Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Útitársat(kat) keresek!!!Alkossunk egy csapatot....

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
kicsicsillag20
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 6. Kedd, 21:33    Hozzászólás témája: Útitársat(kat) keresek!!!Alkossunk egy csapatot.... Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Mi lenne ha alkotnánk egy csapatot????
Te is indulnál Londonba??Csak éppen nincs kivel,itt a lehetőség,induljunk többen....hiszen a mondás is igy szól egyedül nem megy:)))
Ha kedved van egy jó kis csapat alkotáshoz és tervezed a a nagy utat lekésőbb szeptembei indulással akkor nyugodtan irj!!!!Ismerkedjünk találkozzunk beszéljünk meg mindent és vágjunk neki!!!!
Várom a jelentkezőket:)))
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
marisca182
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 7. Szerda, 16:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szió!
én augusztusban megyek londonba, és úgy néz ki hogy már sikerült találni egy utitársat, ha van kedved akkor csatlakozz hozzánk. én is úgy gondolom, minél többen vagyunk annál jobb.
Vissza az elejére
kicsicsillag20
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 7. Szerda, 21:08    Hozzászólás témája: :) Hozzászólás az előzmény idézésével

szió de örülök h végre irt valaki,szuper:)szivesen csatlakoznák.És konkrét elképzeléseitek vannak már?
Vissza az elejére
kornel88
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 8. Csütörtök, 12:12    Hozzászólás témája: Re: :) Hozzászólás az előzmény idézésével

kicsicsillag20 írta:
szió de örülök h végre irt valaki,szuper:)szivesen csatlakoznák.És konkrét elképzeléseitek vannak már?

Most megyünk megvenni a jegyet Mosoly. Kinnt fogunk munkát keresni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
kornel88
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 8. Csütörtök, 12:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha gondolod nekem is írhatsz. MSN-t és e-mail-t a profilomban megtalálod
Vissza az elejére
sunweinu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 19. Hétfő, 14:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Én is szeretnék kimenni valamikor a nyáron!Nektek már megvan hogy mit mit fogtok kint csinálni és hogy hol fogtok lakni? Vagy csak ugy bele a nagyvilágba?
Vissza az elejére
Mimi23
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 19. Hétfő, 18:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nyáron készülök ki Angliába és útitársakat keresek, viszont közvetítő irodán keresztül mennék mindenképpen. Ha te is így készülsz ki, de nem akarsz egyedül menni, írj és menjünk együtt! Nagyon boldog
Vissza az elejére
mary0227
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 19. Hétfő, 22:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
ha liverpool vagy manchester fele jön valaki irjatok!mi arra megyünk augusztusban,ha van valaki jelentkezzen!!
Vissza az elejére
Mimi23
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 26. Hétfő, 16:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sunweinu!

Írtam privát üzenetet!
Vissza az elejére
julcsika84
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 5. Csütörtök, 23:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Mosoly

Mi (én és a barátnőm) június végén mennénk ki Londonba dolgozni (élni egy kicsit Mosoly), hosszú távra tervezem, úgy 1-2 évre (körülményektől függ)! Viszont ahogyan itt többen is írják, egyedül nehéz és nem is olyan jó kimenni!!! Mosoly Szóval ha valaki csatlakozna hozzánk (mindegy fiú vagy lány) és/vagy esetleg tudna egy "olcsóbb" házat az tök jó lenne!

Az email-emre nyugodtan írjatok: kvak.julia@freemail.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Bedboy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 28. Hétfő, 15:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Mi is augusztusban megyünk,csatlakoznánk Londonba utazókhoz. Írjatok beszéljük meg......
Vissza az elejére
KRIK
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 29. Hétfő, 13:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Esetleg okt. 20-a körül nem megy vki Londonba? Autó vagy busz vagy ha nagyon muszáj repcsivel?
Úgy néz, én megyek, de egyedül nehéz elindulni! Szomorú minden lehetőség érdekelne, de leginkább lányokhoz csatlakoznék!Én is lány vagyok!
Köszi!
Írj itt, és majd cserélünk e-mail címet!
Vissza az elejére
Snoopy83
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 1. Szerda, 21:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

KRIK írta:
Sziasztok!
Esetleg okt. 20-a körül nem megy vki Londonba? Autó vagy busz vagy ha nagyon muszáj repcsivel?
Úgy néz, én megyek, de egyedül nehéz elindulni! Szomorú minden lehetőség érdekelne, de leginkább lányokhoz csatlakoznék!Én is lány vagyok!
Köszi!
Írj itt, és majd cserélünk e-mail címet!

én is lány vok és mennék ki nekem kb ez az időpont megfelelő lenne
Üdv:Edina
Vissza az elejére
Nikito
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 2. Csütörtök, 22:54    Hozzászólás témája: Nov.4. Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én november 4-én megyek,és találtam már egy útitársat,és jó áron repjegyet is.Ha van kedvetek csatlakozhattok,de lehet h ez nektek már késői időpont.Azért ha bárkit érdekel,írjon nyugodtan.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban