Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Magyar rendszammal Angliaban
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Autós fórum
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 30. Szerda, 12:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
tothz írta:
peetee írta:

A palyan 70 mph, autouton 70 mph, orszaguton 60 mph, stb...

Bocsi, igazad van, én emlékeztem rá rosszul. És az tényleg csak max. 120.
Zavarban levő

70*1.6=112... Mintha zoldseges mellett sajatitottad volna el a kerekites szabalyait Nagyon boldog
Autopalyan 83 mphnal elesednek a kamerak.
Es nem art tudni, hogy 100mph folott ugrik a jogsi.
-seci

Kedves Vakegér!

Hidd el elég jól tudok számolni. Ha a korábbi hozzászólásomat megnézed, akkor láthatod, hogy szándékosan kerekítettem felfelé. A 83 mph-es kameraélesedés pedig még többet is megenged!
83*1,6=132,8

Ez egy mérnök számára legalább akkora sértés, mint az, ha egy egér nemét nem találják el elsőre! Kacsintó
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Jucuska84
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 8. Csütörtök, 21:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Az a kérdésem lenne hozzátok hogy minden féle képpen kell cascot kötni ha kiakarom vinn az itthoni automat.?mert nekem itthon nincsen casco rajta.kint bárhol tudok biztosítást kötni rá? légyszi válaszoljatok előre is köszi
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 9. Péntek, 6:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jucuska84 írta:
Sziasztok!

Az a kérdésem lenne hozzátok hogy minden féle képpen kell cascot kötni ha kiakarom vinn az itthoni automat.?mert nekem itthon nincsen casco rajta.kint bárhol tudok biztosítást kötni rá? légyszi válaszoljatok előre is köszi

Nem kell ra casco, miert kellene? Csak kerd ki a nemzetkozi biztositasi kartyat es az osszes nevet irjatok ra, aki vezetni akarja (kulonben bukta lehet, ha megallit itt valamiert a rendor es olyan vezeti, akinek a neve nincs rajta)
Kint nem tudsz ra biztositast kotni, legalabbis amig magyar rendszammal fut, addig tutin nem. Ha kersz ra angol rendszamot, levizsgaztatod, akkor igen. Ettol a magyar rendszamod megmarad, azt akkor teszed majd vissza, amikor csak akarod.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Jucuska84
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 9. Péntek, 13:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm szépen az infokat.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Autós fórum Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4
4 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban