| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
reforga Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 31. Hétfő, 21:41 Hozzászólás témája: ** ÉPÍTŐIPARI ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK MAGYAR TULAJDONÚ CÉGNÉL! ** |
|
|
FIGYELEM: továbbra is aktuális az ajánlat, várjuk a jelentkezéseket!!! Ha nem is tudunk azonnal munkát biztosítani, akkor is bekerülnek az adatok az adatbázisba és ha nagyobb megrendelés érkezik, azonnal fel tudjuk venni a kapcsolatot.
Cégünk, a HUNBuild Ltd. 2008 májusától kezdte meg tevékenységét, elsősorban Észak-Londonban. Főbb tevékenységi köreink: épület felújítás (külső-belső), belső építészeti munkák, állványozás, kertépítés. Keresünk festőket, gipszkartonozókat, ács-állványozókat, asztalosokat, vízvezeték-szerelőket, villanyszerelőket. kertépítésben jártas szakembereket. A jelentkezésnél kérjük feltüntetni az életkort, a végzettséget, a szaktudást (akkor is, ha nincs róla papír), a nyelvtudást (nem létszükséglet az angol), a londoni lakcím post code-ját, illetve azt, hogy a fent felsoroltakon kívül van-e a jelentkezőnek olyan szakirányú ismerete, amely az építőiparral (esetleg az építőanyag-kereskedelemmel) kapcsolatos. Kérjük, hogy telefonos elérhetőség szerepeljen a jelentkezésben (magyar/angol), mert a bemutatkozó e-mail alapján hívjuk be személyes elbeszélgetésre a jelentkezőket.
A jelentkezéseket az alábbi e-mail címre várjuk: info@hunbuild.co.uk
Tisztelettel:
HUNBuild Ltd.
Legutóbb reforga szerkesztette (2008. Június 13. Péntek, 9:21), összesen 2 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Blobzang Haladó

Csatlakozott: Jan 17, 2008 Hozzászólások: 56 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008. Április 1. Kedd, 7:11 Hozzászólás témája: |
|
|
| Nem ismerem az angol viszonyokat ebben a kérdésben, de nincs szükségetek munkavédelmi szakemberre? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
reforga Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 1. Kedd, 8:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Ti jöttök augusztusban (munkavédelem-tűzvédelem), ugye? Írj inkább a megadott e-mail címre, ha kérhetem, mert egyszerűbb lenne válaszolnom.
Köszönöm |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Blobzang Haladó

|
Elküldve: 2008. Április 2. Szerda, 7:40 Hozzászólás témája: |
|
|
| Igen, mi megyünk. Kereslek a megadott mail-en is! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
reforga Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 9. Szerda, 19:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönjük a rengeteg jelentkezést és elnézést, hogy ha a munkavállalással kapcsolatos általánosságokra kérdező e-maileket figyelmen kívül hagytuk, szerintünk itt a fórumban mindenre választ lehet kapni. Jelentkezéseiteket továbbra is várjuk, mindne jót!
Tisztelettel:
Hunbuild Ltd. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
reforga Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 26. Szombat, 20:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Tisztelt jelentkezők!
2008 május 8.-a utáni napokban szeretnénk azokkal a munkavállalókkal személyesen találkozni, akikkel az első körben április közepén nem sikerült. Kérünk mindenkit, hogy jelentkezését (vagy az abból általunk e-mailben hiányolt részt) május 4.-ig legyen szíves az info@hunbuild.co.uk e-mail címre eljuttatni.
Tisztelettel:
Hunbuild Ltd. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
reforga Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 13. Péntek, 9:25 Hozzászólás témája: |
|
|
| FIGYELEM: továbbra is aktuális az ajánlat, várjuk a jelentkezéseket!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rekuh Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 17. Kedd, 18:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Építőmérnökre nincs szügségetek véletlenül? Mi most készülünk ki és a párom az...
Üdv: Réka |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
reforga Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 18. Szerda, 8:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Ha megérkeztek, keressetek meg minket, előre nem szívesen ígérnék, vagy küldjetek most önéletrajzot az info@hunbuild.co.uk e-mail címre és így fel tudjuk akár hamarabb is venni a kapcsolatot.
Tisztelettel:
HUNBuild Ltd. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Blobzang Haladó

|
Elküldve: 2008. Június 20. Péntek, 8:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Reforga,
küldtem e-mailt. Megkaptad? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
reforga Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 20. Péntek, 8:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Igen kösz, sajnos még nem tudtam rá válaszolni, nem vagytok elfelejtve, csak most költözünk ki Watfordba és egy kicsit el vagyok úszva. Jelentkezni fogunk. Sziasztok.
HUNBuild |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Blobzang Haladó

|
Elküldve: 2008. Június 23. Hétfő, 8:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor jó helyre küldtem
Várom a választ, a költözéshez meg sok sikert és türelmet kívánok
Üdv: Blobzang |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
beabutt Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 30. Hétfő, 13:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!Érdeklödni szeretnék hogy ezzek a munkalehetöségek folyamatosak?Mert mi csak szeptember környékén megyünk ki!A párom villamyszerelő,itthon még jelenleg saját válalkozásban csinálja!
Köszönöm elöre is a választ! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bolyesz Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 1. Kedd, 9:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!!
21éves vagyok,asztalosként végeztem,de többmindenben is jártas vagyok.
Most szeretnék kimenni a feleségemmel Angliába,mik a feltételek? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
reforga Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 30. Szerda, 19:15 Hozzászólás témája: Válaszok |
|
|
Elnézést a késői válaszért, nem kaptam értesítő e-mailt, hogy hozzászólás érkezett. Szóval: a munkák nem folyamatosak (most még), pontosabban elég változó a munkaerő-igény. Erre felelősséggel nem hozhatunk ki senkit Magyarországról, tehát ez a hirdetés a londoni munkavállalóknak szól. Ha valaki küld nekünk jelentkezést (önéletrajz, elérhetőségek), akkor bekerül egy adatbázisba, ahol nyilvántartjuk (szakmák alapján) és amikor szükség van pl. kőművesre, akkor azonnal jelentkezünk és megállapodás esetén indulhat a munka. Nagyon sok olyan megrendelés van, amit csak azzal lehet megfogni, hogy azonnal tudunk munkaerőt mozgósítani.
Tisztelettel:
HUNBuild Limited |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|