Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Hol keressek munkát az interneten?
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
mary0227
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Június 8. Vasárnap, 20:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Dóri!

Nekem az egyik bnőm ő általuk ment ki!De ő is úgy jutott ki hogy a bnője kint volt és segített.neki jó volt ott.a szobákl máshol sem olcsóbbak úgyh szerintem mindegy!én a magyarok londonban keresztül akartam kimenni vagyis akartunk de nem válaszolt senki h tudna e szobát adni stb már kezdtem feladni a reményt de szerencsére megismerkedtünk egy párral akik kint vannak és ők segítenek,igaz nem londonban hanem manchesterben.szóval sajnos nem tudom h mit is csinálhatnál.szerintem ez a magyarok londonban még mindig megbizhatobb mint a másik.nem tudom tényleg valaki olyannak kéne irnia aki velük keresztül ment ki,de próbáld meg hátha a magyarok londonban keresztül többen mentek ki és lehet h jobban tudnának segíteni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
mary0227
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Június 8. Vasárnap, 20:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocsi!!ezt most találtam!szerintem próbáld meg!SZÁLLÁS AKCIÓ a magyaroklondonban.com-nál.
Foglald be szállásod június - július havi kezdéssel június 20.-ig nálunk és a kaucióbol elengedünk 20%-ot.
Akciónk csak a készlet erejéig érvényes

Azonnal beköltözhető single szoba 85 font/hét
Croydonban ( Dél-London ) teljesen felszerelt magyar házban(mosógép, mikró, hűtő, vízforraló, pirítóssütő, porszívó, tányérok, poharak, edények,stb...)azonnal beköltözhető helyeink:
1 db Dupla szoba 140 font/hét
1 db hatalmas szoba 150 font/hét
2 db franciágyas szoba 130 font/hét
3 ágyas szobában 2 hely 60/hét
Kétágyas lány szobába keresünk 1 lányt 70font/hét

Tooting: ( metro ) ugyan csak teljesen felszerelt magyar házban(mosógép, mikró, hűtő, vízforraló, pirítóssütő, porszívó, tányérok, poharak, edények,stb...)azonnal beköltözhető helyeink: 1 kis
1 franciaágyas szoba 140/hét
2 hely 4 ágyas szobában 55/hét/fő
Az árban a rezsi és az internet benne van.A beköltözéshez 2 hét kaució és 1 hét lakbérelőleg szükséges.
Minden új lakónknak szóbeli segítséget nyújtunk az itteni papírok intézésével kapcsolatban (bankszámla nyitás, orvos, közlekedés stb.. )
Segítünk a munkakeresésben, (csak a nálunk lakóknak).Ha kevés nyelvtudással érkezel , de talpraesett vagy is tudsz dolgozni 1 héten belül. Házainkról további képeket itt találsz: http://www.magyaroklondonban.com/cikk-34-thread-0-0.html
Érdeklődni itt, vagy 00447921190650 es telefonszámon lehet.
Vissza az elejére
Dori21
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 9. Hétfő, 9:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Mary0227!

Köszönöm szépen a gyors választ. Én is úgy gondoltam, hogy kb. ugyanott vannak a szállások ha egyénileg megyünk is.
Az akciót megmutatom a barátomnak és majd eldöntjük. Van min gondolkodni az biztos.Mosoly
Köszönöm, hogy válaszoltál és szóltál az akcióról!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
mary0227
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Június 9. Hétfő, 21:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!!

Not at all!!Mosoly)nekem is jól esett mikor segítséget kértem és segítettek is!!ha van még valami amire kiváncsi vagy irj
Vissza az elejére
beatrix22
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 26. Csütörtök, 20:15    Hozzászólás témája: sürgős Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!július 5-én indulunk angliába.és ha valaki tudna 5 főre ajánlani valami olcsó szállást az kérem segítsen Brightonba mennénk!előre is köszi
tel:06-20-415-09-19 e-mail:beuska22@vipmail.hu
Vissza az elejére
rokalany
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 1. Szerda, 20:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Éretlen, igen alapfokú nyelvtudással rendelkező végzős lányka vagyok egy egyetemen. Egy év múlva karcolom majd a középfokút, de úgy gondolom ez még mindig nem elég.
Minden vágyam, hogy egy gépgyárban egy soron robotolhassak és nagy lelkesedésemmel, kitartásommal felküzdjem magam egy évtized alatt egy csodás középvezetői székbe. Ezek úgy gondolom reális tervek, nameg nem mellékesen műszaki menedzser lesz a végzettségem gépészmérnöki karon.

Érdekelne megvalósíthatók vágyaim, vagy a gépgyár tabu téma?
Az is érdekelne, hogy hol kaphatok ezzel kapcsolatban segítséget, melyik az az angliai munkaközvetítő, aki szóbaáll velem míg itthon vagyok és nem foglalkozik különösebben az angol nyelvtudásommal.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Október 1. Szerda, 20:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rokalany írta:
Sziasztok!

Éretlen, igen alapfokú nyelvtudással rendelkező végzős lányka vagyok egy egyetemen. Egy év múlva karcolom majd a középfokút, de úgy gondolom ez még mindig nem elég.
Minden vágyam, hogy egy gépgyárban egy soron robotolhassak és nagy lelkesedésemmel, kitartásommal felküzdjem magam egy évtized alatt egy csodás középvezetői székbe. Ezek úgy gondolom reális tervek, nameg nem mellékesen műszaki menedzser lesz a végzettségem gépészmérnöki karon.

Az is érdekelne, hogy hol kaphatok ezzel kapcsolatban segítséget, melyik az az angliai munkaközvetítő, aki szóbaáll velem míg itthon vagyok és nem foglalkozik különösebben az angol nyelvtudásommal.

A soron robotolassal csak egy bajod lesz: semmit sem segit az angol elsajatitasaban (nem angolok kozott leszel jo esellyel), es meg kevesebbet az eloremenetelben.
Ettol persze meg rajta, en nem beszellek le rola.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
rokalany
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 2. Csütörtök, 17:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
rokalany írta:
Sziasztok!

A soron robotolassal csak egy bajod lesz: semmit sem segit az angol elsajatitasaban (nem angolok kozott leszel jo esellyel), es meg kevesebbet az eloremenetelben.
Ettol persze meg rajta, en nem beszellek le rola.
-seci

Miért ne segítene? Elvégre Angliában leszek, körülöttem a boltban, metron angol reklámok, termékek...fogékony vagyok a tudásra, elég kitartó vagyok. Nincs önbizalmam és ezért szeretnék egy soron kezdeni.
Remélem segítő olvasókra lelek itt.
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Október 3. Péntek, 12:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rokalany írta:

Miért ne segítene? Elvégre Angliában leszek, körülöttem a boltban, metron angol reklámok, termékek...fogékony vagyok a tudásra, elég kitartó vagyok. Nincs önbizalmam és ezért szeretnék egy soron kezdeni.
Remélem segítő olvasókra lelek itt.

Az önbizalomhiány itt nagyon nagy hiba. Angliában már a primary schoolban is azt verik a gyerekek fejébe, hogy te vagy a legjobb. Ha tehát itt akarsz elérni valamit, akkor nem árt keresned egy jó pszichológust, aki felkészít erre. Mosoly

Amire pedig Seci célzott az az, hogy ha egy gépsoron fogsz dolgozni, akkor ott legfeljebb lengyelül fogsz tudni megtanulni, mivel a kollégák általában azok lesznek. Ahol lakni fogsz, ott is többségében más anyanyelvűek lesznek, a boltokban is max. az ázsiai angollal fogsz majd találkozni. Ha a diplomáddal ennyire alulról akarsz kezdeni, akkor esélyed sincsen feljebb tornászni magad, hacsak nem rendelkezel egy güzü munkabírásával, egy rinocérosz vastag bőrével és egy elefánt erejével és emlékezetével. Kacsintó

Ha imponálni akarsz az angoloknak, akkor célszerű ismerni az angol irodalmat, pl. fejből elmondani Lewis Carroll Jabberwocky (http://en.wikipedia.org/wiki/Jabberwocky) versének Tótfalusi István fordítását a Gruffacsórt (http://mek.oszk.hu/02900/02914/02914.htm) ezzel mindig ki tudom őket akasztani, mert azt hiszik hogy ezt a zagyvaságot nem lehet lefordítani. A másik, amivel ámulatra lehet őket késztetni, ha elmondod, hogy az egy főre jutó Nobel díjasok számát tekintve (15/10 millió) az elsők vagyunk. http://www.hungarianhistory.com/nobel/nobel.htm vagy http://www.mek.iif.hu/porta/szint/tarsad/tudtan/nobel/html/
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Október 3. Péntek, 12:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

És még annyi, hogy a magyar középfok helyett a helyedben egy angol nyelvvizsgát tennék, mint amilyen az IELTS. Ezt a diplomádhoz ugyanúgy elfogadják (honosítás után), mint az otthoni középfokot. Az IELTS-ön sokkal könnyebb felsőfoknak megfelelő eredményt elérni, mint a magyar nyelvvizsgán. És azon ráadásul meg sem bukhatsz, ugyanis pontszámot ad eredményül. Nagyon boldog
Vissza az elejére
rokalany
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 3. Péntek, 17:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tothz írta:
És még annyi, hogy a magyar középfok helyett a helyedben egy angol nyelvvizsgát tennék, mint amilyen az IELTS. Ezt a diplomádhoz ugyanúgy elfogadják (honosítás után), mint az otthoni középfokot. Az IELTS-ön sokkal könnyebb felsőfoknak megfelelő eredményt elérni, mint a magyar nyelvvizsgán. És azon ráadásul meg sem bukhatsz, ugyanis pontszámot ad eredményül. Nagyon boldog

Nehéz helyzet...először fogok kimenni hosszabb távra külföldre. Már alapból olyan tehetséges vagyok, hogy kettős állampolgársággal rendelkezem, így számítok problémákra emiatt is...
Nem beszéltem még angolokkal angolul, így nem igazán van bátorságom önbizalomtól duzzadva felelősségteljes munkát végezni. Úgy gondoltam kicsit gépsorozok és ha megfelelőnek találom az angolomat, akkor már önbizalomtól duzzadva elkezdem mutogatni a diplomámat és felrázni az addig kialakult kapcsolatrendszeremet.
Esténként bekapcsolom a TV-t esetleg és ragad rám valami a könyvek, ujságok mellé...
Persze ha van jobb ötleted, akkor szívesen várom. Bár most részmunkaidőben vendéglátózom, de kifejezetten utálom és messziről elkerülném. Most is csak azért csinálom, hogy alaptőkét kaparjak össze Angliára.
Vissza az elejére
szanika23
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 4. Szombat, 14:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!
Mi párommal szeretnénk ketten kimenni lodonba dolgozni de szinte semmit nem tudunka közvetitői cégekről.Ha valaki esteleg tudna segíteni nekünk merre induljunk kérjük írjon mert mindenféleképpen menni szeretnénk...előre is köszi..Nagyon boldog
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3
3 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban