| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Sanyi85 Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 22. Kedd, 15:14 Hozzászólás témája: munka |
|
|
Sziasztok!
Április 27-én indulok Londonba, Finsburyban fogok lakni! Felszolgálásban van fél év tapasztalatom, és refernciát is viszek. Angolból középfokú nyelvizsgám van, és szerintem jól meg tudom értetni magam... Illetve "B"-kategóriás jogsival is rendelkezem. Leginkább warehouse operative, night shift porter, recepcionist munkák érdekelnének, bár ezekből nincs gyakorlatom:( De a barman és a waiter munkakör is érdekelne! Van valakinek valami jó ötlete a lehetőségeimmel kapcsolatban? Előre is köszi! Hali |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peetee Mester

Csatlakozott: Apr 04, 2008 Hozzászólások: 168 Tartózkodási hely: Bedfordshire
|
Elküldve: 2008. Április 22. Kedd, 15:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Ajanlom figyelmedbe ezt portalt:
!
Eleg sokat emlegetik a forumon is, csak ha megse hallottal volna rola. Esetleg hivj fel egy ket szamot, probald ki az angolod, beszelj meg egy interjut jovo hetre, ne emlitsd, hogy meg otthon vagy...hatha megcsipsz valamit.
Csak egy tipp.
-peetee- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sanyi85 Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 22. Kedd, 20:01 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ok! Köszi szépen Peetee, rendes vagy, minden jót, hali;) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2008. Április 23. Szerda, 15:51 Hozzászólás témája: Re: munka |
|
|
| Sanyi85 írta: | Sziasztok!
Április 27-én indulok Londonba, Finsburyban fogok lakni! Felszolgálásban van fél év tapasztalatom, és refernciát is viszek. Angolból középfokú nyelvizsgám van, és szerintem jól meg tudom értetni magam... Illetve "B"-kategóriás jogsival is rendelkezem. Leginkább warehouse operative, night shift porter, recepcionist munkák érdekelnének, bár ezekből nincs gyakorlatom:( De a barman és a waiter munkakör is érdekelne! Van valakinek valami jó ötlete a lehetőségeimmel kapcsolatban? Előre is köszi! Hali |
Faradj be szepen a Calibre International Agency-hez a Charing Cross Road 11 szam ala,aztan azok holnap adnak melot Neked.Igaz,szarul fizetot (minimalber) es dobalnak majd mindenfele valszeeg,de masnap vagy harmadnap van melod,mert szeretik a magyarokat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sanyi85 Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 23. Szerda, 16:06 Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszi szépen Krisz, rendes vagy, hogy írtál, már hétfőn megyek is be! Minden jót! Hali |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

|
Elküldve: 2008. Április 23. Szerda, 22:24 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sanyi85 írta: | | Köszi szépen Krisz, rendes vagy, hogy írtál, már hétfőn megyek is be! Minden jót! Hali |
Na majd akkor koszond,ha telleg belokodtek valami hotelba linen porter-nek vagy felszolgalgatni...Vagy valami.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sanyi85 Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 24. Csütörtök, 9:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Ok Krisz Egyébként Te dolgoztál a Calibre International Agency közvetítésével? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
fureszoszkar Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 3. Szombat, 21:38 Hozzászólás témája: Szaiasztok! |
|
|
| Munkat keresek, barhol angliaban. Hegeszto a szakmam, ertek a gipszkartonhoz is. Persze barmit elvallalok. Jelenleg hollandiaban vagyok, de nem talalok semmit. Angolul nem tudok sajnos, csak par szot. Ha tudtok, segitsetek. Mail cimem: viktor.krenacs@yahoo.com tel szamom: +31543811761 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

|
Elküldve: 2008. Máj 5. Hétfő, 21:09 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sanyi85 írta: | Ok Krisz Egyébként Te dolgoztál a Calibre International Agency közvetítésével? |
Aham.Mert? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sanyi85 Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 13. Kedd, 0:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Csak kérdeztem! Mindegy! Amúgy az a durva hogy 2 hete kintvok, mikor kiértem az volt az első, hogy beadtam a jelentkezésem ennek az agencinek a Charing Cross Roadon, de aztóta semmi! Nem is szóltak... Annyi a nagy mákom, hogy jelenleg lagguage porter vok a Regency Hotleben, és ez elég jó melónak tünik, de ezt magam kerestem! Na mindegy azért köszi szépen, az a lényeg hogy van melóm Minden jót, hali! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
jozsef0415 Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 13. Kedd, 13:25 Hozzászólás témája: jozse0415@freemail.hu |
|
|
sziasztok!jocó vagyok debrecenből.junius 4.-én megyek ki londonba.fűtésszerelő vagyok,de bármilyen munka érdekelne.voltam már kint fél évet .akkor kamionoztam,csak a barátnőm miatt hazajöttem.van angol jogsim,NIszámom, bankkártyám.most ismét kimennék,de itt nincsenek ismerőseim.így nincs szállásom sem.ha valaki szállás,v.meló ügyben tud segíteni,akkor segítsetek!!! )előre is köszi.e-mail címem:jozsef0415@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Eszter81 Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 23. Péntek, 15:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
A jövő hónapban indulok ki munkát keresni. Az igazság az, hogy csak két hónapra, mert itthonról egyelőre csak fizetés néküli szabadságra engedtek el.
A magyar jogszabályok szerint lehet így dolgozni, de odakinn jelent-e szerintetek valamit, hogy nekem van itthon is munkám?(Adózásra, Tb-re gondolok) Lehet-e valami gond ebből?
Ha tudtok valami, légyszi segítsetek!
Nem találtam a fórumon, ezért kérdezném meg tőletek. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 445 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Máj 24. Szombat, 20:38 Hozzászólás témája: |
|
|
| Eszter81 írta: | Sziasztok!
A jövő hónapban indulok ki munkát keresni. Az igazság az, hogy csak két hónapra, mert itthonról egyelőre csak fizetés néküli szabadságra engedtek el.
A magyar jogszabályok szerint lehet így dolgozni, de odakinn jelent-e szerintetek valamit, hogy nekem van itthon is munkám?(Adózásra, Tb-re gondolok) Lehet-e valami gond ebből?
Ha tudtok valami, légyszi segítsetek!
Nem találtam a fórumon, ezért kérdezném meg tőletek. |
Semmit nem jelent, a feleségem 1 évig volt fizetetlen szabin otthon, és itt dolgozott. Nyugodtan vállalj munkát itt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Eszter81 Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 25. Vasárnap, 12:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Köszi a segítséget. Abban sem volt semmi korlátozás, hogy hány órát dolgozzon? Hallottam olyat is, hogy nem lehet teljes munkaidőben dolgozni, csak részmunkaidőben, mert nem lehet két főállásod.
Igazából azért kérdezek ilyen sok mindent, mert nem tudom melyik hatóságtól kérdezhetném meg mindezt.
Előre is köszönöm. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 445 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Máj 25. Vasárnap, 12:25 Hozzászólás témája: |
|
|
| Eszter81 írta: | Szia!
Köszi a segítséget. Abban sem volt semmi korlátozás, hogy hány órát dolgozzon? Hallottam olyat is, hogy nem lehet teljes munkaidőben dolgozni, csak részmunkaidőben, mert nem lehet két főállásod.
Igazából azért kérdezek ilyen sok mindent, mert nem tudom melyik hatóságtól kérdezhetném meg mindezt.
Előre is köszönöm. |
Teljes munkaidőben is dolgozhatsz, mivel a fizetetlen szabadság pont erről szól, hogy a munkaviszonyod otthon fel van függesztve, munkabér, jövedelem nélkül. A feleségem konkrétan külföldi munkavállalás indokkal kérte, és kapta is meg a fizetetlen szabadság címén az 1 évet.
Más kérdés az adózás. 2 hónapra jössz, itt nem kerülsz az adóköteles sávba, és ha levonják az adódat, akkor a teljes összeget visszaigényelheted.
Ekkor viszont szerintem otthon majd bele kell számolni (elvileg) a jövő évi adóalapodba.
De ezt a részt szerintem más jobban el tudja mondani itt az oldalon...
Sok sikert neked |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|