Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Nekem tetszik.
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Véleményed
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Neked tetszik?
Igen
93%
 93%  [ 93 ]
Lehetne jobb is
6%
 6%  [ 6 ]
Nem tudom
0%
 0%  [ 0 ]
Összes szavazat : 99

Szerző Üzenet
ntamas
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 21. Kedd, 20:36    Hozzászólás témája: Re: recece Hozzászólás az előzmény idézésével

Krisz972 írta:

A linux-szal lesz a baj,mert nem voltam rest Mozillaval belepni.

Igen, a Macromedia-féle linuxos Flash Player 7 bugos, a Flash Player 8-at pedig nem hajlandóak kiadni Linuxra, állítólag majd a 8.5-öt talán. Nem tudom, addigra javítva lesz-e a hiba. A GPL-es Flash Player pedig egyelőre használhatatlan Szomorú
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 21. Kedd, 20:44    Hozzászólás témája: Re: recece Hozzászólás az előzmény idézésével

ntamas írta:
Krisz972 írta:

A linux-szal lesz a baj,mert nem voltam rest Mozillaval belepni.

Igen, a Macromedia-féle linuxos Flash Player 7 bugos, a Flash Player 8-at pedig nem hajlandóak kiadni Linuxra, állítólag majd a 8.5-öt talán. Nem tudom, addigra javítva lesz-e a hiba. A GPL-es Flash Player pedig egyelőre használhatatlan Szomorú

Akkor itt a koc,de nem tudom,lesz-e ra az uzemeltetonek energiaja,lehetosege es foleg penze,hogy atirja kicsit a lapot.Mert ugye asse ingyen van...Meghat azert tulnyomoreszt a mezei felhasznalok,mint en is,Windowst-hasznalnak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ntamas
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 21. Kedd, 20:48    Hozzászólás témája: Re: recece Hozzászólás az előzmény idézésével

Krisz972 írta:
Akkor itt a koc,de nem tudom,lesz-e ra az uzemeltetonek energiaja,lehetosege es foleg penze,hogy atirja kicsit a lapot.Mert ugye asse ingyen van...Meghat azert tulnyomoreszt a mezei felhasznalok,mint en is,Windowst-hasznalnak.

egyelőre megoldottam úgy, hogy blokkolom az egész menüt, a fórum benne van bookmarkban, mást meg úgyse használok, szóval nem életbevágóan fontos.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 22. Szerda, 19:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:

Igazad van zellerzolee, máris esek neki, össze hozok egy gyárat, hogy tudjunk konkétan saját munkát nyujtani.
Mielőtt meg sértessz és elkedvetlenitessz olyan embereket akik napi több órát dolgoznak naponta INGYEN hogy legyen ez a lap elöbb győződj meg róla, nem-e valami hatalmas sületlenséggel vádolsz-e meg embereket.
Egyébként csoda is lett volna, ha nem jelenik már meg valaki aki csak sértegetni és vádaskodni tud....hisz ez minden fórumon törvényszerű.
Örömmel várjuk ingyenes konkrét munka ajanlataidat,mert te biztosan tudsz olyat.
Még annyit hozzá tennék, meg néztem az analizist, keményen 6 azaz 6 db kattintást tettél a lapon, ebből aztán nagyon sok mindent le tudhattál szürni.Az kb annyira elég hogy beregisztrálj, rá menj a fórumra és beird a pocskondiázásod.Azt is látom mind ezt magyarországrol teszed.Talán ha itt lennél láthatnád nem olyan egyszerű itt a munka kérdés mint ahogy Te azt a elképzeled.

De klassz, te ilyeneket meg tudsz nezni? Ha megkerlek szepen megnezned nekem az en kattintasaimat is, es hogy honan irok? Priviben kuld el legyszives. Ez nem vicc komolyan kerem. Persze ha nem nagy megterheles es gond.

Koszi
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 22. Szerda, 20:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali mindenki:-)
Nekem elég erős gépem , viszont ( csak az Enci szerint , tehát lehet hogy gonoszkodik:-) , lassú netem van. Mégis , megjelenik mindenhol , ez azért érdekes , mert ugyan op. rendszert egyet - Winfos - használok , de böngészőt többet.
Lista:
-internet expoler - megy mint a távirat
- mozilla firefox - megy mint a távirat
- my IE 2 ( maxton) - megy mint a távirat , csak minden új oldal nyitásánál generál egy http hibaüzenetet , kilövés utánn betölti.
- orca Browser - megy mint a távirat , bár az én oldalam menne így ezen mint ez az oldal ( az enyém nagyon belassul itt , nem tudom miért:-(

Üdv: Péter
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
Pumukli
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 23. Csütörtök, 8:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="sealspietro"]

Szóval akkor pontosítok: Firefox, Linux alatt - megy, mint a normál levél. Számomra az zavaró, hogy mikor megnyitok egy fórum-oldalt, akkor két fehér csík mászik végig legelőször a képernyőn, ez eltart vagy 2 másodpercig, aztán ezek eltünnek és villámgyorsan megjelenik az oldal.
Na én erre a két fehér csíkra mondtam, hogy csúnya (nem az ikonokra, nem a buttonokra gondoltam, hanem ezekre!)
És ugyan a két másodperc nem nagy idő, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy tudna ez úgy menni, mint a "távirat", csak valami (talán az a flash izé) megfogja!
Még az is lehet, hogy jó dolgomban már úgy hozzászoktam a szemvillanás alatt letöltődő oldalakhoz, hogy ez a kb. két másodperc hatásszünet túl soknak tűnik! Mosoly
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 23. Csütörtök, 9:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="Pumukli"]

Hali!
A Linux egy nagyon jó rendszer , de még korántsem tökéletes.
( a winfos sem az , én pl. naponta többször processzoron szoktam rugni a gépem:-)
De mivel ez a probléma - mint ahogy Krisz írta - inkább linux specifikus , és az emberek 90% -a winfost használ , így szerintem kár lenne rábeszélni az oldal üzemeltetőit hogy változtassanak , mert winfos alatt nagyon egyben van a lap , én pl. nagyon irígy vagyok , hogy ménemtudokénilyetcsinálni?!?! Mosoly Forgó szemek
Én csak az e-107-hez értek , de ahhoz nem kell sok ész , mivel minden kész van , csak fel kell pakolgatni a plugineket , és beállítani.
Sz'al , nekem távirat , neked levél , nekem banner , neked fehér csík. Látod , hogy ebben is milyen változatos ez a lap? Nagyon boldog Nagyon boldog Nevető
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 11:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem is azzal van gondom, hogy vegig kell olvasni sok-sok forumot ahhoz, hogy az ember informaciot kapjon errol-arrol. A multkor szuksegem lett volna egy informaciora, de fogalmam sem volt arrol, hogy melyik hozzaszolasban olvastam, gondoltam rakeresek a hozzaszolo nevere.. sajnos ez a kereses funkcio nem mukodik.. jo lenne, ha le lehetne keresni a forumokban az adott hozzaszolo osszes hozzaszolasat, mar az is nagy segitseg lenne.

Egyebkent nekem tetszik az oldal, maga az attitud nagyon szimpatikus, ahogy az oldal szerkesztoi hozzaallnak a dologhoz. Szoval szerintem tok jo.
Vissza az elejére
ntamas
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 11:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia avnire!

le lehet kérdezni az összes hozzászólást, kattints a Profil gombra a fórum megfelelő hozzászólásánál, és a profil oldalán van link az összes hozzászóláshoz. nekem legalábbis működött.
Vissza az elejére
Pounder
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 11:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:
Nekem is azzal van gondom, hogy vegig kell olvasni sok-sok forumot ahhoz, hogy az ember informaciot kapjon errol-arrol. A multkor szuksegem lett volna egy informaciora, de fogalmam sem volt arrol, hogy melyik hozzaszolasban olvastam, gondoltam rakeresek a hozzaszolo nevere.. sajnos ez a kereses funkcio nem mukodik.. jo lenne, ha le lehetne keresni a forumokban az adott hozzaszolo osszes hozzaszolasat, mar az is nagy segitseg lenne.

Egyebkent nekem tetszik az oldal, maga az attitud nagyon szimpatikus, ahogy az oldal szerkesztoi hozzaallnak a dologhoz. Szoval szerintem tok jo.

Szerintem meg lehet keresni a felhasználó összes hozzászólását (legalábbis én használom Mosoly )
Csak menj rá a profilra, és azon belül lesz az "xy hozzászólásainak keresése"
Remélem igy már menni fog.

P
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Pounder
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 11:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ehh, de látom túl lassú voltam Zavarban levő

Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 19:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszi! Sejtettem, hogy arrol van szo, hogy csak benazom Nagyon boldog
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 9. Csütörtök, 15:08    Hozzászólás témája: helló! Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem tetszik a fórum, sokan segítenek, ha tudnak, és sok infót lehet megtudni, hogy-hogy is kezdjen az ember a dolgokhoz,ha ki akar menni.
Úgy, hogy jóóóóóóóó!
Gabi Nagyon boldog
Vissza az elejére
nyuszus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 12. Vasárnap, 13:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem baromi jó, hogy van ez az oldal, nagyon hasznos tanácsokat lehet itt olvasni !
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
lhitter
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 9:16    Hozzászólás témája: Hála ennek az oldalnak... Hozzászólás az előzmény idézésével

rengeteg haszno infot tudtam meg Londoni lehetőségekről, és még csak ki sem kellett mozdulnom a házból..Laza. Én május elején mennék ki és az oldalt már honapok ota böngészem. Köszönhető az oldalnak egyre magabiztosabb lettem a kiutzással kapcsolatban ugyanis én hosszu távra mennék ki dolgozni és tanulni.
Sokat gondolkoztam a kimenetelen és amióta rátaláltam erre az oldalra egyre biztosabb lettem hogy mit akarok. Igaz hogy kell egy kis idő amig az ember átnézni de abszolut megéri , hisz olyan infokhoz jut amilyenekhez itt Magyarországon úgy hogy nincs Londonban ismerőse az embernek szinte lehetetlen , nem beszélve arról hogy ingyen jutunk az infókhoz.

Szoval nekem rengeteget segített. Alig várom hogy kimenjek és esetleg személyesen találkozzak az Adminokkal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Véleményed Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
2 / 8 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban