Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Munkahelyi balesetem volt,ezzel kapcsoltban lenne kérdésem

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
picikee5
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 13. Vasárnap, 13:54    Hozzászólás témája: Munkahelyi balesetem volt,ezzel kapcsoltban lenne kérdésem Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Egy szállodában dolgozom,január közepén leestem a munkahelyemen a lépcsőn,ennek következménye,hogy eltört a lábfejemnél egy kis csont, szalaghúzódás,egyéb kisebb sérülések.Sajnos dolgozni nem tudok még, mert terhelésre fáj a lábam.100 %-ot fizettek eddig, azt mondta a fönököm, hogy ebben a hónapban már nem fizetik.Szerződésem van a szállodával,de ilyen esetre vonatkozó dolog nincs benne.
Az lenne a kérdésem, hogy megteheti e a szálloda, hogy elveszi a 100%-ot?
Mert én úgy tudom,hogy ilyen esteben fizetniük kell.
Mit tehetek ilyen esetben?
Valászotokat, segítségeteket elöre is köszönöm!
picikee5[/u]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 13. Vasárnap, 17:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Feltetlenul keress fel egy solicitort, mert hasonlo esetem nekem is volt, egy teherauto emelohatfala (ld. taillift) hidraulikaja tonkrement es raesett a labamra az egesz ugy 20-30 cm magasbol, szerencsere az acelbetet megvedte a labamat, de a kislabujjam eltort. Nem volt szo komolyabb osszegrol, de azt megtudtam, hogy a szerzodesben nem foglaltakhoz solicitor kell.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
picikee5
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 13. Vasárnap, 20:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nagyon szépen köszönöm peetee!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban