| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
miriam Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 29. Szombat, 7:54 Hozzászólás témája: |
|
|
| playaa írta: | | És ti most milyen munkát csináltok mit szerzett nektek? |
Helo Playaa!
A férjem szakmája autószerelő és gépjármű oktató.
Jelenleg kamionsofőr egy nagy cégnél. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tomi526 Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 15. Kedd, 21:12 Hozzászólás témája: aki már volt kint az Euwork által... |
|
|
véletlen tévedtem ide, és elcsodálkoztam, mennyi blődséget irtak itt többek mindenféle konkrét tapasztalat nélkül.
Kétszer voltam kint Angliában, az elsőször a Foremost nevű cég által az részben szivatás volt (volt munka meg szállás, csak a meló és ezáltal a fizu kevesebb volt mint a beigért).
Másodszor az euworkösök által voltam a skegnessi vidámparkban és teljesen rendben volt a dolog, megkaptam a beigért fizetést, olcsó! szállást és egyáltalán nem kellett megszakadni a munkában.
Ha valakinek kétségei vannak nézze meg ezt az oldalt (én egy másik vidámparkban dolgoztam, de az is hasonló volt, mint amiről itt ir a srác)
http://www.blog.csukazoli.hu/index.php/post/148/ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kicsimano Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 20. Kedd, 17:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Én egy Angliai hotelba jelentkeztem a pécsi közvetítőn keresztül, légyszi, ha valaki volt már ott, vagy hallott valamit ilyenfajta állásokról, írjon!!!!
Köszi: Kicsimanó |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hpeter649 Újonc

Csatlakozott: Jul 19, 2008 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Érd
|
Elküldve: 2008. Július 19. Szombat, 9:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Barátnőmmel mennénk ki euwork-ön keresztül a virággyár/csokigyár-as munkára szeptembertől.
Ezzel a munkával kapcsolatban van valakinek friss tapasztalata?
Vagy akár az euworkkel valami frissebb dolog?
Köszi
hp |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
heikaa Újonc

|
Elküldve: 2008. Augusztus 13. Szerda, 16:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
ANNYIT AZ EUWORKROL, HOGY MI MOST FOGUNK ELLENUK PERESKEDNI!!
TELEFONSZAMOM: 0036303703511 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
heikaa Újonc

|
Elküldve: 2008. Augusztus 13. Szerda, 16:29 Hozzászólás témája: |
|
|
A mezesmadzag elhuzas nalunk is megvolt az euwork-nel (direkt irom kis betuvel, ugyanis semmi tisztelet nem jar nekik, csak egy nagy szembekopes). Az igert dolgok nem teljesultek! A szerzodesben foglaltak sem! Kegyetlen munkakorulmenyek koze kuldtek minket! Mar Angliaban az allomason derult ki, hogy nem is abban a varosban leszunk, ahol a szerzodesben van!! De sorolhatnam!! Es amikor szolni "mertunk", ok mostak kezeiket es benne hagytak a legnagyobb szarban, feloluk ehen is hallhattunk volna!! Azota rengeteg emberrel talalkoztunk, akiker szinten mind atvagtak!! Most keszulunk pert inditani ellenuk!! Mi tolunk, kettonktol 700 fontot szedtek be a semmiert! Sot azota tobbet buktunk!
Az Iwiw-en barki megtalalhat Bak Renata neven, Plymouth varosban tovabbi infokert!! KERLEK BENNETEKET, JOL GONDOLJATOK AT HA AZ EU WORK-KEL KEZDTEK!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|