Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Magyar rendszammal Angliaban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Magyar rendszammal Angliaban
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Autós fórum
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
lilenart
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 23. Szerda, 9:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

peetee írta:
Blobzang írta:
Ezt egyébként én sem értem, miért kell szarakodni a balkormányos itthonról vitt autóval, mikor 1000 fontért olyan autót tudsz venni kint, amit itthol 2,5-3 M-ért kapsz csak meg!

Egy vélemény itthonról!

Azert nem kell nagykepuen meggondolatlanul szarakodasnak nevezni, amikor valaki szuksegbol jon magyar autoval. En annak idejen koltoztettem vele a csaladomat - peldaul, mert nekem otthon is volt mar autom es nem erdekel a magyar rendszam, nem szegyenlem. Ha eljon az ido regelek...
Ne vedd meg azt az £1000 fontos szart, nem fogsz neki orulni. A rendszam nem tesz angolla, sem nyugati polgarra, esetleg egy felfuvalkodott, pokhendi magyarra, aki angliaban leszarozza a masik magyart, akinek magyar autoja van.

-peetee-

ezt a megjegyzést nem értem, miért sikerült ilyen ellenségesre, de mindenesetre a szükség esetére találták ki a fél évet, nem?
de ami sokkal fontosabb szerintem az a biztonság mindenki érdekében
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 23. Szerda, 10:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Valoban felreertetted, es eleg lagy voltam Laza . En tisztelem a torvenyt es ezt elvarom masoktol is. Ha visszamenoleg megnezed a hozzaszolasaimat, akkor lathatod, hogy nekem semmi bajom a felevvel. Ha eljon az ideje regelek. Nem tetszik nekem az, ha masok szarakodasnak nevezik, amit csinalok. Pont ez az a pokhendiseg, ami ellen kampanyoltam. Nem vagyok vele egyedul, ezert irtam be a forumba, kulonben megtartottam volna magamnak.....Tudod ez az a fajta magyar, aki megveszi itt a retek w reg e46-os bmw-t, aztan villog es ki akar szoritani az M1-esrol, es meg at is kiabal magyarul, hogy 'vigyem haza a p....ba!'. Itt legalabb tudok valaszolni is...Ennyi. Laza
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
CALEB
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 23. Szerda, 13:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

peetee írta:
Valoban felreertetted, es eleg lagy voltam Laza . En tisztelem a torvenyt es ezt elvarom masoktol is. Ha visszamenoleg megnezed a hozzaszolasaimat, akkor lathatod, hogy nekem semmi bajom a felevvel. Ha eljon az ideje regelek. Nem tetszik nekem az, ha masok szarakodasnak nevezik, amit csinalok. Pont ez az a pokhendiseg, ami ellen kampanyoltam. Nem vagyok vele egyedul, ezert irtam be a forumba, kulonben megtartottam volna magamnak.....Tudod ez az a fajta magyar, aki megveszi itt a retek w reg e46-os bmw-t, aztan villog es ki akar szoritani az M1-esrol, es meg at is kiabal magyarul, hogy 'vigyem haza a p....ba!'. Itt legalabb tudok valaszolni is...Ennyi. Laza

Melledallok !!! ( egyetertek mielott valaki felreertene)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Blobzang
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 25. Péntek, 7:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

peetee írta:

Azert nem kell nagykepuen meggondolatlanul szarakodasnak nevezni, amikor valaki szuksegbol jon magyar autoval. En annak idejen koltoztettem vele a csaladomat - peldaul, mert nekem otthon is volt mar autom es nem erdekel a magyar rendszam, nem szegyenlem. Ha eljon az ido regelek...
Ne vedd meg azt az £1000 fontos szart, nem fogsz neki orulni. A rendszam nem tesz angolla, sem nyugati polgarra, esetleg egy felfuvalkodott, pokhendi magyarra, aki angliaban leszarozza a masik magyart, akinek magyar autoja van.

-peetee-

Elnézést, ha megbántottalak, de az eddig leírtakból nekem az esett le, hogy sokkal macerásabb egy magyar rendszámú autót üzemeltetni, mint venni egyet kint és azt használni!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 25. Péntek, 11:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem bantottal meg termeszetesen nem kell elnezest kerned, es ugy van, macerasabb is magatol ertetodoen a magyar autoval. Bennem a 'szarakodas' szo ebresztette fel a halalkozeli elmeny emleket, melyet annak a bizonyos magyar honfitarsamnak koszonhetek, akit emlitettem. Nyilvan nem azonosithatlak vele, hiszen artatlan hozzaszolo vagy, inkabb egy nyilvanos reakcio, velemeny szakadt ki a billentyuzetbol. De hat ez egy forum a szolasszabadsag kellos kozepen! Nagyon boldog
Meg: tudom, hogy vannak, akik ugyanugy nelkuloztek, meg rosszabbul eltek, elnek az elejen, mint odahaza. Velem sem volt maskepp, mert segitsegem nem volt, akkor meg forum sem nagyon volt, munkam is nagyon gyengen fizetett, igy nem gondolkozhattam angol autoban, be kellett ernem a kis suzukival. Na kepzeld el azzal kikoltozteni a csaladot! Persze azota volt harom autom is itt (majd felteszem a galeriat a weboldalamra), most megis megint a magyar autoval vagyok itt (azota persze lecsereltem a kicsiket). Nem a penz miatt, mert jelenlegi fizetesem mellett a harmat egyszerre sem lenne gond fenntartani... Igazabol nincs ra magyarazat..... Kérdés

-peetee-
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
CALEB
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 25. Péntek, 17:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Blobzang írta:
peetee írta:

-peetee-

Elnézést, ha megbántottalak, de az eddig leírtakból nekem az esett le, hogy sokkal macerásabb egy magyar rendszámú autót üzemeltetni, mint venni egyet kint és azt használni!

Itt sokkal egyszerubb venni eggyet,nemtudom ki mondta ezt a butasagot,de hidd el. Ha itt veszel eggyet sokkal egyszerubb az egesz. Lenne ra sok erv de hagyne soroljam fel....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 25. Péntek, 17:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Senki nem mondta.
En irtam, hogy nem tanacsos megvenni azt az autot, avagy azt a 'sz..t', ami otthon 2,5 mila itt meg £1000. Ez az ar ertek kulonbseg tul meredek.
Vissza az elejére
Blobzang
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 26. Szombat, 12:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez lehet hogy tényleg meredek különbség, mindenesetre annyi bizonyos, hogy a 400-500 fontos E36-os BMW-ért itt még 1 milla körül kérnek!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
CALEB
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 29. Kedd, 10:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Blobzang írta:
Ez lehet hogy tényleg meredek különbség, mindenesetre annyi bizonyos, hogy a 400-500 fontos E36-os BMW-ért itt még 1 milla körül kérnek!

En is nezegettem oket. Nem mondasz hulyeseget. Otthon neztem egy papir nelkuli sz@rt es 400-500 ezer magyar forintert akartak ideadni. Itt meg 200 ezer forintert ugyanazt csak vegig vezetett szerviz konyvvel meg jo allapotban. Ennyi a kulonbseg. Itt nem tudjak az autot szethajtani,mert a palyan is max 120 az atlagtempo. 1-2 orult van itt is,de nem veszes
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 29. Kedd, 13:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

CALEB írta:
Itt nem tudjak az autot szethajtani,mert a palyan is max 120 az atlagtempo. 1-2 orult van itt is,de nem veszes

Tudtommal a pályán 90 mph a megengedett maximum, ami 144-nek felel meg és az angolok legtöbbje szeret speedingelni, ami azt jelenti, hogy nyugodtan kalkulálhatsz 150-nel. Otthon meg 130 a megengedett?
Mosoly

Szerintem nem ez a minőségbeli különbség, hanem az időjárás. A nap nem égeti szét a fekete műanyag részeket, igazi fagy sincs és a szóró anyagok sem marják szét az alvázat.

Viszont a szervízekkel nagyon kell vigyázni. Használt autót vettem egy ... márkaszervízben egy év garanciával. Az első gumik nem szabványos méretűek voltak, ezt szerencsére még időben észrevettem és így ingyen cserélték.

Az egy év garancia utáni M.O.T.-t követően egy hónappal a négy henger közül már csak 3 üzemel. Garancia persze már nuku, úgyhogy egyelőre magam próbálom megoldani a problémát. Egy másik esetben (főnökömmel történt), a 3 éves garancia lejártát követően elektronikus hibát állapított meg a szervíz (az auto azóta is hibátlanul működik) és közölték, hogy a javítás 2000 font.
Vissza az elejére
lilenart
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 29. Kedd, 14:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="peetee"]Valoban felreertetted, es eleg lagy voltam
jo, akkor majd legkozelebb megprobalom felfogni mit irsz Zavart
Vissza az elejére
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 29. Kedd, 15:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="lilenart"]
peetee írta:
Valoban felreertetted, es eleg lagy voltam
jo, akkor majd legkozelebb megprobalom felfogni mit irsz Zavart

Nezd, kedves lilenart, en egy rendkivul erzekeny kerek perec vagyok. Sokkolt

Eleg egyertelmuen fogalmaztam, a kedves kollegat meg is erintette.

Te azert erezted ellensegesnek, mert erintett vagy benne es allast foglaltal az ugyben, de nem fejted ki a velemenyed, hanem jelzed, hogy az a velemeny, amellyel nem ertesz egyet az ellenseges...

Laza

-peetee-
Vissza az elejére
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 29. Kedd, 15:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tothz írta:
CALEB írta:
Itt nem tudjak az autot szethajtani,mert a palyan is max 120 az atlagtempo. 1-2 orult van itt is,de nem veszes

Tudtommal a pályán 90 mph a megengedett maximum, ami 144-nek felel meg és az angolok legtöbbje szeret speedingelni, ami azt jelenti, hogy nyugodtan kalkulálhatsz 150-nel. Otthon meg 130 a megengedett?
Mosoly

A palyan 70 mph, autouton 70 mph, orszaguton 60 mph, stb...

A tobbihez:

A szambol huztad ki a szot! Eppen taglalni akartam, hogy hogyan segitett az angol autoszerelok hallgatolagos szovetsege megszabadulnom 3 automtol es par ezer fontomtol.
Most keszitem az osszeallitast, a weboldalamon nemsokara lathatoak lesznek szegeny parak es tortenetuk, masok okulasara, pl. mielott belevagnak egy szuperolcso angol rendszamos autoba.... Kacsintó

Sokkolt

-peetee-
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 29. Kedd, 16:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

peetee írta:

Bocsi, igazad van, én emlékeztem rá rosszul. És az tényleg csak max. 120.
Zavarban levő
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Április 30. Szerda, 7:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tothz írta:
peetee írta:

Bocsi, igazad van, én emlékeztem rá rosszul. És az tényleg csak max. 120.
Zavarban levő

70*1.6=112... Mintha zoldseges mellett sajatitottad volna el a kerekites szabalyait Nagyon boldog
Autopalyan 83 mphnal elesednek a kamerak.
Es nem art tudni, hogy 100mph folott ugrik a jogsi.
-seci
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Autós fórum Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
3 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban