Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - PENZKULDES MAGYARORSZAGRA
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

PENZKULDES MAGYARORSZAGRA
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 11. Vasárnap, 11:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

monnalisa írta:
Sziasztok!
Olvasgattam itt a topikot, de nem láttam semmit a nagyobb összegekről. Csak úgy elméláztam, mi történik, ha az ember lánya/fia úgydönt hazamegy, és viszi a manit. Még nekünk nem igazán aktuális, de érdkelne, hogy ha hazamegyünk (remélhetőleg nagyobb, esetleg milliós nagyságrendű(persze Ft-ban Zavarban levő), összeg lesz a számlánkon-Barclays- ) akkor is marad a kb 20 fontos utalási-kezelési költség? Mit gondoltok, hogyan éri meg hazavinni a pénzt? Mert gondolom kicsit fura lenne a reptéren a bőröndös cash megoldás... Nevető

A moneybookers erre is jo megoldast nyujt, mert ha rendszeresen rateszed a penzt, amit gyujtesz, akkor semmi akadalya annak, hogy mikor mesz haza, akkor a regisztralt magyar bankszamladra jovairasd akar egyszerre, de ha haromszorra, akkor is jobban jarsz egy tranzakcionkenti £1-£2-os dijjal, mint egy akarmilyen angol bankkal.
Mosoly

-peetee-
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
monnalisa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 11. Vasárnap, 23:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

peetee írta:
monnalisa írta:
Sziasztok!
Olvasgattam itt a topikot, de nem láttam semmit a nagyobb összegekről. Csak úgy elméláztam, mi történik, ha az ember lánya/fia úgydönt hazamegy, és viszi a manit. Még nekünk nem igazán aktuális, de érdkelne, hogy ha hazamegyünk (remélhetőleg nagyobb, esetleg milliós nagyságrendű(persze Ft-ban Zavarban levő), összeg lesz a számlánkon-Barclays- ) akkor is marad a kb 20 fontos utalási-kezelési költség? Mit gondoltok, hogyan éri meg hazavinni a pénzt? Mert gondolom kicsit fura lenne a reptéren a bőröndös cash megoldás... Nevető

A moneybookers erre is jo megoldast nyujt, mert ha rendszeresen rateszed a penzt, amit gyujtesz, akkor semmi akadalya annak, hogy mikor mesz haza, akkor a regisztralt magyar bankszamladra jovairasd akar egyszerre, de ha haromszorra, akkor is jobban jarsz egy tranzakcionkenti £1-£2-os dijjal, mint egy akarmilyen angol bankkal.
Mosoly

-peetee-

Hm, igen értem. Kérdés akkor is jól járok-e, ha itt fektetem be a pénzem, magyarul lekötöm/lekötném? Mert ugy akkor meg a katamokat bukom/buknám.
Nem könnyű. De azért is érdeklődök, mert akkor majd úgy csinálom. Nem szeretnék sokat bukni, elvégre azért jöttem, hogy pénzt gyűjtsek... NEm hiszem hogy jobban jár az ember, ha hazautalja ésotthon Ft-ban köti le.(Bár a mai font-forint érték mellett nem tudom...)
De köszönöm. Esetleg vannnak itt olyanok, akik már esetleg nagyobb összeget küldtek haza? Vagyis egyéb tapasztalat?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Klasem
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 12. Hétfő, 16:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Peetee!

Nagyon szepen koszike a valaszt!

Udv,

Klasem
Vissza az elejére
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 12. Hétfő, 16:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klasem írta:
Szia Peetee!

Nagyon szepen koszike a valaszt!

Udv,

Klasem

Szivesen.

-peetee-
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 12. Hétfő, 17:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

monnalisa írta:
Kérdés akkor is jól járok-e, ha itt fektetem be a pénzem, magyarul lekötöm/lekötném? Mert ugy akkor meg a katamokat bukom/buknám.

Ha nyitsz egy mini-ISA-t (mas neven cash-ISA), akkor arra betehetsz evi max 3600 fontnyi penzt, napi kamatozasu, adomentes befektetes, kb 5-5.5% kamatot fizet. Akkor veszel ki belole, amikor akarsz es annyit amennyit akarsz. (Csak nem teheted vissza, ha elerted az evi 3600 fontot)

A font/forint arfolyamrol fordulj josnohoz, annal biztosabb elorejelzes nincs Nagyon boldog

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
monnalisa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 12. Hétfő, 22:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
monnalisa írta:
Kérdés akkor is jól járok-e, ha itt fektetem be a pénzem, magyarul lekötöm/lekötném? Mert ugy akkor meg a katamokat bukom/buknám.

Ha nyitsz egy mini-ISA-t (mas neven cash-ISA), akkor arra betehetsz evi max 3600 fontnyi penzt, napi kamatozasu, adomentes befektetes, kb 5-5.5% kamatot fizet. Akkor veszel ki belole, amikor akarsz es annyit amennyit akarsz. (Csak nem teheted vissza, ha elerted az evi 3600 fontot)

A font/forint arfolyamrol fordulj josnohoz, annal biztosabb elorejelzes nincs Nagyon boldog

-seci

Ó, köszi, ezt jó tudni....

Hát igen ami a jósnőt illeti....Őrület, hogy mi folyik itt az árfolymokkal....
Végülis majd ha aktuális lesz, majd újra érdeklődöm... Mert a tudomány mai állása szerint kb még 3 évet kellene itt gályázni, hogy elérjük a céljainkat... De valahogy ez a 3 év mégis kecsegtetőbb, mint az "egy életen át otthon"...
Na de vissza a topkihoz... Köszönöm a tanácsokat mindenkinek!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3
3 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban