Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Londonban szeretnék dolgozni
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 36, 37, 38  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Leslie1983
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 16. Csütörtök, 14:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elsöre jol hangzik!
Most Svédországban vagyok már 3,5 honapja és semmi.
Ha valaki tud még mit mondani, irhat:
uk.leslie@yahoo.co.uk
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
london4
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 16. Csütörtök, 19:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Érdekelne,hogy Londonban milyen lehetöség van az épitöipar terén?
pL.BURKOLAS vagy GIPSZKARTONOZAS es mennyit lehet keresni az elején?
Esetleg tudnatok valakit ajálani vagy melyik Angol,ujjság az amelyikben
vannak álláshirdetések Kérdés
Az Angol még nem az igazi, de megértek elég sok mindent.
Előőőőre is kőőőőszi....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
aTOM82
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 17. Péntek, 18:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

No mivel senki nem válaszolt a feltett kérdéseimre, és szerintem fontosak, FELTESZEM MÉGEGYSZER:

. Előre bocs, ha már 1x ezt feltették. Én nem találtam. Zavart
No az itthon felhasznált szabadnapokat át kell vinni Angliába? Egyszerübben ha itthon letöltöm a 22 szabadnapomat év elején és kimegyek Angliába, a munkaadó tudhatja-e, hogy nekem már nem adhat szabadságot, cagy kinn tiszta lappal indulok?
Mivel jár, ha netán beüt a krak és az embernek elfogy (v. ellopják) a pénze és nem tud hazajönni? A Magyar Nagykövetség hazahoz? Ha igen, az mivel jár? (Pl. kiutasítás, megfizettetés,stb)
Miért lehet mindenhol azt hallani, hogy London telített és csak vidéken lehet jól keresni és olcsón élni?

Asszem egyenlőre ennyi. Köszi előre is.[/b]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 18. Szombat, 22:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aTOM82 írta:
No mivel senki nem válaszolt a feltett kérdéseimre, és szerintem fontosak, FELTESZEM MÉGEGYSZER:

. Előre bocs, ha már 1x ezt feltették. Én nem találtam. Zavart
No az itthon felhasznált szabadnapokat át kell vinni Angliába? Egyszerübben ha itthon letöltöm a 22 szabadnapomat év elején és kimegyek Angliába, a munkaadó tudhatja-e, hogy nekem már nem adhat szabadságot, cagy kinn tiszta lappal indulok?
Mivel jár, ha netán beüt a krak és az embernek elfogy (v. ellopják) a pénze és nem tud hazajönni? A Magyar Nagykövetség hazahoz? Ha igen, az mivel jár? (Pl. kiutasítás, megfizettetés,stb)
Miért lehet mindenhol azt hallani, hogy London telített és csak vidéken lehet jól keresni és olcsón élni?

Az elso kerdeseddel megfogtal,de nem hiszem,hogy itt tul sokat torodnenek az otthoni szabival.Egy-ket gyarba dolgozo ismerosom,hathetente megy haza fizetett szabira es soha meg nem kerdeztek toluk,mennyit voltak mar szabin,mielott kijjottek volna.
A nagykovetseg tud adni athidalo melot neha (egy sraccal mar talakoztam) es szallast is,de ha haza akarsz menni,hazavisz.Viszont otthon kifizetteti.
Azert,mert igy van.Itt szorolapozassal tavaly az Oxford street-en orankent 8(!!!) fontot lehettet keresni,most csak lengyelek,litvanok lapoznak orankent 3-4 fontert.De minden mas melot elvallalnak annyiert,tehat minden veluk van tele.Akkor meg szamold hozza a litvan,lett es eszt hordakat es egybol tudni fogod,miert...Mosoly
Vissza az elejére
aTOM82
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 18. Szombat, 23:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello Krisz!

Azt tudod, hogy most nagyon magad ellen írtál. De őszinte vagy és ezt díjazom. No ez a kettőség vehető észre az összes ezzel foglalkozó honlapon. Egyik azt írja, hogy 3 nap alatt talál a magyar Londonban állást, a másik meg, hogy London pedig igenis telített és csak vidéken érdemes munkát keresni. Ha persze az ember nem lett, vagy lengyel fizetést szeretne.
No akkor mi a véleményed erről?

Krisz972 írta:
aTOM82 írta:

Azert,mert igy van.Itt szorolapozassal tavaly az Oxford street-en orankent 8(!!!) fontot lehettet keresni,most csak lengyelek,litvanok lapoznak orankent 3-4 fontert.De minden mas melot elvallalnak annyiert,tehat minden veluk van tele.Akkor meg szamold hozza a litvan,lett es eszt hordakat es egybol tudni fogod,miert...Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
xtazi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 19. Vasárnap, 1:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aTOM82 írta:
Hello Krisz!

Azt tudod, hogy most nagyon magad ellen írtál. De őszinte vagy és ezt díjazom. No ez a kettőség vehető észre az összes ezzel foglalkozó honlapon. Egyik azt írja, hogy 3 nap alatt talál a magyar Londonban állást, a másik meg, hogy London pedig igenis telített és csak vidéken érdemes munkát keresni. Ha persze az ember nem lett, vagy lengyel fizetést szeretne.

Krisz972 írta:
aTOM82 írta:

Hali

Szerintem kicsit sem irt magaellen Krisz...
Mar tobbszor elmondta hogy nem konnyu munkat talalni..de nem lehetetlen... nyelvtudas kell es elobb utobb akad valami ha eleget kilincsel az ember.....
Az a baj hogy alltalaban csak azt halljak meg az emberek ami akarnak hallani..es nem azt ami szinte minden hozzaszolasban elofordul....Kell a nyelvismeret....

Senki nem irja szivessen hogy ne gyere ki mert nem kapsz munkat nyelvtudas nelkul....mert tuti hogy elokerul olyan ember akinek sikerul...vagy ismerosnekazismerosenekazismerose kapott munkat ....es te vagy a csunya gonosz hogy hulyeseget beszelsz.....

Hidd el tudom mit beszelek...en oktobertol vagyok itt..es meg nincs munkam....es vegigjartam a kedvesemmel eleg kemeny masfel honapot mikor kijottunk....kb 1000 CV-kuldtunk, osztottunk , kilincseltunk szet....es jo ha 10szazalak jelzett vissza...
vagtak at minket...ultunk 300 ember kozott a mekiben ...es nem keves nyelvtudas volt hozza....
Vegul nekunk szerencsenk volt, mert a szakmajaban kapott munkat....
Sikerult a vilag lerendesebb angol fonoket kifogni:))

De tenyleg nem konnyu....es nem szabad ugy kijonnin, hogy 2-3 hetre elegendo penze van az embernek...hozz ki sokat, amennyit birsz:) max tobb marad, ha gyorsan kapsz munkat:))))

Londonban, es a videki varosokban is sokan vannak...de minidenhol lehet munkat talalni...mert nagyon gyorsan cserelodnek az emberek...De beszelni tudni kell, ugy sokkal nagyobb az eselyed hogy sikerul...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 19. Vasárnap, 21:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aTOM82 írta:
Hello Krisz!

Krisz972 írta:
aTOM82 írta:

Akkor kicsit atfogalmazom egyertelmubbre.Ott,ahol en lakom (belvaros) per pillanat nincs melo.Itt tele van hordalkekkal kb egy honapja.De amint elmennek,mert meg ok sem elnek meg itt orankent 3 fontbol,megint lesz.Ha nem a belvarosban probalkozol,lehet,hogy tobb eselyed van.Mindenesetre ugy hallottam,videken elobb lehet munkahoz jutni,mint itt.
Vissza az elejére
eva79
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 20. Hétfő, 12:46    Hozzászólás témája: sziasztok!!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!
Mi vidéken élünk,itt tényleg egy pár dolog olcsobb.
Pl: lakás bérlés+tax auto parkolás+ biztositás.
De az élelmiszer szerintem ugyan annyi.
Munka lehetöség szerintem is itt jóbb.De mire mindent elintézel,hogy munkába tudj álni minimun 2-3 hét!
Addig valamidöl élni kell. Itt egy 1 szobás lakás kb 450Ł rezsivel 1 hónapra,és fizetni kell depositot. Tehát mire ide oda utazol ,munkát keresel, fizeted a lakást meg a kaját,egy 1000-es szerintem elmegy.De ez csak az elsö hónap!!!!
Van itt nálunk most egy ismerösöm,dolgozni jött.
Február 1-én jött és még mindig nem dolgozik.Március 1-én kezd.
De rengeteg munkát kinálnak ujságokban,és job centerekbe.
Az órabér ugyan annyi mint bárhol az országban.
Akkor biztoss senki sem fog csalodni,ha jól beszél angolul, és van elég pénze arra hogy kihuzza az elsö fizuig.
Valakinek könnyen ment ,valakinek nehezebben!!!
Mindenkinek sok szerencsét kivánok,és sok kitartást.

Sziasztok!!
Vissza az elejére
total81
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 20. Hétfő, 18:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok engem Égi Norbertnak hivnak.7-éve foglalkozom gipszkartonszereléssel,ha tudtok valmi lehetőséget a kinti munkára szóljatok vagy irjatok.egi81@freemail.hu Nevető
Vissza az elejére
picilany18
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 20. Hétfő, 19:00    Hozzászólás témája: picilanyka18@citromail.hu Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Judit vagyok,18 éves ,ebben az évben fogok érettségizni!Szeretném felvenni olyan emberekkel a kapcsolatot akik külföldön dolgoznak,van tapasztalatuk és esetleg tudnának nekem segíteni!A ugusztus végén szeretnék kimenni Londonba dolgozni a barátommal és nem tudom milyen esélyekkel indulhatunk!A lakáskeresést érdemes még Magyarországon lebonyolítani?Egyáltalán lehetséges ez?Munkát találhatok még itt M.o-n is?Közép fokú c angol nyelvizsgával rendelkezem de munka téren nem igazán van még tapasztalatom kivéve ilyen nyári diákmunkákat!tapasztalat nélkül van egyáltalán esélyem arra ,hogy munkát találjak?baby sitterként szeretnék dolgozni vagy esetleg felszolgálóként...Aki tud hasznos információkkal szolgálni, nagyon megköszönném ha írna nekem a picilanyka18@citromail.hu-ra !
Vissza az elejére
atka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 24. Péntek, 15:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aTOM82 írta:
Hello Krisz!

Krisz972 írta:
aTOM82 írta:

Hali utazótárs Nagyon boldog !

Sztem nyomd az angolt, én is ezt teszem.
Igy biztos nagyobb eséllyel indulunk neki.
Vissza az elejére
nyuszus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 25. Szombat, 11:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ha valaki tud családot, aki au pairt keres, légyszi szóljon! Csak SW London és Central London érdekel! Megbízható vagyok, referenciáim is vannak. címem: heszter87@freemail.hu

Üdv: Eszter
Vissza az elejére
nero
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 25. Szombat, 12:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Hatalmas és nagyon sűrgető problémánk van!!!A cimborámmal márc. 1-én indulunk Londonba dolgozni és eddig nem is lenne gond az egésszel,csak kiderült,hogy akik szállást szerveztek volna nekünk,azok nagy ívben sz.rtak a fejünkre és így most maximálisan nyakig vagyunk a slamasztikában Nagyon szépen kérünk mindenkit,ha bármilyen segítséggel tudtok szolgálni minél előbb szóljatok,mert az idő nagyon sűrget minket és nem akarunk valamelyik téren csövezni a csomagjainkat a kezünkhöz kötözve.Igazából valami olcsóbb kategóriájú szállás érdekelne,pl kiadó szoba,ahol elférünk ketten.Ez lenne a legideálisabb.Tehát ha valaki tud valami ilyet és kényszert érez arra,hogy segítsen két 23 éves srácon,az írjon nekem itt a fórumon,vagy az e-mail címemre: bob6@freemail.hu.

Előre is köszönjük...

SOS!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Eper
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 28. Kedd, 20:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia! Azt szeretnem megtudni, hogy lehet-e teljesitmenyben gipszkartonozni?
Vissza az elejére
fuligjimmy
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 28. Kedd, 21:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Eper írta:
Szia! Azt szeretnem megtudni, hogy lehet-e teljesitmenyben gipszkartonozni?

Lehet-e???!!!
Itt CSAK abban lehet barátom! Nagyon boldog Ha Ez kell neked, akkor a legjobb helyre jöttél (jössz). Kacsintó

Jók art ónozást.

Fülig Jimmy
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 36, 37, 38  Következő
8 / 38 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban