Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Tömegközlekedési infók
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Tömegközlekedési infók
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bérletek, jegyárak
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Churchill
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 29. Csütörtök, 12:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Miksi írta:
Assssszem az előbb rossz topicba írtam... Bocs

Sziasztok,

A Heatrow-ról mennék a Stansed-re. Hogyan tudnám ezt leggyorsabban...., na meg a legolcsóbban megúszni? Aki tud, kérem segítsen!

Üdv. Miksi

Hello!

National Express-nek van rendszeres járata, valami 18 font rémlik. Vagy: metró valahova a központba (pl Victoria), onnan pedig 10 font a Nat.Express vagy 8 a Terravision. Nézd meg a Stansted Airport honlapján a To and from airport menüben, hogy mely tömegközlekedési mód lenne számodra a legjobb.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Miksi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 29. Csütörtök, 20:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Churchill írta:
Miksi írta:

Sziasztok,

A Heatrow-ról mennék a Stansed-re. Hogyan tudnám ezt leggyorsabban...., na meg a legolcsóbban megúszni? Aki tud, kérem segítsen!

Üdv. Miksi

Hello!

National Express-nek van rendszeres járata, valami 18 font rémlik. Vagy: metró valahova a központba (pl Victoria), onnan pedig 10 font a Nat.Express vagy 8 a Terravision. Nézd meg a Stansted Airport honlapján a To and from airport menüben, hogy mely tömegközlekedési mód lenne számodra a legjobb.

Hi Churchill!

Köszi a segítséget, megnézem.... Forgó szemek
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 5. Szombat, 15:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="Miksi"]
Churchill írta:
Miksi írta:

Sziasztok,

Üdv. Miksi

Hello!

Most mar Easybus is van Stansteadre! Ha az ember hamar lefoglalja, el lehet jutni oda akar 2 fontert is! Gyakorlatban ( csucsidoben, ami ott az olcso jaratok miatta ejszaka van) mindig 8 font.

www.easybus.co.uk
Vissza az elejére
dedelino
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 7. Hétfő, 12:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!!január végén szeretnék kimenni Angliába.pár napra.a problémám, amiben a segitségeteket szeretném kérni, az az, hogy londonból el szeretnék jutni manchesterbe.ha jól tudom a London Euston-ról megy vonat, ami 2 és fél óra út, csak nem tudom, hogyan tudok oda eljutni mondjuk a repülőterekről, és hogy nagyjából mennyibe kerülne a az út nekem , mint diáknak.a válaszokat előre is köszönöm!!!szép napot!!!
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 16. Szerda, 16:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

dedelino írta:
sziasztok!!január végén szeretnék kimenni Angliába.pár napra.a problémám, amiben a segitségeteket szeretném kérni, az az, hogy londonból el szeretnék jutni manchesterbe.ha jól tudom a London Euston-ról megy vonat, ami 2 és fél óra út, csak nem tudom, hogyan tudok oda eljutni mondjuk a repülőterekről, és hogy nagyjából mennyibe kerülne a az út nekem , mint diáknak.a válaszokat előre is köszönöm!!!szép napot!!!

Melyik repterre erkezel? Eustonra egyikrol sem jonnek kozvetlenul buszok, vonatok. Ha megmondod hova erkezel, megmondom hogyn jutsz el Eustonra.
Egyebkent a repterek sajat oldalan nezd meg, a "To and From airport" rovatban, hogy hogyan jutsz el Manchesterbe - azt sejtem, ha mondjuk Lutonra erkezel, akkor akar busszal is eleg gyors lehet.
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 17. Csütörtök, 15:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

dedelino írta:

A diákigazolványod nagyjából el is felejtheted. A diákkedvezményhez itt csak angol diákigazolvánnyal juthatsz, amin rajta van a NUS (national union of students) emblémája. Az angol állam miért is támogatná a külföldi diákok utazásának kedvezményét. Ha olcsón akarsz utazni, akkor javasolom a megabus.com -ot. Jelenleg 3,5-5 font + kezelési költségért tudsz jegyet venni az interneten keresztül, de igyekezz, mert ez feljebb fog menni. Csak készülj fel rá, hogy egy kicsit zsúfolt lesz. Ja és be kell jönnöd hozzá a Victoria Coach Station-re.
Vissza az elejére
juhgerg
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 6. Vasárnap, 13:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hellosztok!

Lutonból Croydonba megy közvetlenül vonat?
(ha át kell szállni akkor hol és mire?)
Mennyi a jegy?
Vissza az elejére
juhgerg
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 6. Vasárnap, 13:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hellosztok!

Mennyi a jegy?
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 6. Vasárnap, 17:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

juhgerg írta:
Hellosztok!

Mennyi a jegy?

Igen, megy, a First Capital Connect vonata, és 15.50 a jegy.

Itt meg is tudod nézni pontosan, sőt a jegyet is megrendelheted:

http://www.firstcapitalconnect.co.uk/Main.php?iCmsPageId=64
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bérletek, jegyárak Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4
4 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban