Sziasztok!
Tud -e valaki arról, hogy milyen feltételekkel lehet oktatni autóvezetést UK-ban?
( szakoktatói végzettség, 13 éves gyakorlat, persze Budapesten on the right side)
Mondjuk London nagy falat lenne elsőre.............................
Sziasztok!
Tud -e valaki arról, hogy milyen feltételekkel lehet oktatni autóvezetést UK-ban?
( szakoktatói végzettség, 13 éves gyakorlat, persze Budapesten on the right side)
.
Azt hiszem ez is azon teruletek egyike, amelyeknel helyben kvalifikalnod kell magad elotte. Nem olcso, annyit tudok, mert en is gondolkoztam hasonloban, bar nem vagyok oktato, de jol lehet vele keresni.
-peetee-
Elküldve: 2008. Máj 2. Péntek, 11:14 Hozzászólás témája:
Meg annyit hozzatennek, hogy en mentos vagyok, eredeti szakmamat tekintve es tobbszor is megprobaltam az eu-s ambulance officer vegzettsegemet elismertetni, veluk, de a kiralynonek nem tetszik a magyar menteszet, mert nem brit standard.(hanem europai - fuj ) Hat valahogy igy van ez a driving standard-ok teren is......
Sziasztok!
Köszi [/i]
Szia gaborgabor!
Ebben a temaban szerintem "seci" tud neked sok hasznos infot biztositani, aki ha jol vettem ki a korabbi hozzaszolasaibol (lasd. autovezetest tanulni Angliaban, ebben a topikban) jomaga is oktat.
Angolod milyen? (Mert ugye arra is szukseg van nem csak a szakmai gyakorlatra.)
Sziasztok!
Köszi [/i]
Szia gaborgabor!
Ebben a temaban szerintem "seci" tud neked sok hasznos infot biztositani, aki ha jol vettem ki a korabbi hozzaszolasaibol (lasd. autovezetest tanulni Angliaban, ebben a topikban) jomaga is oktat.
Angolod milyen? (Mert ugye arra is szukseg van nem csak a szakmai gyakorlatra.)
Eva
En koszonom szepen nem oktatok, csak a lanyomat tanitottam meg tobb-kevesbe vezetni.
A felesegem csinalta fel evig, eleg is volt belole.
Valahol leirtam egyszer az egesz menetet a jogositvanyszerzesnek, keresd meg vagy ha adsz egy email-cimet elkuldom.
Az oktato/vizsgaztato-garda itt is olyasmi, mint Mo-on, abbol meg, hogy magyarokat oktatsz nem lehet megelni.
-seci
Elküldve: 2008. Máj 2. Péntek, 22:43 Hozzászólás témája:
Szia Eva!
Az angolom most jelen pillanatban nem hiszem hogy alkalmas lenne erre,(kicsit megkopott) de ez a legkevesebb, ha meg akarom változtatni az életemet (és meg akarom, mert ami itthon folyik az oktatásban az döbbenetes.....).
Nem fogom sajnálni rá az időt.............................
Előbb azért ismernem kéne a lehetőségeket
(egyáltalán van-e rá mód)
Nem biztos,hogy ott annyira örülnének annak hogy én odamegyek a középkori feudalizmusból (őszerintük...), és autóvezetést tanítok.
Elküldve: 2008. Máj 5. Hétfő, 22:22 Hozzászólás témája:
Gaborgabor en azt tanacsolom, hogy tanulj meg angolul, aztan gyere es tedd le itt is az oktato vizsgat. Nem bonyolult, az interneten te is utanajarhatsz. Senki nem gondolja itt, hogy Magyarorszagon kozepkori feudalizmus van. Az egyetlen dolog, ami zavarja oket, az a kilometerek hasznalata a merfoldek helyett, mert az tul bonyolult nekik. A bal oldali vezetest meg eretneksegnek tartjak es azt hiszik, hogy feketemagus vagy, el is egetnenek erte...
Elküldve: 2008. Máj 6. Kedd, 21:04 Hozzászólás témája:
Kössz peetee a biztatást, már nem is aggódom, félig poén volt, én sem gondolom teljesen komolyan, hogy így vélekednek rólunk.............
Meg van itt még két félévem egy főiskolából hátra.
Bár ha így átgondolom távoktatási tagozat (internet), gyakorlatilag bárhol vagyok be tudom fejezni.........
Aztán zenész is vagyok (végzett jazzgitáros).
Na csak az esélyeimet latolgatom.......
Szerinted milyenek?
(Te ott kintről jobban látod........) _________________ gaborgabor
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban