Elküldve: 2007. November 29. Csütörtök, 12:36 Hozzászólás témája:
Miksi írta:
Assssszem az előbb rossz topicba írtam... Bocs
Sziasztok,
A Heatrow-ról mennék a Stansed-re. Hogyan tudnám ezt leggyorsabban...., na meg a legolcsóbban megúszni? Aki tud, kérem segítsen!
Üdv. Miksi
Hello!
National Express-nek van rendszeres járata, valami 18 font rémlik. Vagy: metró valahova a központba (pl Victoria), onnan pedig 10 font a Nat.Express vagy 8 a Terravision. Nézd meg a Stansted Airport honlapján a To and from airport menüben, hogy mely tömegközlekedési mód lenne számodra a legjobb.
Elküldve: 2007. November 29. Csütörtök, 20:09 Hozzászólás témája:
Churchill írta:
Miksi írta:
Sziasztok,
A Heatrow-ról mennék a Stansed-re. Hogyan tudnám ezt leggyorsabban...., na meg a legolcsóbban megúszni? Aki tud, kérem segítsen!
Üdv. Miksi
Hello!
National Express-nek van rendszeres járata, valami 18 font rémlik. Vagy: metró valahova a központba (pl Victoria), onnan pedig 10 font a Nat.Express vagy 8 a Terravision. Nézd meg a Stansted Airport honlapján a To and from airport menüben, hogy mely tömegközlekedési mód lenne számodra a legjobb.
Elküldve: 2008. Január 5. Szombat, 15:23 Hozzászólás témája:
[quote="Miksi"]
Churchill írta:
Miksi írta:
Sziasztok,
Üdv. Miksi
Hello!
Most mar Easybus is van Stansteadre! Ha az ember hamar lefoglalja, el lehet jutni oda akar 2 fontert is! Gyakorlatban ( csucsidoben, ami ott az olcso jaratok miatta ejszaka van) mindig 8 font.
Elküldve: 2008. Január 7. Hétfő, 12:13 Hozzászólás témája:
sziasztok!!január végén szeretnék kimenni Angliába.pár napra.a problémám, amiben a segitségeteket szeretném kérni, az az, hogy londonból el szeretnék jutni manchesterbe.ha jól tudom a London Euston-ról megy vonat, ami 2 és fél óra út, csak nem tudom, hogyan tudok oda eljutni mondjuk a repülőterekről, és hogy nagyjából mennyibe kerülne a az út nekem , mint diáknak.a válaszokat előre is köszönöm!!!szép napot!!!
Elküldve: 2008. Január 16. Szerda, 16:32 Hozzászólás témája:
dedelino írta:
sziasztok!!január végén szeretnék kimenni Angliába.pár napra.a problémám, amiben a segitségeteket szeretném kérni, az az, hogy londonból el szeretnék jutni manchesterbe.ha jól tudom a London Euston-ról megy vonat, ami 2 és fél óra út, csak nem tudom, hogyan tudok oda eljutni mondjuk a repülőterekről, és hogy nagyjából mennyibe kerülne a az út nekem , mint diáknak.a válaszokat előre is köszönöm!!!szép napot!!!
Melyik repterre erkezel? Eustonra egyikrol sem jonnek kozvetlenul buszok, vonatok. Ha megmondod hova erkezel, megmondom hogyn jutsz el Eustonra.
Egyebkent a repterek sajat oldalan nezd meg, a "To and From airport" rovatban, hogy hogyan jutsz el Manchesterbe - azt sejtem, ha mondjuk Lutonra erkezel, akkor akar busszal is eleg gyors lehet.
Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 290 Tartózkodási hely: Manchester
Elküldve: 2008. Január 17. Csütörtök, 15:10 Hozzászólás témája:
dedelino írta:
A diákigazolványod nagyjából el is felejtheted. A diákkedvezményhez itt csak angol diákigazolvánnyal juthatsz, amin rajta van a NUS (national union of students) emblémája. Az angol állam miért is támogatná a külföldi diákok utazásának kedvezményét. Ha olcsón akarsz utazni, akkor javasolom a megabus.com -ot. Jelenleg 3,5-5 font + kezelési költségért tudsz jegyet venni az interneten keresztül, de igyekezz, mert ez feljebb fog menni. Csak készülj fel rá, hogy egy kicsit zsúfolt lesz. Ja és be kell jönnöd hozzá a Victoria Coach Station-re.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban