Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - nyári diákmunka
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

nyári diákmunka
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
tundegu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 23. Csütörtök, 19:04    Hozzászólás témája: nyári diákmunka Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Harmad éves egyetemista lány vagyok (angol -kommunikáció szakon).Szeretnék Angliában dolgozni a nyáron! A problémám az, hogy nem rendelkezem munkatapasztalattal. Sajnos azt sem tudom, hogy milyen lehetőségek vannak nyári idénymunkára (1-2 hónap), és hogy hol tudnék viszonylag olcsó szállást találni!

Nagyon megköszönném a segítséget! (E-mail-re is jöhet Mosoly) )

Tünde
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 24. Péntek, 18:35    Hozzászólás témája: Hellóka! Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem akarlak elszomorítani, de szerintem nem fog sikerülni melót találni nyáron, mert én is ki szeretem volna menni, és sok infó után úgy döntöttem, hogy nem megyek, mert sokan azt mondják, hogy nyáron az angliai diákok is lesben állnak.
Sorry!
Nem lehetetlen, de szerintem nehéz, írtam e-mailt, és írtam benne, hogy valamilyen számot is meg kell igényelni, ami azt jelenti, hogy ha nincs meg nem tudsz dolgozni.
Helló!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
myvett
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 25. Szombat, 16:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!

ne szomoríts!

Én is szeretnék nyárra találni vmit, de én egy rámenős dög vagyok, és az Uram is kint lesz, talán így sikerülhet!
Milyen szám kell hozzá, hogy dolgozhassak?

Tisztelettel
Kacsintó
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 25. Szombat, 22:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

myvett írta:
sziasztok!

ne szomoríts!

Én is szeretnék nyárra találni vmit, de én egy rámenős dög vagyok, és az Uram is kint lesz, talán így sikerülhet!

Tisztelettel
Kacsintó

Jo nagy szad kell,hogy legyen es dolgozhatsz.Ha ker a munkaltato National Insurance numbert ,akkor rafaragttal,ha nem,akkor kezdhetsz azonnal.Munkaltatoja valogatja.De mosogatashoz,ilyesmihez ritkan kernek.
Vissza az elejére
myvett
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 26. Vasárnap, 1:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Krisz972 írta:
myvett írta:
sziasztok!

ne szomoríts!

Tisztelettel
Kacsintó

Jo nagy szad kell,hogy legyen es dolgozhatsz.Ha ker a munkaltato National Insurance numbert ,akkor rafaragttal,ha nem,akkor kezdhetsz azonnal.Munkaltatoja valogatja.De mosogatashoz,ilyesmihez ritkan kernek.

Köszi Krisz!
Vissza az elejére
joker21
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 15:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szijasztok!

Harmadéves pécsi közgazdász vagyok és a szintén harmadéves, de jogász barátnőmmel szeretnénk valami úton-módon hasznosan, munkával eltölteni a nyarunkat, ha lehet Angliában, Írországban, vagy akár Hollandiában. Szóval nem ragaszkodnánk mi annyira Londonhoz.
Mindketten elég jol beszéljük a nyelvet, meg tudjuk értetni magunkat.
Valamiféle vendéglátóipari, szállodai munkára gondoltunk első sorban, de természetesen sok más is szóba jöhet: pl. ujságkihordás, portai munka, farmi munka.
Ha valaki tudna segíteni a keresésben, akkor írjon bátran egy eemilt!
Hálás lennék érte.
Köszi: Viktor

U.i.:ha van esetleg megbizhato munkaerő közvetitőről tudomásotok azt is szivesen veszem.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
goodboy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 19:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Én is ki szeretnék menni Londonba dolgozni nyáron.18 éves vagyok és viszonylag meg tudom értetni magam angolul.Senkinek se sikerült még(diák) dolgozni Londonban,vagy csak kicsi az esély?Kb mennyi lehet a fenntartási költség spórolósra fogva?Egyedül érdemes kimenni,így fiatalon,vagy ajánlatosabb társsal,baráttal?
Vissza az elejére
Zsuzskamuzska
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Február 6. Kedd, 0:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Udv!

Sajnos konkretan diakmunkaval kapcsolatban nem sok infot tudok, de az biztos a 18 eveseknek sokkal kevesebb a minimal orabere(18-21 ev kozottieknek 4,45 pound/ora,brutto), ugyanis itt kor szerint is meg van hatarozva, hogy ez mennyi. Persze ha tuti melod van, ami nem minimalbert fizet es nem veszik figyelembe az eletkorodat, akkor szerencsed van!
De ha nem akkor erdemes odafigyelni erre, hogy ne itt kint erjen emiatt meglepetes, ugyanis attol meg a kaja es a szallas neked is ugyanannyiba fog kerulni!
Nekunk atlag es sporolosra fogva fejenkent heti 10-15 fontra jon ki a kaja(szendvicsek, tesztak, husi, sultkrumpli, hazi hambi,stb...szoval fozocskezve), plusz szamits kb heti 70 font lakberre. Ha csak agyat berelsz, lehet kevesebb is, 55-60 font, de akkor idegennel kell megoszd a szobat, es lehettek 3-4-en is!

Sok szerencset!

Zsuzska
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 6. Kedd, 21:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

goodboy írta:
Sziasztok!Én is ki szeretnék menni Londonba dolgozni nyáron.18 éves vagyok és viszonylag meg tudom értetni magam angolul.Senkinek se sikerült még(diák) dolgozni Londonban,vagy csak kicsi az esély?Kb mennyi lehet a fenntartási költség spórolósra fogva?Egyedül érdemes kimenni,így fiatalon,vagy ajánlatosabb társsal,baráttal?

Szerintem anyagilag nem eri meg rovid tavon kijonni, de ezt mar egyszer elmeseltem miert.
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 7. Szerda, 13:28    Hozzászólás témája: Re: nyári diákmunka Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Írtam már neked remélem, hogy ezt is elolvasod!
Most nem rég találtam egy olyan hírdetést, hogy nyárra is küldenek ki embereket Andliába és diákokat is.
A cég neve: Benelux a központjuk Pesten van.
Én már felhívtam és nekem már küldtek anyagot is amit ki kell tölteni.
vagyis önéletrajzot, meg stb......
Szerintem próbáld meg te is.
Amúgy hallottál erről a cégről???
Várom válaszod: Gabi
E-mailt is írhatsz!

Ui: bébicsősznek küldenének ki bennünket, meg amit te szeretnél, de ezekek be kell, hogy írd az önéletrajzodba, hogy mit csinálnál szívesen.
Harmad éves egyetemista lány vagyok (angol -kommunikáció szakon).Szeretnék Angliában dolgozni a nyáron! A problémám az, hogy nem rendelkezem munkatapasztalattal. Sajnos azt sem tudom, hogy milyen lehetőségek vannak nyári idénymunkára (1-2 hónap), és hogy hol tudnék viszonylag olcsó szállást találni!

Nagyon megköszönném a segítséget! (E-mail-re is jöhet Mosoly) )

Tünde[/quote]
Vissza az elejére
goodboy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 23. Péntek, 8:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm a válaszokat!És a minimálbéres infót is.Hát azért vmilyen úton-módon csak megpróbálom most nyáron a londoni munkát.Tényleg még vmi olyasmit is olvastam,hogy max 20 órát lehet 1 héten dolgozni,ez igaz?Akkor érdemesebb 2 munkahelyet találni?(bár nyilván nehezebb).
Vissza az elejére
goodboy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 23. Péntek, 9:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jah még annyi,hogy sajnos a nyári szünet nekem is 2,5 hónap,amiből max. 1-1,5 hónapot szeretnék kint tölteni,tehát nem tudok hosszú távra kint maradni.Avnire melyik topic-ba írtad,h nem éri meg rövid távra kimenni?Egyébként nem meggazdagodni,hanem inkább világot látni mennék ki.Nekem már az is jó lenne,ha nem mínuszban jönnék haza.
Zsuzskamuzska:ez a bruttó 4,45 font mennyi nettóban?
Munkaközvetítők nagyon sokat kérnek a "szolgáltatásaikért"(magyarul,h találnak nekünk munkát)?
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Február 23. Péntek, 11:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

goodboy írta:
Jah még annyi,hogy sajnos a nyári szünet nekem is 2,5 hónap,amiből max. 1-1,5 hónapot szeretnék kint tölteni,tehát nem tudok hosszú távra kint maradni.Avnire melyik topic-ba írtad,h nem éri meg rövid távra kimenni?Egyébként nem meggazdagodni,hanem inkább világot látni mennék ki.Nekem már az is jó lenne,ha nem mínuszban jönnék haza.
Zsuzskamuzska:ez a bruttó 4,45 font mennyi nettóban?
Munkaközvetítők nagyon sokat kérnek a "szolgáltatásaikért"(magyarul,h találnak nekünk munkát)?

Akkor eloszor is abbol a 2.5 honapbol azt az 1-et toltsd itt, amikor itt meg iskola van (itt 6 het a szunet, julius kozepetol szept elejeig)
Masodszor ne akarj olyan munkat, amihez olvasni kell, mert kb. 100 hozzaszolasban le lett mar irva, hogy a munkakozvetito nem kerhet penzt a kozvetitesert a munkavallalotol Mosoly
Harmadreszt a minimalber adomentes, csak NI(=TB) van rajta.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
goodboy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 23. Péntek, 12:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én kérek elnézést,hogy még nem sikerült elolvasnom azt a pár ezer hozzászólást Mosoly
Egyébként meg nem rég kezdett el foglalkoztatni ez a téma,emiatt még nem vagyok elég tájékozott.(szintén egyéni probléma,tudom Zavart )
A munkaközvetítő akkor személyesen nem kérhet pénzt,de a bérünkből sem vonnak le semmit?(lehet,h rosszul fejeztem ki magam az előbb,de valamennyit csak zsebre raknak a munkaközvetítő cégek,különben nem lenne hasznuk)
Egyébként köszi a választ,és az infókat Nagyon boldog
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Február 23. Péntek, 15:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

goodboy írta:
A munkaközvetítő akkor személyesen nem kérhet pénzt,de a bérünkből sem vonnak le semmit?(lehet,h rosszul fejeztem ki magam az előbb,de valamennyit csak zsebre raknak a munkaközvetítő cégek,különben nem lenne hasznuk)

A munkakozvetitot az a ceg fizet (ahova teged kikozvetitenek)
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő
1 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban