Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Londonban szeretnék dolgozni
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Londonban szeretnék dolgozni
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 35, 36, 37

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
scover
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 8. Kedd, 15:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Kérdésem lenne nekem is.
Magamról először. 27 éves vagyok ,rendőrként dolgozom itthon. Középfokú angol nyelvvizsgám és számítógép (ECDL) papírom van. A Rendőr végzettség ad személy és vagyonőr végzettséget is. Most végzek a C+E jogsival, sajnos vezetési tapasztalatom nincs. Meguntam, hogy itthon 100.000 Ft-ért köpködjenek rám az emberek, úgyhogy szeretnék kimenni melózni. Szivem szerint a C+E jogosítványommal szeretnék elhelyezkedni. Mit javasoltok, hogyan indúljak el és mik a tapasztalataitok?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
castor
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 8. Csütörtök, 23:03    Hozzászólás témája: ELADÓ LAPTOP Hozzászólás az előzmény idézésével

ELADO LAPTOP.

Eladó hibátlan állapotban lévő Toshiba Satellite laptop kb 9 hónapos.
Magyar bill. magyar Windows-al. 15,4 es monitorral.
60 Gb HDD, 512Mb ram, 1,6Mhz, DVD -CD iróval, Tv kimenet.
Ára: 250 font

http://laptoping.com/wp-content/toshiba_satellite_A110_st1111.jpg

hívj: 07938016267
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 9. Péntek, 9:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Castor eleg kemenyen offolsz, nem zavar?

-peetee-
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
laziandi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 9. Péntek, 12:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A párommal most szeretnénk kimenni Angliába, dolgozni valamit. Blinkre nem akarunk kimenni, úgy szeretnénk, hogy valami cégen keresztül, aki mindjárt tud munkát biztosítani.
Nyelvtudásunk sajnos nincs.
Az egyik cég küldött most ajánlatot, a HUNGARIAN BRITISH SERVICES Kereskedelmi és Szolgáltató kft. Mit tudtok róluk? Ment már ki valaki általuk dolgozni?
A másik amit hallottam, a D.H.International Recruitment.
Vagy esetleg tudtok valamit ajánlani?
Vagy itt a fórumon, vagy pedig a laziandi@freemail.hu címen.
Előre is köszönöm a segítséget.
Vissza az elejére
ageri
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 28. Szerda, 18:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok
tudtok nekem segíteni légyszíves, hogy létezik e olyan lehetőség, olyan közvetítő iroda, akikkel el tudom érni, hogy mikor kiérkezem legyen valami biztos állásom? (bármilyen munkakörben, és nem számít, hogy milyen közvetítői díjjal, amíg a létszükségleteimet meg tudom oldani a keresetemből). ha van iylen lehetőség, és tudtok ilyen megbízható honlapokat, telefonszámokat akkor nagyon örülnék neki, ha segítenétek.
köszi szépen. Gergő
Vissza az elejére
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 29. Csütörtök, 13:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

laziandi írta:
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A párommal most szeretnénk kimenni Angliába, dolgozni valamit. Blinkre nem akarunk kimenni, úgy szeretnénk, hogy valami cégen keresztül, aki mindjárt tud munkát biztosítani.
Nyelvtudásunk sajnos nincs.
Az egyik cég küldött most ajánlatot, a HUNGARIAN BRITISH SERVICES Kereskedelmi és Szolgáltató kft. Mit tudtok róluk? Ment már ki valaki általuk dolgozni?
A másik amit hallottam, a D.H.International Recruitment.
Vagy esetleg tudtok valamit ajánlani?
Vagy itt a fórumon, vagy pedig a laziandi@freemail.hu címen.
Előre is köszönöm a segítséget.

Már nagyon sokan elmondták előttem, és én is teljesen osztom azt a véleményt, hogy ha nem tudtok angolul, akkor NE gyertek ki, inkább maradjatok még otthon fél vagy egy évet, annyi idő alatt meg lehet tanulni az alapokat, és jobban boldogultok majd. Nyelvtudás nélkül nagyon rizikós kijönni, még ha nem is blinkre jöttök, akárki átvághat benneteket! Fontoljátok meg!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 29. Csütörtök, 14:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csak, hogy objektivizaljuk ezt a dolgot, egyetertek az erussal, legalabb az egyikotoknek jol kellene beszelnie angolul, a masik emberke itt jarhatna nyelviskolaba....

-peetee-
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 35, 36, 37
37 / 37 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban