Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - EASYJET infók
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

EASYJET infók
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Eladó repülőjegyek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
hapiszti
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 17. Csütörtök, 13:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

melyikbe rakjam az ékszereket, papirokat, elektronikai dolgokat, winchestert, kézibe vagy a feladandóba???
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Április 17. Csütörtök, 13:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hapiszti írta:
melyikbe rakjam az ékszereket, papirokat, elektronikai dolgokat, winchestert, kézibe vagy a feladandóba???

Edes istenem! Te most tenyleg ilyen luke vagy vagy ezt most megjatszod?
Add fel, legyen a rakodomunkasoknak egy jo napjuk. Ird ra a borondre (angolul es magyarul is) hogy erdemes kinyitni es ellopni, ami benne van.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
hapiszti
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 17. Csütörtök, 13:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jol van ok vettem az adást:)

köszi mindenkinek aki eddig segített...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
lilenart
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 18. Péntek, 7:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gitáros!
Bocsi, nem leszek túl konkrét, de vhol láttam felsorolva, milyen hangszereket engednek az utastérbe, és a gitár nem volt közöttük, csak kisebb dolgok pl. hegedű. asszem a malév infóiban volt. az easyjetnél így konkrétan felsorolva nem emlékszem, de gyanítom hasonló a szabályozás. ha vhogy kideríted, leírhatnád a fejleményeket, mert mi is vinnénk gitárt, bár én az előzőek miatt egyelőre úgy gondolom, h majd 1* kocsival kikerül.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
donathani
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 18. Péntek, 14:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lilenart írta:
Gitáros!
Bocsi, nem leszek túl konkrét, de vhol láttam felsorolva, milyen hangszereket engednek az utastérbe, és a gitár nem volt közöttük, csak kisebb dolgok pl. hegedű. asszem a malév infóiban volt. az easyjetnél így konkrétan felsorolva nem emlékszem, de gyanítom hasonló a szabályozás. ha vhogy kideríted, leírhatnád a fejleményeket, mert mi is vinnénk gitárt, bár én az előzőek miatt egyelőre úgy gondolom, h majd 1* kocsival kikerül.

Hát azt a felsorolást én is láttam, de méretek is voltak (ha jól emlékszem: 30x117x38). Én abból arra a következtetésre jutottam, hogy mivel a gitár kb ekkora, még belefér. De azért erre nem vennék mérget. Easyjet azóta sem válaszol...
Valaki egy blogban említette, hogy gitárral utazott Londonba, neki is írtam már, de még ő sem válaszolt. Forgó szemek
Én még azért reménykedem...

Ani
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 18. Péntek, 14:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

donathani írta:

Hát azt a felsorolást én is láttam, de méretek is voltak (ha jól emlékszem: 30x117x38). Én abból arra a következtetésre jutottam, hogy mivel a gitár kb ekkora, még belefér. De azért erre nem vennék mérget. Easyjet azóta sem válaszol...
Valaki egy blogban említette, hogy gitárral utazott Londonba, neki is írtam már, de még ő sem válaszolt. Forgó szemek
Én még azért reménykedem...

Ani

Szia, esetleg olvasd el ezt:
Kód:
http://spinme.com/2006/08/how-to-get-a-guitar-on-an-airplane-or-any-other-musical-instrument-for-that-matter/

vagy ezt:
Kód:
http://www.acousticguitar.com/gear/advice/flying.shtml

es ezt:
Kód:
http://www.thesession.org/discussions/display/10229/comments

Ezek azt tanacsoljak neked, hogy ne vigyel kezipoggyaszt a fedelzetre csak a gitart es kovesd a leirtakat.....

-peetee- Ötlet Sokkolt Ötlet
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 18. Péntek, 18:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

peetee írta:

Mindossze megosztottam, ami velem tortent, de azt hiszem utoljara, mert eddig majdnem minden hozzaszolasomba belekotottel, igy megkimellek e gyotrelmes feladattol a tovabbiakban es nem szolok hozza tobbet. Te nagyon okos ember vagy.

Ha ezen megsértődtél, akkor nagyon rossz napod lehetett aznap. Én egy szóval sem állítottam, hogy nincs igazad! Én csak azt írtam, mint több évtizedes tapasztalattal bíró mérnök, hogy nem értem miért ment tönkre a laptopod az átvilágítástól, attól ugyanis nem mehetne tönkre. Ez szerintem nem ugyanaz. És csak azért írtam le, hogy mások ne féljenek feleslegesen ettől a vizsgálattól.

Én szándékosan nem szoktam mások hozzászólásaiba belekötni, mindig csak kiegészíteni próbálom a mások által leírtakat, de ezt is csak akkor, ha úgy érzem ezzel segíthetek a fórumot olvasóknak. Alapból nem szokásom csak azért ide írni, hogy növeljem a hozzászólásaim számát, mivel ebből semmi hasznom sem származik.

És legyél olyan kedves, továbbra is szóljál hozzá és te is egészítsd ki azokat a hozzászólásaimat, amelyekben esetleg hibázok! A nagyon okos kitételt meg köszönöm, de szerintem nem szolgáltam még meg.
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 18. Péntek, 18:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lilenart írta:
Gitáros!

Mi, egész pontosan a lányom vitt már kézipoggyászként gitárt. Igaz mi Jet2.com-mal járunk. Szerintem az a legegyszerűbb, ha kimész a reptérre, ahonnan a géped is indulni fog és megkérdezed szóban az ottani képviselőjüktől, hogy milyen feltételekkel viheted a gitárod. Esetleg a Hunair-től is érdeklődhetsz, nekik nagy tapasztalatuk van hasonló kérdésekben:

hunair@mail.galileo.hu
telefon: 429-1050, 51. vagy személyesen: 1052 Bp Kristóf tér 7-8
Vissza az elejére
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 18. Péntek, 23:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tothz írta:

Ha ezen megsértődtél, akkor nagyon rossz napod lehetett aznap. Én egy szóval sem állítottam, hogy nincs igazad! Én csak azt írtam, mint több évtizedes tapasztalattal bíró mérnök, hogy nem értem miért ment tönkre a laptopod az átvilágítástól, attól ugyanis nem mehetne tönkre. Ez szerintem nem ugyanaz. És csak azért írtam le, hogy mások ne féljenek feleslegesen ettől a vizsgálattól.

Én szándékosan nem szoktam mások hozzászólásaiba belekötni, mindig csak kiegészíteni próbálom a mások által leírtakat, de ezt is csak akkor, ha úgy érzem ezzel segíthetek a fórumot olvasóknak. Alapból nem szokásom csak azért ide írni, hogy növeljem a hozzászólásaim számát, mivel ebből semmi hasznom sem származik.

És legyél olyan kedves, továbbra is szóljál hozzá és te is egészítsd ki azokat a hozzászólásaimat, amelyekben esetleg hibázok! A nagyon okos kitételt meg köszönöm, de szerintem nem szolgáltam még meg.

Ertem, ha mernok nem is lettem, de pszichologiai screeninget azt tanultam es igy utolag ugy latom, hogy talan azert bosszantott fel a hozzaszolasod - utana meg a seci-e -, mert annak idejen is ugy konyveltem el, hogy 1 az 1000-bol, amilyen peches vagyok es talan a mai napig kisert es frusztral ha ra gondolok, nem meg ha emlekeztetnek ra. Kicsit erzelmesre vettem a figurat. Na, mindegy nem az east enders-ben vagyunk, meg nem akarok tovabb offolni..... Laza
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
donathani
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 29. Kedd, 9:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tothz írta:
lilenart írta:
Gitáros!

Mi, egész pontosan a lányom vitt már kézipoggyászként gitárt. Igaz mi Jet2.com-mal járunk. Szerintem az a legegyszerűbb, ha kimész a reptérre, ahonnan a géped is indulni fog és megkérdezed szóban az ottani képviselőjüktől, hogy milyen feltételekkel viheted a gitárod. Esetleg a Hunair-től is érdeklődhetsz, nekik nagy tapasztalatuk van hasonló kérdésekben:

hunair@mail.galileo.hu

Köszönöm mindenkinek az infokat!
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 29. Kedd, 13:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

peetee írta:

Ertem, ha mernok nem is lettem, de pszichologiai screeninget azt tanultam es igy utolag ugy latom, hogy talan azert bosszantott fel a hozzaszolasod - utana meg a seci-e -, mert annak idejen is ugy konyveltem el, hogy 1 az 1000-bol, amilyen peches vagyok es talan a mai napig kisert es frusztral ha ra gondolok, nem meg ha emlekeztetnek ra. Kicsit erzelmesre vettem a figurat. Na, mindegy nem az east enders-ben vagyunk, meg nem akarok tovabb offolni..... Laza

Csak egyvalamit fűznék hozzá, előre is bocs az offolásért.

A BME-n volt egy évfolyamtársam, aki bármilyen elektromos szerkentyűt tönkre tudott tenni úgy, hogy rendeltetésszerűen használta. A képességének semmilyen racionális magyarázata nem volt. Azóta minden mérnöki tudomásom ellenére vallom, hogy időnként maga a félelem, vagy akarat is képes előidézni elektromos hibát, persze csak kivételes személyek esetében. Lehet, hogy benned is szunnyad ez a képesség?
Sokkolt
Vissza az elejére
donathani
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 10. Kedd, 15:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tothz írta:
lilenart írta:
Gitáros!

hunair@mail.galileo.hu

Köszönöm az infókat.

Végülis kimentünk a reptérre, és megkérdeztem pár illetékest, és 5ből 3 azt mondta, hogy fel lehet vinni kézipoggyásznak.
Ha mégsem, akkor lesz aki visszahozza a reptérről...

Ani
Vissza az elejére
Vision
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 22. Vasárnap, 17:23    Hozzászólás témája: Help Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Remélem tud vki segíteni, lenne egy hüle kérdésem.
Ha én csak pár napra utazom Londonba egy egyszerű hátizsákkal, (régi sulitáska) Csak pár cuccal benne. Ami nagyon fontos. Az kézipoggyásznak minősül elvileg igaz? Felvihetem a repcsire. :Nagyon boldog
Fizetnem kell ezért poggyász díjat vagy nem?
Szóval oylan lenne ergo mnitha poggyász nélkül utaznék és nem kell foglaláskor, feltüntettnem, hogy lesz egy poggyászom igaz?
Költségkimélőbb lenne, ha nem... Mosoly
HELP please...
Remélem érthető voltam. Nagyon boldog
Köszi előre is...

Minden jót, hello
Vissza az elejére
alliL
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 22. Vasárnap, 22:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia! Igen. Az EasyJet-nél biztosan tudom hogy így működik. Ha nincs feladandó poggyászod, csak kézid akkor azért nem kell fizetned! A kézipoggyász súlya elvileg nincs meghatározva csak az hogy "within reason" ami azt jelenti, hogy 10 kilónál azért ne legyen több (ezt egy ismerősöm mondta aki reptéren dolgozik). A lényeg a mérete, hogy beférjen a fejed feletti csomagtartóba (szóval a hátizsák mehet).
Vissza az elejére
Vision
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 23. Hétfő, 5:43    Hozzászólás témája: :) Hozzászólás az előzmény idézésével

Szuper... ennek tök örülök, akkor még olcsóbb lesz az utazásom. Poggyászdíj kilöve. Mosoly Köszönöm a gyors választ és a segítséget...
minden jót a továbbiakra is. Mosoly
KÖSZI Mosoly
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Eladó repülőjegyek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
2 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban