otthon,vagy pedig nekem kell fizetni az okozott karert,csak azert kerdem mert au pairkent dolgozom es a 70fontos heti fizetesbol ...szval gondolom ertitek.
papagena
Semmi gáz nem lesz, ne aggódj. A két autónak a biztosítása alapján rendezni fogják a kárt, ezt a biztosítók egymás között elintézik. A helyszinen elég a papírokat kitölteni, és nagyon fontos, hogy fényképet készítsen mindenki a rongálódásról és a helyszini körülményekről. Ez akkor lehet fontos, ha esetleg kicsit többet szeretne a másik fél javíttatni.
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 827 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2008. Június 28. Szombat, 15:16 Hozzászólás témája: Re: Auto biztositas
papagena írta:
Sziasztok!
papagena
Egyetlen egy gaz lehet, ha a te altalad hasznalt auto nem a tied, hanem a csalade es elfelejtettek ratenni a biztositasra.
-seci
Elküldve: 2008. Június 30. Hétfő, 11:06 Hozzászólás témája:
Jaj meg annyit szeretnek kerdezni,hogy a helyszinen semmi nem volt csak kis koccanas volt,szval papir toltes meg semmi ,de a kocsi nem az enyem hanem akiknel dolgozok,es az Alison az Anya szval aki a fonokom,o beszelte meg telefonon a dolgokat,de csak annyi volt h leirtak a kocsik markajat ,rendszamat es a biztositasi szamokat,de ha nem volt semmi papir toltes a biztosito meg arra fizet,akkor igy most nem tud felelosegre vonni senki ugy ertem h nem vagyok koteles fizetni ezek alpjan?vagy ez itt maskepp mukodik?
Elküldve: 2008. Június 30. Hétfő, 11:31 Hozzászólás témája:
papagena írta:
Jaj meg annyit szeretnek kerdezni,hogy a helyszinen semmi nem volt csak kis koccanas volt,szval papir toltes meg semmi ,de a kocsi nem az enyem hanem akiknel dolgozok,es az Alison az Anya szval aki a fonokom,o beszelte meg telefonon a dolgokat,de csak annyi volt h leirtak a kocsik markajat ,rendszamat es a biztositasi szamokat,de ha nem volt semmi papir toltes a biztosito meg arra fizet,akkor igy most nem tud felelosegre vonni senki ugy ertem h nem vagyok koteles fizetni ezek alpjan?vagy ez itt maskepp mukodik?
Nyugodj meg, a biztosítók teljesen le fogják rendezni egymás között ezt a kis balesetet, nagy rutinjuk van ebben. A kisebb accident-eknél nem is szoktak nagyon papírokat kitölteni, maximum fotókat illik készíteni az autókról, és a szituációról. Egyébként meg azt teszik amit a háziasszonyod. Telefon a biztosítótársaságnak, hogy mi történt, és megy az ügyintézés a maga útján.
Elküldve: 2008. Július 1. Kedd, 7:59 Hozzászólás témája:
Remelem akkor valami jo fog kisulni a vegen,mert most kuldeni akar a biztosito tarsasag egy pairt amit ki kell toltenem,leirni pontosan mi tortent meg rajzolni hozza,ez olyan erdekes miert ot nappal az eset utan kernek ilyen dolgokat.A biztositos azt mondja a masik auto eleg regi szval valoszinu a srac probal egy kis penzt szerezni altalam,igy azt mondtak megprobaljak olcson kihozni az egesz dolgot,hat nem tom mi lesz
Koszonom !!
Elküldve: 2008. Július 1. Kedd, 14:04 Hozzászólás témája:
papagena írta:
Remelem akkor valami jo fog kisulni a vegen,mert most kuldeni akar a biztosito tarsasag egy pairt amit ki kell toltenem,leirni pontosan mi tortent meg rajzolni hozza,ez olyan erdekes miert ot nappal az eset utan kernek ilyen dolgokat.A biztositos azt mondja a masik auto eleg regi szval valoszinu a srac probal egy kis penzt szerezni altalam,igy azt mondtak megprobaljak olcson kihozni az egesz dolgot,hat nem tom mi lesz
Koszonom !!
Ezért szükséges az autókról fotót készíteni a helyszinen. Így meg lehet előzni, hogy egy kis karcolás javítása helyett kicseréltesse a komplett elejét az autónak.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban