Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Barátokat keresek Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Barátokat keresek Londonban

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Ronald24
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 8. Szombat, 16:17    Hozzászólás témája: Barátokat keresek Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello,

24 eves srac vagyok es ahogy a cimben irtam baratokat keresnek londonban. Elsosorban South east london kornyeken (Greenwich, Lewisham, New Cross Gate) de barhonnan mashonnan is. Foleg lanyok levelet varnam Mosoly de persze barkivel szivesen ismerkednek. Emailcimem ron21@freemail.hu
Zsolt
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Oinee
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 15. Péntek, 21:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Hajni vagyok és én is itt élek Londonban,igaz hogy West London,Kansel Green-en de sokszor én is egyedül érzem magam,hiába vagyok itt 5 hónapja,nehéz.
Ha van kedved,valamikor beszélhetnénk.
Várom válaszod.
Addíg is légy jó!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Esly
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 11. Péntek, 12:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tervezem, hogy idén megyek ki Londonba dolgozni. Szeretnék barátkozni, levelezni kint élő magyarokkal. 24 éves lány vagyok.

Üdv: Esly Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
fine77
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 11. Péntek, 16:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Esly!

Én még itthon.., de nemsokára megyek.., megyünk.
Próbálunk egy csapatot összehozni.
Te mikor indulnál..?

Üdv.: Csaba
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Esly
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 12. Szombat, 11:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helo Csaba!

Nekem még kicsit odébb van... Sajnos csak szept.-ben tudok leghamarabb menni, de előtte szeretnék levelezni olyan emberekkel, akik kint vannak.

üdv: Esly
Sziszie
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 25. Péntek, 16:27    Hozzászólás témája: Sziasztok Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, szia Roland,

en Clapham es Brixton kozott (del-nyugat London, 2. zona) lakom.
Ha gondolod, vagy akar a tobbiek, talizhatunk.
En minden hetvegen raerek, mar pentek delutan is.

sziasztok, Sziszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Birogab
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 26. Szombat, 10:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

S.O.S. Szállást keresek Brightonban, hosszú távra és ha valaki még szeretne szívesen társulok vele!
Aki tud valamit az légyszi írjon, vagy hívjon fel a köv. tel. számon: +447500174501
Gábor
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban