| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
picikee5 Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 13. Vasárnap, 13:54 Hozzászólás témája: Munkahelyi balesetem volt,ezzel kapcsoltban lenne kérdésem |
|
|
Sziasztok!Egy szállodában dolgozom,január közepén leestem a munkahelyemen a lépcsőn,ennek következménye,hogy eltört a lábfejemnél egy kis csont, szalaghúzódás,egyéb kisebb sérülések.Sajnos dolgozni nem tudok még, mert terhelésre fáj a lábam.100 %-ot fizettek eddig, azt mondta a fönököm, hogy ebben a hónapban már nem fizetik.Szerződésem van a szállodával,de ilyen esetre vonatkozó dolog nincs benne.
Az lenne a kérdésem, hogy megteheti e a szálloda, hogy elveszi a 100%-ot?
Mert én úgy tudom,hogy ilyen esteben fizetniük kell.
Mit tehetek ilyen esetben?
Valászotokat, segítségeteket elöre is köszönöm!
picikee5[/u] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peetee Mester

Csatlakozott: Apr 04, 2008 Hozzászólások: 168 Tartózkodási hely: Bedfordshire
|
Elküldve: 2008. Április 13. Vasárnap, 17:58 Hozzászólás témája: |
|
|
| Feltetlenul keress fel egy solicitort, mert hasonlo esetem nekem is volt, egy teherauto emelohatfala (ld. taillift) hidraulikaja tonkrement es raesett a labamra az egesz ugy 20-30 cm magasbol, szerencsere az acelbetet megvedte a labamat, de a kislabujjam eltort. Nem volt szo komolyabb osszegrol, de azt megtudtam, hogy a szerzodesben nem foglaltakhoz solicitor kell. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
picikee5 Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 13. Vasárnap, 20:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| nagyon szépen köszönöm peetee! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|