Csatlakozott: Feb 15, 2006 Hozzászólások: 131 Tartózkodási hely: GB London - South Norwood
Elküldve: 2006. Február 28. Kedd, 21:21 Hozzászólás témája:
Artin írta:
bkriszta írta:
az A4e jeszavas vagyok, csak oszezavarodtak a jelszavaim es uj neven be kellet regisztarlodnom.
De koszi a bocsanot, harag nincs, de javasaltodra betartom az ebedszunetet.
ha felem jarsz , meg is hivalak egy hamburgerre!!!!
Hamburgerre engem is meghivhatnal, mert az a kedvencem. Pietro meg ugy is Magyarhonban van.
De en meghivlak teged egy kiralyi ebedre!
Hali!
Nana , el a kezekkel a hamburgeremtől!!! Pietro ugyan még magyarhonban van , de már néha felmászik egy tizemeletes tetejére , és vágyakozva tekint hegyeshalom irányába!
És Pietro márc. 14- én megy , ha esik , ha fúj!
15-én hamburgert eszik , 16 -án berugik a krisszel , 17-én káromkodik mert fáj a feje , 18-tól munkát keres!
Tényleg , térkép szerint Franciaországból Calais -nál kell bedokkolni a tunnel -sous -la -manche ( ez mi a fene lehet? ) -ba. Az biztos az alagút. Vagy legalább is remélem ,hogy alagúton át tudok menni ,nem kell kompozni. Van valakinek valami infója erről?
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Február 28. Kedd, 21:34 Hozzászólás témája:
sealspietro írta:
Tényleg , térkép szerint Franciaországból Calais -nál kell bedokkolni a tunnel -sous -la -manche ( ez mi a fene lehet? ) -ba. Az biztos az alagút. Vagy legalább is remélem ,hogy alagúton át tudok menni ,nem kell kompozni. Van valakinek valami infója erről?
Üdv: Péter
A Lamanche csatorna vagyis a Channel Tunnel. Johetsz komppal, vagy az alaguton at vonattal. A kocsival szepen felgurulsz a vonatra, utan kiszalsz, (elobb huzd be a kezifeket) es a fenekedet elhelyezed az egyik barsonyulesen a vonaton. A vonat ertelemszeruen gyorsabb viszont dragabb.
Csatlakozott: Feb 15, 2006 Hozzászólások: 131 Tartózkodási hely: GB London - South Norwood
Elküldve: 2006. Február 28. Kedd, 22:14 Hozzászólás témája:
Artin írta:
A Lamanche csatorna vagyis a Channel Tunnel. Johetsz komppal, vagy az alaguton at vonattal. A kocsival szepen felgurulsz a vonatra, utan kiszalsz, (elobb huzd be a kezifeket) es a fenekedet elhelyezed az egyik barsonyulesen a vonaton. A vonat ertelemszeruen gyorsabb viszont dragabb.
Hali!
Hűha , megnéztem , ha hajnalban megyek , akkor 88 euro , ha napközben , közel 100 Euro!
50 km-es útért? Közben lemossák meg kiporszivozzák a kocsit? ( akkor is sok:-)
Akkor inkább úszunk! )
Azt , hogy a komp mikor megy , hol tudnám megnézni?
egyébként a tunnel jegyelővétel lapja itt van , ha még valakit érdekel.
Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Február 28. Kedd, 23:19 Hozzászólás témája:
sealspietro írta:
Artin írta:
Hali!
Hűha , megnéztem , ha hajnalban megyek , akkor 88 euro , ha napközben , közel 100 Euro!
50 km-es útért? Közben lemossák meg kiporszivozzák a kocsit? ( akkor is sok:-)
Akkor inkább úszunk! )
Azt , hogy a komp mikor megy , hol tudnám megnézni?
Elküldve: 2006. Március 1. Szerda, 16:21 Hozzászólás témája:
[quote="Krisz972"]
Kösz Krisz!
Jól megnéztem , a reggel 6-os csónakkal fogok menni , mert gyönyörű hajnali fényképeket tudok csinálni , meg akkor olcsóbb:-)) 19 L , ( ez nem sok ) , és ezért a pénzért még csak nem is kell úszni a hajó melett!)
Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Március 1. Szerda, 21:27 Hozzászólás témája:
[quote="sealspietro"]
Krisz972 írta:
Kösz Krisz!
Jól megnéztem , a reggel 6-os csónakkal fogok menni , mert gyönyörű hajnali fényképeket tudok csinálni , meg akkor olcsóbb:-)) 19 L , ( ez nem sok ) , és ezért a pénzért még csak nem is kell úszni a hajó melett!)
Üdv: Péter
Az beztos.Foleg,mert mogotted fog felkelni a nap.Ha nem igy lesz,valamit elhibaztal..
Elküldve: 2007. Június 4. Hétfő, 8:21 Hozzászólás témája:
Hello!
Egy hét mulva indulok Londoba kocsival. Valaki tudna segíteni abban, hogy mennybe kerül a kompon átkelni illetve az alagútón menni.
Információm szerint a komp olcsóbb, de sajnos nem tudok számszerű adatot.
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 818 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2007. Június 4. Hétfő, 10:01 Hozzászólás témája:
Zala írta:
Hello!
Egy hét mulva indulok Londoba kocsival. Valaki tudna segíteni abban, hogy mennybe kerül a kompon átkelni illetve az alagútón menni.
Információm szerint a komp olcsóbb, de sajnos nem tudok számszerű adatot.
Elküldve: 2007. Szeptember 18. Kedd, 21:28 Hozzászólás témája: Tanárok regisztrációja
Sziasztok, a tanári regisztrációról az alábbi infót szereztem be. Magyarországról is el lehet indítani, magyar címre is visszaküldik a szükséges dolgokat. Az alábbi linken található űrlapot kell kitölteni, az ott megadott címre visszaküldeni az ott megadott dokumentumok fénymásolatával együtt. Azt írják, hogy kb. 1 hónap, míg visszaigazolást kapsz az anyag beérkezéséről (ezt nekem 1 hét alatt igazolták vissza), és 4 hónap múlva kapod meg a döntést.
A diploma hiteles másolata kell. Én az Orsz. Ford.Irodánál csináltattam a Bajza utcában Pesten. Ha beviszed a diploma fénymásolatát az egyetem v. főiskola pecsétjével lepecsételve, és odaírva, hogy "hiteles másolat", akkor csak pár ezer Ft-ba kerül az egész.
Az EEA-ba az EU is beletartozik, ha ez valakinek nem világos.
Dear Bea,
Thank you for your e-mail.
Teachers trained in countries belonging to the EEA can apply to have their qualifications recognised for the award of Qualified Teacher Status in England.
When we receive the completed form we will then be able to assess whether you meet the requirements.
For further information about teachers from the EEA, please go to our website:
http://www.gtce.org.uk/reg/obtaining_qts/010EEA
Should you have any queries, please contact the Teachers’ Qualifications section on +44 (0) 121 345 0140.
Regards
Simon Johnston
Teachers Qualifications
General Teaching Council for England
Victoria Square House
Victoria Square
Birmingham
B2 4AJ
Tel: 0121 345 0140
Fax:0121 345 0100
Email:TQhelpdesk@gtce.org.uk
Web:www.gtce.org.uk
Csatlakozott: Jan 14, 2006 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Witney Oxfordshire
Elküldve: 2007. Szeptember 19. Szerda, 3:51 Hozzászólás témája:
A tuunelnál van egy trükk, miszerint ha egynapos returt veszel, akkor 22 font egy út, azaz 44 oda-vissza.
Ez sokszor olcsóbb mint a komp, és gyorsabb.
Ami a legfontosabb, hogy kettő órával előbb és utóbb is utazhatsz, ami a kompnál nem működik.
Mondanom sem kell, én legutóbb lekéstem volna a kompot, de szerencsére vonattal keltem át, így simán becsekkoltak.ű
gtl
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban