Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Jó és rossz tapasztalatok
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Jó és rossz tapasztalatok
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bara1972
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 7. Péntek, 23:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Én is egy jó tapasztalatot osztanék meg veletek.Nem egész 3 hete vagyok kint Angliában,High Wycomb-ban,Nagyon alap nyelvtudással jöttünk ki a férjemmel és 5 éves fiammal.Ez egy szerdai nap volt.Fiam hétfön már ment iskolába,minden gond nélkül a nyelvi nehézségek ellenére felvették,és nagyon aranyosak vele.Mi pedig a rákövetkező héten találtunk magunknak munkát.Közben elutasítást is kaptunk vissza levélbe,tehát már szerdán NIN interjún is voltunk,csütörtökön pedig bankszámlát nyitottunk.Mind a két helyen megmondtuk,hogy nem beszélünk igazán jól,és nagyon kedvesek.és segítőkészek voltak.Ezzel annak szeretnék segíteni,aki egy kicsit elbizonytalanodott,hogy fel a fejjel és sok sikert!!!
,
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
samatani
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 9. Vasárnap, 17:52    Hozzászólás témája: DIGI TV vagy UPC Direct Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Olyanoknak kernem a segitseget akik kepbe vannak a muholdas musorszorassal.A kerdesem az lenne hogy Angliaban mukodik e a DIGI TV szolgaltatasa,ami gyakorlatilag ugyanaz mint a UPC.
Pletykaszinten hallottam hogy a digi nem mukodik,bar en erdekesnek talalom,hogy muholdas szorassal csak az egyik mukodik a masik nem.
A legjobban annak orulnek ha sikeres DIGI hasznalok megerositenenek a dolog ellentettjerol.
Koszi segitsegeteket
Vissza az elejére
lilenart
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Március 17. Hétfő, 18:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello! Az Abel staff nevű közvetítő segítségével vállalt már vki munkát? Akinek van tapasztalata, kérem, írja meg. A fórumkeresőt használva nem találtam semmit. Szomorú
Vissza az elejére
beuka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 26. Szerda, 16:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni, hogy ismeri-e valaki a GBR Hungaryt! Én most olvastam róluk, és érdekelne, hogy mik a tapasztalatok, hogy esetleg érdemes kezdeni velük? Vagy ha esetleg tudnátok segíteni, hogy melyik közvetítő céghez érdemes menni?

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! Mosoly
Vissza az elejére
kornel88
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 26. Szerda, 21:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

beuka írta:
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni, hogy ismeri-e valaki a GBR Hungaryt! Én most olvastam róluk, és érdekelne, hogy mik a tapasztalatok, hogy esetleg érdemes kezdeni velük? Vagy ha esetleg tudnátok segíteni, hogy melyik közvetítő céghez érdemes menni?

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! Mosoly

Szerintem kerüld a magyar közvetítőket Mosoly. Én csak rosszakat hallottam mindről. Az elején sok embernek bejön, de kis idő múlva pofátlanokká válnak és csak a pénzt fogják kihúzni belőled.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
acciw
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 27. Csütörtök, 13:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello! szeretnénk kimenni Angliába a barátnőmmel és úgy gondoltuk, hogy az "au pairkedés" megfelelő munka lenne! ha van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok, akkor nagyon örülnénk, ha megosztanátok velünk!! nagyon fontos lenne, hiszen alig tudunk valamit erről az egészről és tudatlanul kimenni veszélyes lenne... szóval örülnénk, ha írnátok..
előre is köszi
acciw@freemail.hu
Vissza az elejére
mikike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 2. Szerda, 15:52    Hozzászólás témája: mikike Hozzászólás az előzmény idézésével

üdvözlök mindenkit!

Lenne egy kérdésem a tapasztalt rókákhoz. Hallott esetleg valaki a
Golden keys (recruitment) -ről? Mi jelenleg munkakeresésben vagyunk, még itthonról szeretnénk munkát találni és néhány helyre/állásra küldtünk önéletrajzot. Így történt hogy másfél hete felvették velünk telefonon a kapcsolatot( szállodaipar). Eddig elég segítőkésznek tűnt az ürge, de én azért
érdeklődnék a rossz tapasztalatokra építve, hátha valaki ismeri őket és tud némi infóval szolgálni.Nem akarok bizalmatlan lenni,csak inkább óvatos.
ELőre is köszönöm : Mikike
Vissza az elejére
beho
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 22. Kedd, 21:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Foremost recruitment nevű cégről tud valaki valamit?
Vissza az elejére
kata75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 23. Szerda, 9:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Foremost nem tul megbizhato,de kezdesnek nem rossz.Bar sajnos eggyik ilyen ceg sem megbizhato.En nem dolgoztam naluk,de rengeteg baratom,ismerosom igen,ugyhogy lattam mi folyik.Munkat fognak adni,penzt is kifizetik,kissebb nagyobb utanajarasok aran.De egy jo tanacs:NE FIZESS KOZVETITONEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Keresd meg a ceget kozvetlenul,torvenytelen a kozvetitesert penzt kerni!
Munkat,szallast adna,elore nem kell fizetni naluk semmit,csak ne maradj ott,2-3 honap es dobbantas.Addigra meglatod a dolgokat.
Sok sikert.
Barmi kerdesed van szivesen megvalaszolom ha tudom.
Kata
Vissza az elejére
laziandi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 9. Péntek, 12:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A párommal most szeretnénk kimenni Angliába, dolgozni valamit. Blinkre nem akarunk kimenni, úgy szeretnénk, hogy valami cégen keresztül, aki mindjárt tud munkát biztosítani.
Nyelvtudásunk sajnos nincs.
Az egyik cég küldött most ajánlatot, a HUNGARIAN BRITISH SERVICES Kereskedelmi és Szolgáltató kft. Mit tudtok róluk? Ment már ki valaki általuk dolgozni?
A másik amit hallottam, a D.H.International Recruitment.
Vagy esetleg tudtok valamit ajánlani?
Vagy itt a fórumon, vagy pedig a laziandi@freemail.hu címen.
Előre is köszönöm a segítséget.
Vissza az elejére
kornel88
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 9. Péntek, 16:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

laziandi írta:

.

Én azt ajánlom, hogy hagyd a francba a magyar közvetítőket. Én nem vagyok kapcsolatban ilyen cégekkel ( egy pár ismerősöm volt, meg is szívta) és a közeljövőben sem szeretnék.
Gyűjts össze egy kis pénzt menj ki és keress ott, hidd el szerintem jobb neked is, mert látod hova mész, meg jobb a munkaadónak is, hogy látja kit vesz fel.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 9. Péntek, 21:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

laziandi írta:
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A párommal most szeretnénk kimenni Angliába, dolgozni valamit. Blinkre nem akarunk kimenni, úgy szeretnénk, hogy valami cégen keresztül, aki mindjárt tud munkát biztosítani.
Nyelvtudásunk sajnos nincs.
Az egyik cég küldött most ajánlatot, a HUNGARIAN BRITISH SERVICES Kereskedelmi és Szolgáltató kft. Mit tudtok róluk? Ment már ki valaki általuk dolgozni?
A másik amit hallottam, a D.H.International Recruitment.
Vagy itt a fórumon, vagy pedig a laziandi@freemail.hu címen.
Előre is köszönöm a segítséget.

A British Lalala-t nem ismerem,de a Dudas laszlo-fele D.H. inernationakl az egy jo,megbizhato ceg.Rengeteg magyart hozott ki,hotelos es vendeglatos munkakra.Naluk nyugodtan keresgelhetsz.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
11 / 11 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban