Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Szórólapozás
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Szórólapozás

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom /
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 6:48    Hozzászólás témája: Szórólapozás Hozzászólás az előzmény idézésével

FRISS HIRDETÉS, MOST TALÁLTAM:

Szórólapozás Észak-Londonban
Sziasztok!

A főnököm három dry cleaning üzlet tulajdonosa, és új akciója elterjesztéséhez megbízható magyar szórólapozók jelentkezését várja, 6 embert, akik kettesével három boltja körzetében folyamatosan, part-time-ban utalványokat szórnának. Napi 1000 szórólapért kezdetben 20 fontot fizetne, de ha végre!!! megbízható embereket találna, többet is hajlandó adni.
Az üzletek Barnetben, Winchmore Hillben és Londonon kívül, Cuffleyban találhatók, ide a vonatjegyet fizeti. A munka délelőtt vagy délután, végezhető, akár heti hat napban is.
Már nem először keresek a főnöknek magyar szórólapozókat, és eddig főleg link illetők jelentkeztek, akik sokszor a kukába dobták a cuccot, azután nekem volt kellemetlen az ügy, mert szegény főnök úr azt hiszi, minden londoni magyar az én haverom is egyben, ezért kérek mindenkit, jól gondolja meg, mielőtt belevágna.
Ha érdekel a lehetőség, engem is kereshettek a 0772 4342 398-on,vagy a főnököt, Eddy-t angol nyelven a 0794 4486 607-on.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 26. Kedd, 7:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Friss Hirdetés!

Megkertek hogy keressek par embert haverom helyett szorolapozasra 20-30 per nap kocsival visznek.Azoknak lenne aktualis akik woodgreenbe vagy kornyeken laknak. Holnap lehet is kezdeni de egy szamra kellene smst kuldeni vagy felhivni: 07786571755
Vissza az elejére
stanb
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 26. Kedd, 13:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello.
lenne egy kérdésem, igaz lehet h nem ez a legmegfelelőbb topic :O)
egyik jó barátommal nyáron szeretnénk kimenni Londonba.
mivel az indulótőkénk nem a legnagyobb ezért szeretnénk dolgozni kinttartózkodásunk ideje alatt. addigra mind2-en elmúlunk 18 évesek.
neki középfokúja van többek között angolból is, én most megyek nemsokára vizsgára.
a kérdésem az lenne, hogy lehet-e előre munkát leszervezni, teszem azt 2 héttel a kiutazás előtt már bizotsat tudni.
a választ előre is köszönöm
Balázs

u.i.: ha tényleg nem a legjobb topicot használom akkor pls egy kis iránymutatást h melyikre írjak
Vissza az elejére
eniko985
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 2. Csütörtök, 18:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Az a nagy helyzet,hogy mi fiatal házasok vagyunk,kb 6 hónapja bujom anetet ,e-mailt írogatok,de senki nem válaszol.Szeretnénk Angliában dolgozni én 3 évig egy szállodában dolgoztam,mint szobalány,majd később mosogató a férjem pedig biztonsági őr!Kérlek titeket ha tudtok segítsetek nekünk!Ja és olyan szállás kellene ami különállo(szoba,konyha,fürdő)!
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 2. Csütörtök, 19:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

eniko985 írta:
Sziasztok!Az a nagy helyzet,hogy mi fiatal házasok vagyunk,kb 6 hónapja bujom anetet ,e-mailt írogatok,de senki nem válaszol.Szeretnénk Angliában dolgozni én 3 évig egy szállodában dolgoztam,mint szobalány,majd később mosogató a férjem pedig biztonsági őr!Kérlek titeket ha tudtok segítsetek nekünk!Ja és olyan szállás kellene ami különállo(szoba,konyha,fürdő)!

Ne haragudj, de mindezt magadnak kell elintezned, sem a szallast, sem a munkat nem fogja senki a feneked ala tenni. Informaciokat es tanacsokat itt talalsz, neha, ha latunk valami hirdetest, felrakjuk ide, de magadnak kell az egesz utan menned.
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. November 2. Csütörtök, 19:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Valószinűleg azért nem kaptatok választ eddig, mert ha meglátják, hogy nem itt vagytok, rögtön félrerakják a jelentkezéseteket. Az ilyen állásokra itt kell jelentkezni. Biztonsági őröknek általában kell SIS kártya / vizsga, és nem fizetik meg őket.
Vissza az elejére
matthew
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 10. Péntek, 17:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fiatal lanyok es fiuk!

Szorolapozos, ujsagkihordos munka azonnali kezdessel! (nov.13)
Angol nyelvtudas nem szukseges, megbizhatosag es jo attitud annal inkabb!
Fizetes hetente, keszpenzben!
Ha erdekel, jelentkezni az alabbi telefonszamon:

Matthew: 07858470526
Vissza az elejére
ibcsike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 7. Szombat, 16:51    Hozzászólás témája: tarsadalmi Hozzászólás az előzmény idézésével

En ugy hallottam hogy a szorolapozast inyen csinaljak,ez igaz?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
kiki8607
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 7. Szombat, 22:46    Hozzászólás témája: meló Hozzászólás az előzmény idézésével

lenne még ilyen munka ?mennénk ki 2en és kellene valami meló
Vissza az elejére
ibcsike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 25. Szerda, 7:44    Hozzászólás témája: lev Hozzászólás az előzmény idézésével

Londonba, szallodaba tudok melot, takaritast, de nagyon kemeny, en meg ott vagyok.Es semmit nem tudok angolul.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
katy20
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 27. Péntek, 19:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Ibcsike!Engen erdekelne a munka mar 2hete kintvagyok es nem talaltam semmit,ha tudsz valami infot legyszi segits!zonnal tudnek kezdeni!
Vissza az elejére
Zsocc
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 27. Péntek, 13:35    Hozzászólás témája: c Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok
keresek munkát de nem tudom hogy van a szórólapozás angolul:)
ebben valai segitsen!!
köszöntem!
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Június 27. Péntek, 15:16    Hozzászólás témája: Re: c Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsocc írta:
sziasztok
keresek munkát de nem tudom hogy van a szórólapozás angolul:)
ebben valai segitsen!!
köszöntem!

Pl igy: http://www.magyaroklondonban.com/ftopict-815-leaflet.html
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom / Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban