Csatlakozott: Feb 23, 2008 Hozzászólások: 35 Tartózkodási hely: Magyarország:(
Elküldve: 2008. Június 8. Vasárnap, 20:01 Hozzászólás témája:
Szia Dóri!
Nekem az egyik bnőm ő általuk ment ki!De ő is úgy jutott ki hogy a bnője kint volt és segített.neki jó volt ott.a szobákl máshol sem olcsóbbak úgyh szerintem mindegy!én a magyarok londonban keresztül akartam kimenni vagyis akartunk de nem válaszolt senki h tudna e szobát adni stb már kezdtem feladni a reményt de szerencsére megismerkedtünk egy párral akik kint vannak és ők segítenek,igaz nem londonban hanem manchesterben.szóval sajnos nem tudom h mit is csinálhatnál.szerintem ez a magyarok londonban még mindig megbizhatobb mint a másik.nem tudom tényleg valaki olyannak kéne irnia aki velük keresztül ment ki,de próbáld meg hátha a magyarok londonban keresztül többen mentek ki és lehet h jobban tudnának segíteni.
Csatlakozott: Feb 23, 2008 Hozzászólások: 35 Tartózkodási hely: Magyarország:(
Elküldve: 2008. Június 8. Vasárnap, 20:05 Hozzászólás témája:
Bocsi!!ezt most találtam!szerintem próbáld meg!SZÁLLÁS AKCIÓ a magyaroklondonban.com-nál.
Foglald be szállásod június - július havi kezdéssel június 20.-ig nálunk és a kaucióbol elengedünk 20%-ot.
Akciónk csak a készlet erejéig érvényes
Azonnal beköltözhető single szoba 85 font/hét
Croydonban ( Dél-London ) teljesen felszerelt magyar házban(mosógép, mikró, hűtő, vízforraló, pirítóssütő, porszívó, tányérok, poharak, edények,stb...)azonnal beköltözhető helyeink:
1 db Dupla szoba 140 font/hét
1 db hatalmas szoba 150 font/hét
2 db franciágyas szoba 130 font/hét
3 ágyas szobában 2 hely 60/hét
Kétágyas lány szobába keresünk 1 lányt 70font/hét
Tooting: ( metro ) ugyan csak teljesen felszerelt magyar házban(mosógép, mikró, hűtő, vízforraló, pirítóssütő, porszívó, tányérok, poharak, edények,stb...)azonnal beköltözhető helyeink: 1 kis
1 franciaágyas szoba 140/hét
2 hely 4 ágyas szobában 55/hét/fő
Az árban a rezsi és az internet benne van.A beköltözéshez 2 hét kaució és 1 hét lakbérelőleg szükséges.
Minden új lakónknak szóbeli segítséget nyújtunk az itteni papírok intézésével kapcsolatban (bankszámla nyitás, orvos, közlekedés stb.. )
Segítünk a munkakeresésben, (csak a nálunk lakóknak).Ha kevés nyelvtudással érkezel , de talpraesett vagy is tudsz dolgozni 1 héten belül. Házainkról további képeket itt találsz: http://www.magyaroklondonban.com/cikk-34-thread-0-0.html
Érdeklődni itt, vagy 00447921190650 es telefonszámon lehet.
Elküldve: 2008. Június 9. Hétfő, 9:25 Hozzászólás témája:
Kedves Mary0227!
Köszönöm szépen a gyors választ. Én is úgy gondoltam, hogy kb. ugyanott vannak a szállások ha egyénileg megyünk is.
Az akciót megmutatom a barátomnak és majd eldöntjük. Van min gondolkodni az biztos.
Köszönöm, hogy válaszoltál és szóltál az akcióról!
Elküldve: 2008. Június 26. Csütörtök, 20:15 Hozzászólás témája: sürgős
sziasztok!július 5-én indulunk angliába.és ha valaki tudna 5 főre ajánlani valami olcsó szállást az kérem segítsen Brightonba mennénk!előre is köszi
tel:06-20-415-09-19 e-mail:beuska22@vipmail.hu
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban