| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Henry Újonc

|
Elküldve: 2008. Február 18. Hétfő, 10:41 Hozzászólás témája: Április - Májusi start |
|
|
Sziasztok
Áprilisi - indulásra várom jelentkezéseteket .
Van már kinti tapasztalatom , ismerősök , stb .
Javaslatom a következő lenne :
Mivel van hogy csak hetente nézem meg a leveleimet ezen a fórumon , ezért ha E-mail cimet adsz , hamarabb tudok válaszolni
Vagy
henry37@citromail.hu cimre is irhatsz
üdv nektek
Sok sikert mindenkinek 
Legutóbb Henry szerkesztette (2008. Március 4. Kedd, 18:33), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
raciani Újonc

|
Elküldve: 2008. Február 23. Szombat, 14:10 Hozzászólás témája: Re: Április - Májusi start |
|
|
| Henry írta: | Sziasztok
Április - Májusi indulásra várom jelentkezéseteket .
Sok sikert mindenkinek  |
hello
engem az érdekelne,hogy akkor is tudnál segiteni a kinti elhelyezkedésben, ha magán úton megyek ki, és nem veled. mert ha minden sikerül, akkor lesz átmeneti szállásom. a nyelvismeretem viszont igen gyér. ezzel is lesz lehetőségem munkavállalásra? neked milyen téren vannak tapasztalataid, és ismerőseid? mennyit voltál már kint? és most mennyi ideig maradsz?
válaszod előre is köszönöm
Any |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
jucus77 Újonc

|
Elküldve: 2008. Február 25. Hétfő, 10:22 Hozzászólás témája: Utitársat keresek |
|
|
Szia Henry!
Írtam privát üzenetet!
Judit |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Henry Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 4. Kedd, 18:27 Hozzászólás témája: Re: Utitársat keresek |
|
|
| jucus77 írta: | Szia Henry!
Írtam privát üzenetet!
Judit |
Kedves Judit
Én meg válaszoltam neked  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Henry Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 4. Kedd, 18:28 Hozzászólás témája: Re: Április - Májusi start |
|
|
| raciani írta: | | Henry írta: | Sziasztok
Április - Májusi indulásra várom jelentkezéseteket .
Sok sikert mindenkinek  |
hello
engem az érdekelne,hogy akkor is tudnál segiteni a kinti elhelyezkedésben, ha magán úton megyek ki, és nem veled. mert ha minden sikerül, akkor lesz átmeneti szállásom. a nyelvismeretem viszont igen gyér. ezzel is lesz lehetőségem munkavállalásra? neked milyen téren vannak tapasztalataid, és ismerőseid? mennyit voltál már kint? és most mennyi ideig maradsz?
válaszod előre is köszönöm
Any |
Helo
Válaszoltam levélben . |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
raciani Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 6. Csütörtök, 21:30 Hozzászólás témája: Re: Április - Májusi start |
|
|
szia
sajna levelet nem kaptam. probáltam neked emailre irni, de valamiért nem ment át. ha tudsz irni nekem akkor megadom az én cimem: raciani@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
arhus Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 15. Szombat, 13:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Április 11én megyek, ha van aki még ilyen tájban, az jelezze..  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
leslie2855 Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 17. Hétfő, 21:41 Hozzászólás témája: Budapest-Brighton-Liverpool |
|
|
Sziasztok!
Április végén szeretnék indulni Angliába, a fenti útvonalon. Előreláthatólag egy hetet töltenék Brightonban vagy Portsmouthban, utána mennék tovább munkát keresni, akár Liverpoolig is elmegyek. Azt hiszem London már túl telített a munkaerőpiacot illetően. Fiat Ducatóval indulok, egy-két fő útitársat keresek. Ha érdekel az utazás írj ide: bakoczay@freemail.hu.
Leslie |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
viktorf1 Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 18. Kedd, 21:48 Hozzászólás témája: Indulás áprilisban? |
|
|
Sziasztok
Mi egy pár vagyunk, és április 10 körül szeretnénk Angliába utazni, dolgozni jó hosszú távra.
Oxfordot szemeltük ki, ugy hallottuk ott bőven van meló. De még pontosan nem tudjuk merre is induljunk. Van még valaki esetleg így?
Ott ami szállás lenne az 100font/hét ami kicsit sok kezdésnek az nem nagyon menne. Valami olcsó szállás kellene.
Valaki? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
edro Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 20. Csütörtök, 15:58 Hozzászólás témája: |
|
|
helo Henry!!
április körül mennék én is,angol társalgási szint,plusz német madnem perfekt..azt hiszem a nyelvvel némileg elheyezkedni is tudok..de egyedül annyira én sem akarok menni..jelezz
thx Edro
edro8@fremail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
plussmano Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 1. Kedd, 19:42 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok
En is keresek utitarsakat de nekem meg nincs konkret melom se:(
Az angolom eleg gyer ...
Szal ha valakik tudnak konkret melot keves angollal szivesen csatlakoznek...
Aprilis vege Majus eleje korulre tervezem az indulast...ha valaki tud valami konkret melot keves angol tudassal az irjon pls.
koszi: Judit |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|