Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - kismamak
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

kismamak
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bolcsi, ovi és suli kérdések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 19. Szombat, 11:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Christine írta:
Igazabol az otthoni juttatasokat gyest, csaladi potlekot otthon le kene mondani mielott ide kijon az ember. Foleg ha tudja hogy hosszu tavra jon. Igy lenne torvenyes. De a tobbseg csak utolag mondja le ezeket vagy le se mondja, kinek mit diktal a lelkiismerete. De ha valamilyen uton-modon kiderul a turpissag akkor gond van belole. Ezt mindenkinek maganak kell eldonteni hogy hogyan csinalja. Mindenesetre hivatalosan le kene oket mondani, mert nem jar neki mivel nem ott el. Ugyanugy ahogy itt is csak az itt elo gyerekre jarnak juttatasok.

Ezt szeretnem kiegesziteni annyival, hogy nem csak akkor jar itt, ha a gyerekek itt elnek. Nekem a gyermekeim ugyanis jelenleg odahaza elnek egy fel ev erejeig az edesanyjukkal (innen mentek haza), aki megigenyelte odahaza a gyest en pedig szepen kijelentettem oket itt a kiralysagbol. Magyarorszagon nem adnak nekik semmit, mert en itt dolgozom, ezert itt kenytelen az allam utalni, mert ott nem kaphatnak, akar itt a gyerek akar nincs. De ehhez eloszor el kellett vesztegetni odahaza 2 honapot, mire itt elkezdtek ujra utalni.

Zavart -peetee-
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kivancsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 19. Szombat, 12:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

SZIASZTOK!

MIVEL EN IS ERDEKELT VAGYOK EBBEN A TEMABAN EGY KICSIT UTANA NEZTEM A DOLGOKNAK EN IS.OTTHONROL CSAK EGYETLEN EGY TAMOGATAST LEHET (ELMELETBEN,PAPIRFORMA SZERINT)IGENYBE VENNI AZOKNAK AKIK ITT ELNEK VAGY A HAZASTARS ITT DOLGOZIK.A NAVE ANYASAGI TAMOGATAS.EGYSZERI JUTTATAS,MELYNEK OSSZEGE
2008.JANUAR 1-TOL 64500 FORINT.AZ ORSZAGOS EGESZSEGBIZTOSITASI PENZTAR NEMZETKOZI OSZTALYAN LEHET UTANAERDEKLODNI.ALAP PAPIROK KELLENEK A SZULO RESZEROL ES
A BABA RESZEROL IS.JOVOHONAP VEGEN MEGYEK HAZA BOVEBBEN EZUTAN TIDOK IRNIE ERROL.
MINDENKINEK MINDEN JOT KIVANOK.
JA LENNE NEKEM IS EGY KERDESEM!!!
A GYEREK SZULETESE UTAN ITT UGYEBAR IGENYELHETUNK 250FONTOT
AMIT A GYEREK NAGYKORUSAGAIG BANKSZAMLAN KELL TARTANI.BOCSI EGYSZERUEN MOST NEM JUT ESZEMBE A NEVE.SZOVAL
MI TORTENIK EZZEL A PENZZEL HA BIZONYITHATOAN MODJUK A GYEREK KET-HAROM EVES KORABAN ELHAGYJUK EZT AZ ORSZAGOT ES VISSZATELEPULNK MO-RA.EZ AZ OSSZEG MEG MARAD A GYEREKEMNEK VAGY NETEALANTAN ELVESZITI.
KOSZI A VALASZOKAT.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 19. Szombat, 12:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia ezen mar en is gondolkoztam. Azt nem tudom megmondani, hogy mi lesz vele, mert kezdettol fogva budos volt a tema nekem. Mar legalabb 8-10 fele ertesitot kaptunk rola, olyanokat is amelyben megkoszontek, hogy megnyitottuk a szamlat, pedig nem. Tehat ha en ezt mind osszegyujtom es 18 ev mulva odaadom a gyereknek..... Nagyon boldog Ezt csak aze talaltak ki, hogy minel tobb penz legyen beteve, amivel az orszag szabadon gazdalkodhat (ezert a 18 ev), te meg csak adjal meg tobbet-meg tobbet. Hat nem eleg adot fizetunk igy is? Ezzel a befizeto nem nyer. Aranyaban amennyi penzt az orszag kinyereszkedik maganak a te penzedbol, amit a szatoktol vontal meg 18 evig ahhoz kepest elenyeszo lesz a te reszed, amit majd hozzadvagnak, ill. a gyerekhez. OK, akkor ez jol fog esni, de az orszagnak 100x jobban esett.... Van mas kulturaltabb modja is a penzgyujtesnek. Ki nem allhatom itt ezt az utalatos beszabalyozast. Azt is be akarjak szabalyozni, hogy milyen iranyban f..gjal (bocs).
Nem tudom, hogy mas ezt mennyire veszi komolyan, ez a velemenyem. Biztos mas is kifejti majd allaspontjat... Sokkolt
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
lilenart
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 19. Szombat, 12:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kivancsi írta:
AMIT A GYEREK NAGYKORUSAGAIG BANKSZAMLAN KELL TARTANI.BOCSI EGYSZERUEN MOST NEM JUT ESZEMBE A NEVE.SZOVAL
MI TORTENIK EZZEL A PENZZEL HA BIZONYITHATOAN MODJUK A GYEREK KET-HAROM EVES KORABAN ELHAGYJUK EZT AZ ORSZAGOT ES VISSZATELEPULNK MO-RA.EZ AZ OSSZEG MEG MARAD A GYEREKEMNEK VAGY NETEALANTAN ELVESZITI.
KOSZI A VALASZOKAT.

ez olyan, mint Mo-n a babkötvény?
Vissza az elejére
tolmacs
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 19. Szombat, 14:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lilenart írta:
kivancsi írta:
KOSZI A VALASZOKAT.

ez olyan, mint Mo-n a babkötvény?

Child Trust Fund a neve, es ugyanaz, mint a babakotveny. Magyarul, penzt nem latsz, csak egy utalvanyt, amit a szamlanyito helyre beviszel vagy elkuldesz.

Nekem nem volt (es most sincs) szandekom az utalvany erteken felul penzt befizetnem erre a szamlara, igy azt az alapitvanyt valasztottam, amely a legjobb ajanlattal allt elo a befekteteskor. Pl. Asda CTF 25GBPs vasarlasi utalvanyt ad (lehet hogy az osszeg valtozott az utobbi evek soran) mikor megnyitod a szamlat. Erdemes korulnezni!
Vissza az elejére
kishalacska
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 19. Szombat, 15:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lilenart írta:

+láttam egy másik topikban, h tanultál és nem kaptál semmit Mo-n? Az hogy lehet?

A fenti idezetem szerint ott kapsz, ahol kereso tevekenyseget folytat valaki. Ferjem Angliaban dolgozik, mig en Magyarorszagon tanulok, igy Angliaban jarna. Az hogy arra valo hivatkozassal, hogy a gyerekek nincsennek Angliaban, itt sem fizettek, ez egyeni szerencsetlensegunk.
Zavarban levő Zavarban levő
Azt vettem eszre egyebkent, hogy ezek az ugyek nagyon ugyintezo fuggoek. Vagy johoz kerulsz, vagy nem. Nekunk az itt, Angliaban szuletett gyerekre sem akartak child benefitet adni, idezem "mert nincs jogunk Nagy Brittaniaban tartozkodni", amikor felhivtam oket, megbeszeltuk, hogy Mr Singh (az indiaiak, pakisztaniak a legrosszabbak) sajnalatosan tevedett, nagyon sajnaljak.
Őrült
Vissza az elejére
kishalacska
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 19. Szombat, 16:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A child trust found rol:
Mi beraktuk, ha keveset keresel az allam meg rak ra, amikor kedv e tartja. Persze, hogy az allamnak kell a penz, de akkor is jo lesz az 18 eves korukban. Max egy szazast tehetsz ra havonta, mi harmincat rakunk ra, az meg nem akkora, hogy irtora hianyozna.
Ja, es ha elolvasod a tajekoztatot, akkor kiderul (Zoli mindig kivan, hogy en minden fityfenet elolvasok), hogy akkor is berakjak neked a vouchert, ha te nem rakod, csak akkor oda, ahova ok akarjak. Szoval jobban jarsz, ha te berakod, es akkor tudsz rola mindent (evente egyszer emlekeztetnek).
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bolcsi, ovi és suli kérdések Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3
3 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban