| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Eszter81 Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 26. Hétfő, 13:04 Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszi a segítséget. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kucug Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 27. Kedd, 19:17 Hozzászólás témája: CSCS CARD, CORGI REGISTRATION |
|
|
Sziasztok!
Jobb helyet nem találtam a problémára, ezért ide írok.
Plumber álláshoz csomó helyen CSCS Card-ot kérnek vagy CORGI regisztrációt.
Tudjátok-e, mennyibe kerül megszerezni?
Mennyire bonyolult a vizsga (hm, hát ezt csak az tudhatja, akinek már megvan, gondolom
Minden infó jól jönne. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 445 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Máj 27. Kedd, 19:25 Hozzászólás témája: Re: CSCS CARD, CORGI REGISTRATION |
|
|
| Kucug írta: | Sziasztok!
Mennyire bonyolult a vizsga (hm, hát ezt csak az tudhatja, akinek már megvan, gondolom
Minden infó jól jönne. |
Ez a topik egész pontosan ezzel a témával foglalkozik:
http://www.magyaroklondonban.com/ftopict-1440.html |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kucug Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 27. Kedd, 20:29 Hozzászólás témája: Re: CSCS CARD, CORGI REGISTRATION |
|
|
| Tovi írta: | | Kucug írta: | Sziasztok!
Minden infó jól jönne. |
Ez a topik egész pontosan ezzel a témával foglalkozik:
http://www.magyaroklondonban.com/ftopict-1440.html |
Köszönöm gyors válaszodat és elnézést kérek! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bingo982 Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 7. Szombat, 16:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok
Londonban nem hallott valaki konyhai munkát (szakács) keresek én magamnak csak hátha tud valaki-valamit. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ageri Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 8. Vasárnap, 13:37 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok
tudtok nekem segíteni légyszíves, hogy létezik e olyan lehetőség, olyan közvetítő iroda, akikkel el tudom érni, hogy mikor kiérkezem legyen valami biztos állásom? (bármilyen munkakörben, és nem számít, hogy milyen közvetítői díjjal, amíg a létszükségleteimet meg tudom oldani a keresetemből). ha van iylen lehetőség, és tudtok ilyen megbízható honlapokat, telefonszámokat akkor nagyon örülnék neki, ha segítenétek.
köszi szépen. Gergő |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kalapos Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 18. Szerda, 20:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Néhány hónapon belül szeretnék Angliában dolgozni. Próbálom itthonról feltérképezni a lehetőségeket, bár tudom, hogy munkát leginkább úgy lehet találni, ha már kint van az ember.
Tudnátok segíteni abban, hogy egész pontosan mit jelent álláshirdetéseknél a "fluent English"? Úgy értem, milyen szintnek feleltethető meg?
Előre is köszönöm
Kalapos |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 445 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Június 18. Szerda, 21:27 Hozzászólás témája: |
|
|
| kalapos írta: | Sziasztok!
Néhány hónapon belül szeretnék Angliában dolgozni. Próbálom itthonról feltérképezni a lehetőségeket, bár tudom, hogy munkát leginkább úgy lehet találni, ha már kint van az ember.
Tudnátok segíteni abban, hogy egész pontosan mit jelent álláshirdetéseknél a "fluent English"? Úgy értem, milyen szintnek feleltethető meg?
Előre is köszönöm
Kalapos |
Itt nem szintek vannak, hanem napi beszédhasználat. Értem ezalatt, hogy senki nem fogja megérdezni, vagy megnézni a nyelvvizsgáidat. A llényeg, hogy folyékonyan tudj kommunikálni.
A fluent english az a tökéletesen beszélt nyelv-el egyenlő.
De ha vonatkoztatni akarsz mindenáron a szintekhez, akkor minimum felsőfok.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kalapos Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 18. Szerda, 21:47 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tovi írta: | | kalapos írta: | Sziasztok!
Előre is köszönöm
Kalapos |
Itt nem szintek vannak, hanem napi beszédhasználat. Értem ezalatt, hogy senki nem fogja megérdezni, vagy megnézni a nyelvvizsgáidat. A llényeg, hogy folyékonyan tudj kommunikálni.
A fluent english az a tökéletesen beszélt nyelv-el egyenlő.
De ha vonatkoztatni akarsz mindenáron a szintekhez, akkor minimum felsőfok.... |
Köszönöm a gyors választ!
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Június 19. Csütörtök, 15:03 Hozzászólás témája: |
|
|
No, azért a fluent english nem egészen felsőfok... Fluent mint folyékony, azaz gond nélkül meg tudd magad értetni másokkal, és gond nélkül megérts másokat.
Én sem beszélek felsőfokon angolul, de attól még folyékonyan.
(Bocsi Tovi, pussz neked ) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kalapos Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 19. Csütörtök, 18:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| erus írta: | No, azért a fluent english nem egészen felsőfok... Fluent mint folyékony, azaz gond nélkül meg tudd magad értetni másokkal, és gond nélkül megérts másokat.
Neked is köszi a választ, erus.
Hát igen... nem egyszerű megfogalmazni...
Meg aztán, más az is, ha valakinek nincs túl sok tapasztalata anyanyelvi beszélőkkel. Hiába beszél "elvileg" valamilyen szinten...
Kicsit frusztrál már előre...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Június 20. Péntek, 12:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen, nem is az a legnagyobb gond, hogy te megértesd magad, hanem hogy megértsd az angolokat... Ahány angol emberrel találkozol, annyiféle angol nyelvvel is fogsz találkozni. Én egy-két hónapig nem nagyon értettem őket, aztán azért belejöttem, pedig én is sokat tanultam otthon, intenzíven. De nem kell félni, megmegy az!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kalapos Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 22. Vasárnap, 16:03 Hozzászólás témája: |
|
|
| erus írta: | Hát igen, nem is az a legnagyobb gond, hogy te megértesd magad, hanem hogy megértsd az angolokat... Ahány angol emberrel találkozol, annyiféle angol nyelvvel is fogsz találkozni. Én egy-két hónapig nem nagyon értettem őket, aztán azért belejöttem, pedig én is sokat tanultam otthon, intenzíven. De nem kell félni, megmegy az!  |
Kösz a bíztatást, Erus
Más kérdésem - inkább dilemmám is van.
Jó lenne már eleve munkára kimenni, hiszen így a szállást is nehéz megválasztani... de úgy tűnik, kint könnyebb munkához jutni.
Így viszont kicsit nehéz itt csak úgy felmondani...
Ki hogy szerzett munkát, kinek mi vált be? Ez lenne a (kör)kérdésem
- kalapos |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Blobzang Haladó

Csatlakozott: Jan 17, 2008 Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008. Június 23. Hétfő, 8:40 Hozzászólás témája: |
|
|
| kalapos írta: | | erus írta: | No, azért a fluent english nem egészen felsőfok... Fluent mint folyékony, azaz gond nélkül meg tudd magad értetni másokkal, és gond nélkül megérts másokat.
Neked is köszi a választ, erus.
Hát igen... nem egyszerű megfogalmazni...
Meg aztán, más az is, ha valakinek nincs túl sok tapasztalata anyanyelvi beszélőkkel. Hiába beszél "elvileg" valamilyen szinten...
Kicsit frusztrál már előre...  |
Ha gondolod, tudok ajánlani Budapesten angol anyanyelvű magántanárt, én is őnála tanulok és sokkal jobbnak találom, mint a "magyar" angoltanárokat! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|