| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 357 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2008. Április 30. Szerda, 12:16 Hozzászólás témája: |
|
|
| seci írta: | | tothz írta: | | peetee írta: |
A palyan 70 mph, autouton 70 mph, orszaguton 60 mph, stb... |
Bocsi, igazad van, én emlékeztem rá rosszul. És az tényleg csak max. 120.
 |
70*1.6=112... Mintha zoldseges mellett sajatitottad volna el a kerekites szabalyait
Autopalyan 83 mphnal elesednek a kamerak.
Es nem art tudni, hogy 100mph folott ugrik a jogsi.
-seci |
Kedves Vakegér!
Hidd el elég jól tudok számolni. Ha a korábbi hozzászólásomat megnézed, akkor láthatod, hogy szándékosan kerekítettem felfelé. A 83 mph-es kameraélesedés pedig még többet is megenged!
83*1,6=132,8
Ez egy mérnök számára legalább akkora sértés, mint az, ha egy egér nemét nem találják el elsőre!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Jucuska84 Újonc

Csatlakozott: May 08, 2008 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: sződ
|
Elküldve: 2008. Máj 8. Csütörtök, 21:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne hozzátok hogy minden féle képpen kell cascot kötni ha kiakarom vinn az itthoni automat.?mert nekem itthon nincsen casco rajta.kint bárhol tudok biztosítást kötni rá? légyszi válaszoljatok előre is köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 858 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2008. Máj 9. Péntek, 6:28 Hozzászólás témája: |
|
|
| Jucuska84 írta: | Sziasztok!
Az a kérdésem lenne hozzátok hogy minden féle képpen kell cascot kötni ha kiakarom vinn az itthoni automat.?mert nekem itthon nincsen casco rajta.kint bárhol tudok biztosítást kötni rá? légyszi válaszoljatok előre is köszi |
Nem kell ra casco, miert kellene? Csak kerd ki a nemzetkozi biztositasi kartyat es az osszes nevet irjatok ra, aki vezetni akarja (kulonben bukta lehet, ha megallit itt valamiert a rendor es olyan vezeti, akinek a neve nincs rajta)
Kint nem tudsz ra biztositast kotni, legalabbis amig magyar rendszammal fut, addig tutin nem. Ha kersz ra angol rendszamot, levizsgaztatod, akkor igen. Ettol a magyar rendszamod megmarad, azt akkor teszed majd vissza, amikor csak akarod.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Jucuska84 Újonc

Csatlakozott: May 08, 2008 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: sződ
|
Elküldve: 2008. Máj 9. Péntek, 13:56 Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszönöm szépen az infokat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|