Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Ételtapasztalatok
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Konstanz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 19. Vasárnap, 22:38    Hozzászólás témája: magyar ízek rendelése Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem rég hallottam Walesben van egy magyar cég kérésre tuti friss magyar árút küld ki házhoz. Paprika , kolbász, szem szájnak ingere....
Egy haverom nagyon elégedett volt, napok óta eszi a hazait elfogadható áron.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Csotke
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 23. Hétfő, 15:02    Hozzászólás témája: rantott hus Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!!
Hat nem reg ota vagyok itt, es szeretnek tanacsot kerni, rantott hus ugyben.Hogy lehet itt helyettesiteni a zsemlemorzsat????????????Mert nem talaltam:((((((
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Június 23. Hétfő, 15:42    Hozzászólás témája: Re: rantott hus Hozzászólás az előzmény idézésével

Csotke írta:
sziasztok!!
Hat nem reg ota vagyok itt, es szeretnek tanacsot kerni, rantott hus ugyben.Hogy lehet itt helyettesiteni a zsemlemorzsat????????????Mert nem talaltam:((((((

Breadcrumb-nak hivjak es minden szupermarketben van.
http://www.mysupermarket.co.uk/Shopping/FindProducts.aspx?Query=breadcrumb&SortBy=3

Avagy veszel feherkenyeret (leginkabb baguette-et), kiszaritod es ledaralod Mosoly
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 23. Hétfő, 21:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A breadcrumb sajnos meg sem közelíti az igazi zsemlemorzsát, viszont egy-két boltban lehet kapni, ahol szlovák élelmiszert árulnak!!! A neve: "Strúhanka" - na ez igazi otthoni zsemlemorzsa. Igaz, még csak egy boltban láttam High Barnet-ban... Én otthonról hoztam magammal jó sokat, meg otthoniak küldtek nekem csomagban. Kacsintó
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 24. Kedd, 4:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem "eheto" a bolti is es ha valakinek nincs mas lehetosege a semminel ez is tobb no es tenyleg mindenhol kaphato. Az en ferjem rantotthust eszik rantotthussal es bar eleg finnyas megis szereti. Megsulve egykutya ez mind. Nagyon boldog
Csotke
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 24. Kedd, 13:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jaaaaaj!
Koszonom szepe.Rajta leszek, hogy talaljak Nagyon boldog Szoval akkor van remeny Nagyon boldog
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 24. Kedd, 16:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csotke írta:
Jaaaaaj!
Koszonom szepe.Rajta leszek, hogy talaljak Nagyon boldog Szoval akkor van remeny Nagyon boldog

A remény hal meg utoljára Mosoly
Egyébként nálunk Edgware-ben az ASDA-ban van lengyel áruknak egy komplett sor, ott is van zsemlemorzsára emlékeztető valami.... Én nem értek hozzá, csak enni szeretem Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Csotke
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 25. Szerda, 12:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ASDA-ba?Remek, majd megnezem, mert odajarunk vasarolni(Greenwich)
Azert hianyoznak a jo kis hazai izek, meg a jo kis turos gomboc (valoban itt mas a turo.Amikor kijottunk, megprobalkoztam turos tesztat csinalni, de nagyon szaraz lett Zavart Azota nem foztem.)
Annyibol azert erdekes, hogy uj izeket is ki lehet probalni.Sokkal tobb szoszt, meg ilyeneket lehet kapni, ami nagyon tetszik.
A masik , ami gondot okozott nekem, hogy itt pintbe, meg mas egyebbe mernek dolgokat, es az otthoni recepjeimhez(suti) nem passzoltak. Aztan csak hosszas szamolgatas utan azert jutok neha vmire Nagyon boldog
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 25. Szerda, 13:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csotke írta:
ASDA-ba?Remek, majd megnezem, mert odajarunk vasarolni(Greenwich)
Azert hianyoznak a jo kis hazai izek, meg a jo kis turos gomboc (valoban itt mas a turo.Amikor kijottunk, megprobalkoztam turos tesztat csinalni, de nagyon szaraz lett Zavart Azota nem foztem.)
Annyibol azert erdekes, hogy uj izeket is ki lehet probalni.Sokkal tobb szoszt, meg ilyeneket lehet kapni, ami nagyon tetszik.
A masik , ami gondot okozott nekem, hogy itt pintbe, meg mas egyebbe mernek dolgokat, es az otthoni recepjeimhez(suti) nem passzoltak. Aztan csak hosszas szamolgatas utan azert jutok neha vmire Nagyon boldog

Egy kis segítség az átváltáshoz, remélem hasznát veszed. Itt mindent át tudsz váltani mindenre Mosoly

http://hauser.pmmf.hu/mertekegyseg/megysegvalto/index.htm

Az új ízekkel egyetértek, mi is gyakran próbálkozunk (nekünk) egzotikus kajákkal. Szerencsére itt van a közelünkben egy hatalmas oriental bevásárló és gyorsétterem központ, itt a létező összes keleti konyha termékeit lehet izlelgetni..... Hát nagyon kellemes, itt ettem előszőr cápauszonylevest Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Csotke
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 26. Csütörtök, 13:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Tovi!
Ismet koszonom a segitseget Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog
Eddig eszembe sem jutott, hogy a neten mindent meg lehet nezni Nagyon boldog
Most leginkabb a kinai konyhaval ismerkedem, mert keleti a fonokom Mosoly
Neha furcsan nez ki a kajci, de nem utasitom soha vissza, es altalaban izlik is Nevető
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 26. Csütörtök, 18:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csotke írta:
Szia Tovi!
Ismet koszonom a segitseget Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog
Eddig eszembe sem jutott, hogy a neten mindent meg lehet nezni Nagyon boldog
Most leginkabb a kinai konyhaval ismerkedem, mert keleti a fonokom Mosoly
Neha furcsan nez ki a kajci, de nem utasitom soha vissza, es altalaban izlik is Nevető

A kínai, de általában a keleti kajáknak a lényege, hogy sose kérdezd miből készült Nagyon boldog Amíg nem tudod, jóízüen falatozhatsz belőlük...
Vissza az elejére
tolmacs
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 26. Csütörtök, 21:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csotke írta:

Most leginkabb a kinai konyhaval ismerkedem, mert keleti a fonokom

Greenwich-be a Woolwich Road-on van egy jo kinai bufe. Wing-wah a neve, nekem nagyon izlik az ottani kaja. Ha arra jarsz erdemes benezni!

Nem elso osztalyu hely, de nagyon jol foznek es mindig friss az etel. Szemelyenkent max. 10 GBP a kaja es annyit eszel amennyit akarsz/birsz. Nevető

Eva
Vissza az elejére
james31
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 2. Szombat, 19:16    Hozzászólás témája: Nagyon rossz az angol kaja!!!!!!!!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én és a párom már fél éve itt vagyunk oxford mellett! Egy 4csillagos szállodában dolgozunk! El kell hogy mondjam nektek undorito az angol kaja! Se ize se szine!Mosoly Mi magyarok sokal de sokal jobban főzünk mind ezek itt! Bár az is igaz hogy lengyelek tulnyomo részben a szakácsok de hát ennyi erövel én is lehetnék itt szakács!Mosoly Na egy szonak is száz a vége nagyon nagyon rossz a kaja angliában! Ajálom olyan embereknek ezt az országot akik szeretnének sokat fogyni!!Mosoly

Mindenkinek minden jot! Sziasztok James
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 2. Szombat, 21:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mondon te, aki még nem ettél igazi, JÓ angol szakács által készített Sunday Roast-ot. Nekem az egyik angol ismerősöm kiváló szakács, olyan báránysültet összedobott vacsorára, hogy a fülem is ketté állt tőle, márpedig én nem eszek meg akármit.

Ha lengyelek a szakácsok, ne csodálkozz, nem ismerik az angol ízesítési trükköket. Az tény, hogy az angolok nem sóznak, de helyette használnak más fűszereket, amiktől isteni lesz a kaja, egészen más, mint otthon.

erus
Vissza az elejére
orshy82
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 29. Péntek, 13:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Mi egy vidéken élő fiatal házaspár vagyunk, egy 10 hónapos babával. Már régóta fontolgatjuk a kiköltözést, de eddig nyuszik voltunk feladni a biztosat. Zavart Nem mondom, hogy az éhhalál fenyeget bennünket, de előre sem nagyon haladunk, pedig már 10 éve együtt vagyunk, tanulunk, dolgozunk, és mégis napról napra élünk. Szomorú Tudjuk, hogy kint sem könnyű az élet, főleg nem gyerekkel, de egy próbát megér. Viszont van veszteni valónk, az én biztos (?) állásom. Pedagógus vagyok egy helyi nevelési tanácsadóban dolgozom gyógypedagógusként, mellette óvónői diplomám van, középfokú angolom, dolgoztam másfél évet hotelben, recepciósként, ahol elég sok külföldi vendég volt. A párom is most fog diplomázni, biztonság szervező szakon, és elektrotechnikusi végzettsége van, illetve villanyszerelő az alap szakmája.
Szeretném felvenni a kapcsolatot kinti magyar pedagógusokkal, vagy örülnék minden tapasztalatnak. Gondolom eleinte én nem tudnék melózni a baba mellett, de Gyedet kapnánk itthonról, tényleg, akkor a kinti támogatás nem járna?? (17 fontot olvastam valahol)..
A párom nem tud angolul, így eleinte gondolom minimál bérből kéne élnünk, szerintetek kicsi gyerekkel meg lehet élni így kint? Persze spórolva, nem vagyunk bulizósak.. Sokkolt
Aztán később én is dolgoznék, kíváncsi lennék, hogy mennyire keresett szakma kint a gyógypedagógus, és milyen esélyekkel lehet elhelyezkedni? Tanítani még nem tanítottam és hát anyanyelvi angol nélkül ezt nem is tudom elképzelni, hogy hogyan lehetne,de azt szívesen csinálnám, amit itthon, vagy valami hasonlót. Azt sem tudom, kint van e nevelési tanácsadó, vagy hogyan működik ott a gyerekek ellátása. Jó lenne valami magyar nyelvű, vagy angol oldal.. Zavart
A tervünk egyenlőre az, hogy a párom lediplomázik, pár hónapon belül, addig mindketten ráfekszünk az angolra, és tűz ki. A hugom már egy éve kint van, ő segítene nekünk, csak az a gond, hogy ő Londonban van és mi inkább vidékre mennénk, úgy olvastam, könnyebb ott talán. Kacsintó
A nagynénémék is készülnek ki, ők is elhatározták magukat, állást keresnek, de ott is van két kicsi gyerek, 2, 4 évesek. A nagynéném pszichológus, a férje gyerekorvos, élt már kint. Ha sikerülne, eleinte egy házban laknánk, és én az ő gyerekeikre is vigyáznék, amiért adnának valamennyit. Mosoly
Jó lenne, ha valaki megerősítene,hogy nem felelőtlen, elvetemült ötlet gyerekkel nekivágni és nem fogunk éhen halni...köszi Zavart

Bocsi, ha rossz helyre írtam...még új vagyok..
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
7 / 8 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban