| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 196 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Máj 30. Péntek, 11:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem jövő szerdáig simán regisztrálhatsz akármilyen ügynökségnél, és mikor regisztrálsz, azonnal kérhetsz ilyen papírt az NI-re. Akár ma is elmehetsz még, meg hétfőn, meg kedden - ez 3 nap
Pl. a que personnel agency-nél tuti lesz melód, párom is rajtuk keresztül dolgozik a Regent's Parkban. Egy jó tanács: ne pénteken menj, akkor inkább már hétfőn vagy kedden... pénteken hatalmas a tömeg. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peter29 Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 31. Szombat, 16:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Erus!
Szeretném tőled megkérdezni,hol található az általad említett personnel agency.
Válaszosat előre is nagyon köszönöm.
Péter |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 196 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Máj 31. Szombat, 22:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Bocsi mindenkinek, félreinformáltalak benneteket kicsit, mert nem que, hanem cue personnel a nevük, London Bridge-en van az irodájuk:
CUE PERSONNEL
67 Borough High Street
SE1 1NF
London
De szerintem erről inkább priviben kérdezzetek, ne offoljuk már szét az NI topikot! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 357 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2008. Június 1. Vasárnap, 20:44 Hozzászólás témája: |
|
|
| Birogab írta: | Sziasztok
Olyan problémám lenne.Kijöttem Angliába,a szokásos,lakás-Bankkártya-Munkakeresés.....Lett is munkám,elkezdtem dolgozni,majd jo állampolgár lévén jelentkeztem az NI-Numberért interjura,de közben a papirt a munkahelyröl nem kaptam meg (többek között ez miatt is hagytam ott) jövö héten kellene menni interjura,de nincs semmi papirom.
Mit tegyek? Hivjam fel öket és mondjam le az interjut,vagy csak ne fogalalkozzak velük és ne menjek el? Vagy menjek el és mondjam el hogy mi a helyzet?
Elöre is köszi a válaszokat.
Üdv Gábor |
Én a helyedben mindenképp elmennék, ugyanis NI számot munkahely nélkül is kaphatsz. Nekem például semmilyen munkám nem volt (max. house husband voltam ), amikor behívtak interjúra és simán kaptam is. Csak legyen címed, ahova ki lehet postázni. Ha mégis kekeckednek, akkor nyugodtan mond el az igazságot, hogy dolgoztál, de a céged nem adott igazolást a munkáról. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Atttila Újonc

Csatlakozott: Apr 08, 2008 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Reading
|
Elküldve: 2008. Június 4. Szerda, 22:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Birogab!
En is erosen javallom hogy menj el NI-interjura.
En egyet lemondtam es meg is kellett indokolni, hogy miert, szerintem nem lenne jo pont h se szo se beszed nem mennel el.
Nekm az ugynosegem adott igazolast, es szinte csak azt neztek meg a szemelyes okmanyaimon kivul.
Viinem kellett lakasberleti szerzodest (nem neztek meg) es kozuzemi szamlakat szinten a landlordomtol (szinten nem neztek meg).
Sot, meg azt a baleksagot is elarulom, hogy pontosan 23ora 55percet kestem,mert elneztem a napot, de az ugyintezo azt mondta, hogy mivel messzirol jottem (20 p kocsival:)) ezert csuccs le, hatha nem jon vki stb..
5p utan mar en kovetkeztem...
Szoval menj csak el, nem lesz gond.
Sok sikert,
A. _________________ Attila |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Birogab Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 5. Csütörtök, 0:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok
Nem sikerült semmi papirt szerezni de elmentem az interjura-mi történhet alapon-igy csak a banktol meg a lakásrol vittem papirt,lehet csak azért mert olyan ügyintézöhöz kerültem akinek jo napja volt,de nem kért semmit,nem érdekelte hogy semmi papirom a munkahelyröl,el se engedte hogy mondjam hogy mi a helyzet,felvette az adatokat-kitöltöttük a papirt és kész.
Majd küldik a számot postán.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Atttila Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 5. Csütörtök, 19:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Hatnemmegmontuk'!
A. _________________ Attila |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 357 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2008. Június 7. Szombat, 13:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Megmondtuk biza. De gondolod el, miért is ne adnának. Maga a papír semmit sem jelent. Arra inkább nekik van szükségük, hogy ha elkezdesz dolgozni azonnal el tudd kezdeni fizetni a kötelező dolgokat.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Atttila Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 7. Szombat, 15:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Igy van, egyetertek Tothz Urral...
Mellesleg a May 22.-i interju utan a mai postaval erkezet meg a NIN-m, tehat circa 2 hetbe telt.
udv,A. _________________ Attila |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szbence Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 10. Kedd, 18:07 Hozzászólás témája: ni |
|
|
Sziasztok
Regisztráltam amgam a taxback.com on ni szám igénylésére, fel is hívtak másnap hogy ez a szolgáltatás 40 font ba kerül, és ha elutalom a pénzt nagyon gyorsan lesz időpontom interjúra amikor csak akarom, és hamarabb kapom meg a számot is utána. Tud erről valaki mondani valamit nekem hogy érdemes e csinálni stb? Nélküle lehet dolgoznom ha megmondom hogy folyamatban van vagy szóba se állnak velem? Előre is köszönom.
Üdv Bence |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 858 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2008. Június 10. Kedd, 19:45 Hozzászólás témája: Re: ni |
|
|
| szbence írta: | Sziasztok
Regisztráltam amgam a taxback.com on ni szám igénylésére, fel is hívtak másnap hogy ez a szolgáltatás 40 font ba kerül, és ha elutalom a pénzt nagyon gyorsan lesz időpontom interjúra amikor csak akarom, és hamarabb kapom meg a számot is utána. Tud erről valaki mondani valamit nekem hogy érdemes e csinálni stb? Nélküle lehet dolgoznom ha megmondom hogy folyamatban van vagy szóba se állnak velem? Előre is köszönom.
Üdv Bence |
Ha meg magad csinalod, akkor ingyen van. Ennyire surgos vagy ilyen sok penzed van?
Inkabb olvasgass, minden kerdesedre kb 20x fenn van a valasz.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

|
Elküldve: 2008. Június 10. Kedd, 19:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Felesleges pénzkidobás, azt a negyven fontot negyvenféleképpen el tudnám költeni másra.
Csináld magad, hívd fel az adott számot, ami a topik elején megtalálható, a munkáltatónak meg mondd meg, hogy folyamatban van, meg lesz vele elégedve. Úgyis először csak próbaidőre vesz fel. Persze ettől még kötelessége papírt adni róla, hogy neki dolgozol. Csak ügyesen, és olvasgass sokat!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Atttila Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 10. Kedd, 21:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Szbence.
Egy szerdai napobn telefonaltam, es a kovetkezo pentekre kaptam idopontot-szerintem Neked sem kell tobbett varni ha magad intezed...
Az a 40-es meg jol johet kesobb is...
A _________________ Attila |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szbence Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 12. Csütörtök, 17:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy ha megszeretném gyorsítani a nin megkapását és itthonról kérek időpontot az interjúra akkor kell e hozzá valami kinti dolog pl: angol telefonszám, kinti bankszámlaszám, angol cím? vagy ezekre majd ott kerül sor? Az ideiglenes adószámra mennyivel több az adó, meddig lehet ezzel dolgozni?
köszi
Bence |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

|
Elküldve: 2008. Június 13. Péntek, 11:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Minek neked NIN ha otthon vagy? Kell hozzá cím, telefonszám, egy levél a munkáltatódtól, vagy ha az nincs, akkor két elutasító levél, ami az ANGLIAI címedre érkezett. Persze kinyomtatott e-mailt is elfogadnak, de én nem igazán értem, hova sietsz ezzel.
Igen, az elején automatikusan magasabb adót vonnak, de amint megkapod az adókódodat, visszaadják a feleslegesen levont pénzt. Páromnak a héten jött meg az adókódja, tegnap kapta meg a pay slipet, 54 fontot visszakapott pontosan emiatt.
Meg ismerek embereket, akik évek óta minden hivatalos ügyintézés nélkül (NIN, Home Office) élnek és dolgoznak Angliában, és a főnökeik sem sűrűn törődnek velük, pedig ezzel ők is kockáztatnak... Szerintetek hogy lehetséges ez, hogy az egyre szigorúbb bevándorlási szabályok ellenére is ilyen lazára veszik egyesek ezeket a dolgokat??? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|