Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Baratkozunk?
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Baratkozunk?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Zolee79
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 29. Csütörtök, 15:31    Hozzászólás témája: Baratkozunk? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

En egy kedves fiu vagyok Londonban lakom es olyan kedves aranyos lanyokat keresek akik szivesen baratkoznanak , akikkel tudnek hetvegenkent kirandulni vagy muzeumokba jarni, vagy bulizni!

Ha szivesen megismerkednel velem irj! Varom es minden levelre valaszolok!

Puszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ani110
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 29. Csütörtök, 20:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia

Én nem régóta vagyok itt, igy még nem nagyon ismerek senkit.
mostanra már megelégeltem az egyedüli városfelfedezést.
ha van kedved a xory111@citromail.hu emailcimre irj.
Vissza az elejére
andy75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 9. Hétfő, 15:19    Hozzászólás témája: kilburn es kornyeke Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!!
En kilburn-nel lakom szivesen megismerkednek kornyekbeli lanyokkal Nagyon boldog
Vissza az elejére
dalmaedi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 11. Szerda, 21:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Én Júl. '-vel megyek ki és nem ismerek semmit és senkit. Jól jönne néhány ismerős...
Ja, 26 éves lány vagyok és az msn címem: urban.edina@freemail.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
netty13
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 14. Szombat, 19:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok! én új vagyok a fórumon. bár én nem lakom kinn angliában szivesen barátkoznék olyanokkkal, akik kinn laknak, mert én is tervezem, hogy kinn szeretnék lakni, meg érdekel, hogy milyen az élet angliában. Bár már voltam kinn nem is egyszer, de az mégsem olyan mintha kinn élnék. szóval szivesen barátkoznék olyan magyarokkal akik kinn laknak:) pusszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
darkboszi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 17. Kedd, 13:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Én nagyon szívesen leveleznék veled!
darkboszi@gmail.com
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban