| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
andras2 Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 22. Kedd, 11:34 Hozzászólás témája: Kaja :D |
|
|
Hello Mindenkinek!
Először is nem tudtam rendes topicot találni a témának és ezért írom ide.
Egy kis segítségre szorulok. Április végén Május elején tervezem a kiutazásom, viszont szükségem lenne pár jótanácsra.
+Szállásnak utána jártam
+Munka szerzésnek ugyszinén:
-Viszont az evés az kimaradt ( A legfontosabb)
Hol tudnék utána nézni az angliai áraknak? ilyen tesco sainsbury oldalon semmi konkrétat nem találtam sajnos. Ötlet?
Vagy vigyek itthonról kóóóbászt+szalonnát?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Christine Mester

Csatlakozott: Feb 04, 2006 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: United Kingdom
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kata75 Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 22. Kedd, 12:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Nagyjabol minden annyiba kerul mint mo-on.Mindent meg lehet kapni,igaz neha kicsi utanajarast igenyel ....Folosleges szerintem otthonrol cipelni.
Sok sikert az uj elethez. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kata75 Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 22. Kedd, 12:35 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hm .. a sainsburys oldalan minden pontosan fel van tuntetve,minden de minden.Pislantsd meg megegyszer es pontos kepet fogsz kapni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
andras2 Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 22. Kedd, 12:44 Hozzászólás témája: |
|
|
húúú tényleg köszi. de idióta vagyok .
jééé és kb ugyanannyi bár nem én szoktam bevásárolni, de nem tűnik vészesnek. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
andras2 Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 22. Kedd, 13:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| apropó, angliában nem is merik a "Kenyeret"? mindenhol csak ilyen csomagolt "cuccot" látok nagyon nem szimoi :S |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2008. Április 22. Kedd, 14:03 Hozzászólás témája: |
|
|
| andras2 írta: | | apropó, angliában nem is merik a "Kenyeret"? mindenhol csak ilyen csomagolt "cuccot" látok nagyon nem szimoi :S |
Ma mar minden normalis nagy szupermarketnek van sajat peksege, ahol sutnek "continental" tipusu kenyereket/peksutemenyeket is.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tolmacs Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2008 Hozzászólások: 153 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2008. Máj 2. Péntek, 20:34 Hozzászólás témája: |
|
|
| seci írta: | | andras2 írta: | | apropó, angliában nem is merik a "Kenyeret"? mindenhol csak ilyen csomagolt "cuccot" látok nagyon nem szimoi :S |
Ma mar minden normalis nagy szupermarketnek van sajat peksege, ahol sutnek "continental" tipusu kenyereket/peksutemenyeket is.
-seci |
A legtobb "high street"en talalhato legalabb 1 pekseg (Greg's, Percy I.) ahol szinten lehet "loaf"ot kapni. Nekem nemreg ajanlottak a torok boltokban es peksegekben kaphato "kerek kenyeret" amely nagyon finom, a zsomlerol, peksutemenyekrol es sutikrol nem is beszelve. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 265 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Máj 30. Péntek, 18:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Meg tudná valaki mondani, hogy otthonról lehet-e csomagban húst küldeni? Gondolok itt a jó kis kolbászra... Az otthoniaknak azt mondták a postán, hogy nem lehet, igaz ez? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
raciani Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 30. Péntek, 19:11 Hozzászólás témája: |
|
|
| erus írta: | Meg tudná valaki mondani, hogy otthonról lehet-e csomagban húst küldeni? Gondolok itt a jó kis kolbászra... Az otthoniaknak azt mondták a postán, hogy nem lehet, igaz ez? |
lehet küldeni már majdnem mindent. csak érdemes ajánlva feladni levélként, mert akkor biztonságosabb és olcsobb is. 2 kg is elmegy levélként. általánosan 4500 körül van az ára. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 265 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Máj 30. Péntek, 22:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi szépen! Akkor rendelek otthonról jó kis házikolbászt!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tolmacs Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2008 Hozzászólások: 153 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2008. Június 9. Hétfő, 20:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Mi a kulonbseg a soured-cream es a creme fraiche kozott?
Utobbit itt eloszeretettel hasznaljak meg suteshez, tortakesziteshez is, de szerintem nagyon hasonlit az ize a soured-creamhez, amit En eddig a tejfol megfelelojenek tartottam... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

|
Elküldve: 2008. Június 10. Kedd, 20:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Ha tejfölt akarsz venni, akkor menj be valamelyik Polski boltba és vegyél Smietanka-t, az garantáltan tejföl, ugyanolyan sűrű, mint a hazai. Mivel a lengyel hasonlít a szlovákhoz, sok dolgot meg tudok venni a Polski boltokban, ami szinte ugyanolyan, mint otthon.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
papagena Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 11. Szerda, 11:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Sztem a creme fraische az a kefirnek felel meg vagy legalabbis olyan az ize,kar h tejfolt itt nem lehet kapni ( mar tudom h lehet a Polski boltokban)a sour cream az meg tejszin,de turo sincs olyan ,mint otthon,csak a cottage cheese nem ismerik itt a jo dolgokat,vagy csak nem sokan  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2008. Június 11. Szerda, 11:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| papagena írta: | Sztem a creme fraische az a kefirnek felel meg vagy legalabbis olyan az ize,kar h tejfolt itt nem lehet kapni ( mar tudom h lehet a Polski boltokban)a sour cream az meg tejszin,de turo sincs olyan ,mint otthon,csak a cottage cheese nem ismerik itt a jo dolgokat,vagy csak nem sokan  |
Ne beszelj zoldseget. A soured cream az tejfol.
A double cream a tejszin.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|