Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Hol keressek munkát az interneten?
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Hol keressek munkát az interneten?
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
mary0227
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Június 8. Vasárnap, 20:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Dóri!

Nekem az egyik bnőm ő általuk ment ki!De ő is úgy jutott ki hogy a bnője kint volt és segített.neki jó volt ott.a szobákl máshol sem olcsóbbak úgyh szerintem mindegy!én a magyarok londonban keresztül akartam kimenni vagyis akartunk de nem válaszolt senki h tudna e szobát adni stb már kezdtem feladni a reményt de szerencsére megismerkedtünk egy párral akik kint vannak és ők segítenek,igaz nem londonban hanem manchesterben.szóval sajnos nem tudom h mit is csinálhatnál.szerintem ez a magyarok londonban még mindig megbizhatobb mint a másik.nem tudom tényleg valaki olyannak kéne irnia aki velük keresztül ment ki,de próbáld meg hátha a magyarok londonban keresztül többen mentek ki és lehet h jobban tudnának segíteni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
mary0227
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Június 8. Vasárnap, 20:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocsi!!ezt most találtam!szerintem próbáld meg!SZÁLLÁS AKCIÓ a magyaroklondonban.com-nál.
Foglald be szállásod június - július havi kezdéssel június 20.-ig nálunk és a kaucióbol elengedünk 20%-ot.
Akciónk csak a készlet erejéig érvényes

Azonnal beköltözhető single szoba 85 font/hét
Croydonban ( Dél-London ) teljesen felszerelt magyar házban(mosógép, mikró, hűtő, vízforraló, pirítóssütő, porszívó, tányérok, poharak, edények,stb...)azonnal beköltözhető helyeink:
1 db Dupla szoba 140 font/hét
1 db hatalmas szoba 150 font/hét
2 db franciágyas szoba 130 font/hét
3 ágyas szobában 2 hely 60/hét
Kétágyas lány szobába keresünk 1 lányt 70font/hét

Tooting: ( metro ) ugyan csak teljesen felszerelt magyar házban(mosógép, mikró, hűtő, vízforraló, pirítóssütő, porszívó, tányérok, poharak, edények,stb...)azonnal beköltözhető helyeink: 1 kis
1 franciaágyas szoba 140/hét
2 hely 4 ágyas szobában 55/hét/fő
Az árban a rezsi és az internet benne van.A beköltözéshez 2 hét kaució és 1 hét lakbérelőleg szükséges.
Minden új lakónknak szóbeli segítséget nyújtunk az itteni papírok intézésével kapcsolatban (bankszámla nyitás, orvos, közlekedés stb.. )
Segítünk a munkakeresésben, (csak a nálunk lakóknak).Ha kevés nyelvtudással érkezel , de talpraesett vagy is tudsz dolgozni 1 héten belül. Házainkról további képeket itt találsz: http://www.magyaroklondonban.com/cikk-34-thread-0-0.html
Érdeklődni itt, vagy 00447921190650 es telefonszámon lehet.
Vissza az elejére
Dori21
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 9. Hétfő, 9:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Mary0227!

Köszönöm szépen a gyors választ. Én is úgy gondoltam, hogy kb. ugyanott vannak a szállások ha egyénileg megyünk is.
Az akciót megmutatom a barátomnak és majd eldöntjük. Van min gondolkodni az biztos.Mosoly
Köszönöm, hogy válaszoltál és szóltál az akcióról!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
mary0227
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Június 9. Hétfő, 21:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!!

Not at all!!Mosoly)nekem is jól esett mikor segítséget kértem és segítettek is!!ha van még valami amire kiváncsi vagy irj
Vissza az elejére
beatrix22
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 26. Csütörtök, 20:15    Hozzászólás témája: sürgős Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!július 5-én indulunk angliába.és ha valaki tudna 5 főre ajánlani valami olcsó szállást az kérem segítsen Brightonba mennénk!előre is köszi
tel:06-20-415-09-19 e-mail:beuska22@vipmail.hu
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3
3 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban