Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

meló

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Ancsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 15. Szerda, 10:27    Hozzászólás témája: meló Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Elöször is:nagyon klassz ez a weblap.
Én március közepén megyek Londonba.De ugye munka még nincs.
Azt szeretném megtudni itthoni munkatapasztalataimat van-e esély ott kamatoztatni.Egy bankban dolgoztam, és volt lehetőségem Közép-kelet Európában a munkakörömből kifolyólag is dolgozni.A banktól kaptam referenciát, azt mondták, talán ennek hasznát vehetem.Esetleg szerezzek be egy másikat is?Amugy vendéglátó fősulin végeztem.Ezt tudnám használni munkakeresésben?

Köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
aTOM82
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 17. Péntek, 18:27    Hozzászólás témája: Ancsi!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Nem fért volna bele ez a kérdés a sok már létező topicok egyikébe?
Ha minden egyes új tag nyitna egy topicot, akkor már 1000 fölött járnánk.

Rajtad kivül sokunk érdeklődik esélyek, munkák iránt. A te üzidnek a Szerintetek milyen esélyeim lennének? c. topicba van helye. Tedd föl ott és választ fogsz kapni, ezt ígérem.

Bocs a kemény szavakért...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
juci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 25. Szombat, 17:35    Hozzászólás témája: Szerintetek? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.Szeretnem tudni en latom e rosszul a helyzetemet vagy tenyleg igy van?!Juci vagyok Gyorbol.Januar kozepen jottem ide Bramshillbe/Londontol 1 ora/Egy farmon vagyok,csaladnal,lovak mellett.Azert jottem elsodlegesen, hogy tanuljam a nyelvet.Csak hogy fizikailag egy kicsit oda vag a munka.Otthon is lovak mellett voltam,de ez mas.Napi 9-10 orat dolgozok,ha esik,ha fuj.Heti 1 szabadnappal,tehi heti 54-55 ora munka 150 £ ert.A szallasert nem kell fizetnem,bar ha eppen van 1 ora "szabadidom"akkor takaritom a hazat.A kajamat en oldom meg.Mivel ez egy farm igy napi 3-4 emberrel vagyok kapcsolatban.Nem vagyok nyavargos tipus,de tul kemeny ez igy nkem,minden en csinalok az egesz farmon.Kocsim nincs igy sehova nem tudok elmenni.Boltba akkor jutok el ha ok mennek vasarolni.Normalis ez?!Szeretnek bemenni a varosba es ott "barmilyen" munkat talalni.Ennel minden csak "konnyebb"lehet/gondolom.Otthon minden nap sok ember vett korul es most nagyon haza vag,hogy senkivel nem tudok megismerkedni,raadasul a munka is huzos.Probalok innen keresni valami munkat a varosban de nem egyszeru.Tarsalgasi szinten beszelek angolul.Ha nem valtozik semmi marcius kozepeig haza kell mennem es onnan keresgetni,pedig haza menni nem szeretnek,de mas lehetoseget nem latok.Szeretnem tudni ti mit gondoltok errol,hiszen gondolom mindenkinek van valami jo kis hozzaszolasa!!!
Legyen szep napotok!Mosoly Juci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 12:25    Hozzászólás témája: Re: Szerintetek? Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="juci"]
Hahóó Juci!

Jól értem , kb. heti 60 órát dolgozol 150 font + szállásért? Ez elég karcsúnak tünik nekem , persze nem ismerem még jól a viszonyokat.
De itt valaki írta valahol ( bocsi , nagyon sok forumtéma van , nem emléxem ) hogy heti 300 - at ajánlottak neki szintén farmon. Akkor Ő volt szerencsés , vagy Te vagy peches?

Üdv: Péter
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 15:17    Hozzászólás témája: Re: Szerintetek? Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="sealspietro"]
juci írta:

Hahóó Juci!

Jól értem , kb. heti 60 órát dolgozol 150 font + szállásért? Ez elég karcsúnak tünik nekem , persze nem ismerem még jól a viszonyokat.
De itt valaki írta valahol ( bocsi , nagyon sok forumtéma van , nem emléxem ) hogy heti 300 - at ajánlottak neki szintén farmon. Akkor Ő volt szerencsés , vagy Te vagy peches?

Üdv: Péter

Annak biztosan nem adtak szállást.
Bentlakásos melóra, nőnek nem olyan nagyon rossz pénz az...Kaját hogy hogy nem adnak? Bentlakásosnál általában járni szokott.A házban van szobád, vagy külön vagy vendégházban?
Vissza az elejére
juci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 15:30    Hozzászólás témája: Valaszok Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt nem tudom en mennyire vagyok peches vagy szerencses!Lehetne meg rosszabb is/bar kkor nem gondolkodnek a jovon/de lehetne jobb is!!Azt hogy miert nem adnak kajat,nem tudom.Van egy kulon szobam,abban lakok.Azt tudom hogy szeretnek valtani.Az eredeti szakmam sok emberhez kotott es hogy ez nincs,nem talalom nagyon a helyem.Szoval ez van.Szomorú
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 17:19    Hozzászólás témája: Re: Valaszok Hozzászólás az előzmény idézésével

juci írta:
Ezt nem tudom en mennyire vagyok peches vagy szerencses!Lehetne meg rosszabb is/bar kkor nem gondolkodnek a jovon/de lehetne jobb is!!Azt hogy miert nem adnak kajat,nem tudom.Van egy kulon szobam,abban lakok.Azt tudom hogy szeretnek valtani.Az eredeti szakmam sok emberhez kotott es hogy ez nincs,nem talalom nagyon a helyem.Szoval ez van.Szomorú

Tökéletesen megértem, hogy magányos vagy és váltani akarsz.Csak azt mondtam nem rossz az a fizu.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban