Elküldve: 2008. Április 2. Szerda, 21:54 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Segitségeteket szeretnénk kérni,2008 május 4-én utaznánk ki Gloucesterbe,ha valaki tudna átlagos olcsó 1 szobás kiadó lakást hosszú távra,min.1 évre,akkor légyszives irjon:gyuszi-kata@freemail.hu Előre is köszönjük.
Csatlakozott: May 08, 2008 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: sződ
Elküldve: 2008. Máj 14. Szerda, 15:15 Hozzászólás témája:
Szia Enci!
Azt szeretném megtudni hogy, hány szoba használ egy konyhát meg egy fürdőt ezekben a házakban? És ez kábé hány embert jelent? köszike csak hogy eltudjam képzelni hogy megy a főzés meg ilyesmi
Elküldve: 2008. Máj 16. Péntek, 16:07 Hozzászólás témája:
Szia Enci
Én az anyukámmal mennék ki..viszont van egy kutyánk, nem tudom hogy arról tudsz e valamit, vagy megtudnád e érdeklődni nekem. hogy a kutyának van e valami karantén ott kint, ahol lehet látogatni meg lehet addig, míg egy bizonyos fél éves vérvizsgálati eredmény megérkezik, ami ahhoz kell hogy velünk lehessen kint..ide haza nincs kire hagyni, elhagyni meg nem akarjuk, 6 éve a család része (labrador)..illetve ha kész ez a vérvizsgálat akkor ti tudtok olyan szállást ahová ő is bejöhet?? ti közvetítek munkát is vagy ti is csak szállással foglalkoztok? lehetséges az hogy kisebb lakást béreljünk anyukámmal, ahol csak mi laknánk vagy csak úgy lehet hogy sokan bérelünk egy nagyot?
Június első két hetében mennénk ki, a dátum még tisztázódik!
Ne haragudj a sok kérdésért, írtam már privát üzit, csak nem válaszoltál
Várom válaszod
M Krisztina
Elküldve: 2008. Máj 19. Hétfő, 9:14 Hozzászólás témája: Re: Május 8-tól kiadó
Enci írta:
Május 8-tól kiadó 1 dupla szoba vagy duplaszobában 1 hely dél-Londonban.
Vasút, Tesco , buszmegálló közel.
A házak felszereltek, mosógép, konyhai cuccos, mikro, vízforraló, hűtő, stb...
A házakban internet elérés van.
Képek: www.magyaroklondonban.com/cikk-34--0-0.html
A környéken ingyenes és olcsó nyelviskolák.
07921190650
Magyarországrol: 00447921190650
vagy privát üzi itt.
Szinte egész nap itt vagyok a fórumon.
Holnap utazom, érdekelne egy szoba. Amennyiben van szabad, kérlek írd meg árral együtt privátban.
Elküldve: 2008. Máj 22. Csütörtök, 12:07 Hozzászólás témája:
Kiadó szobák dél-Londonban és Tootingban ( metro) magyar házakban.
A lakbérben a rezsi és az internetbenne van.
Két ágyas 70/font/hét/fő
Három ágyas 60font/hét/fő
Négy ágyas 55font/hét/fő
00447921190650
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban