Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Információt szeretnék kérni!
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Au-pair, Nanny
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
arrival
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 28. Hétfő, 19:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Regina írta:
Sziasztok!
2 unokatesóm jönne ki nyárra aupairnek, kifejezetten a nyelvtanulás céljából.A gond csak az, szerintem, hogy 16 évesek!Mit gondoltok,van esélyük így családot találni?Olvastam itt lejjebb, h 18 év a minimum korhatár. Ez minden családnál ennyi?
Előre is köszi: Regina

Gondolj bele, Te rábíznád a gyereked egy ismeretlen 16 évesre?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Regina
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 29. Kedd, 7:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gondolj bele, Te rábíznád a gyereked egy ismeretlen 16 évesre?

Én egy ismeretlen 20 évesre sem. De itt minden másképp van,mint ami normális.
Vissza az elejére
flower1205
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 29. Kedd, 11:04    Hozzászólás témája: Nanny Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

En Watfordban vagyok most au-pair,viszon szeptembertol szeretnek live-out nanny-kent dolgozni.Ha esetleg valaki tud nekem ebben segiteni,nagyon koszonom!
Vissza az elejére
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 29. Kedd, 11:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En tudok neked segiteni. Bar nem tudok konkret munkat, de van egy nagyon jo ujsagom, amiben hirdetheted magad ingyen es csaladok hirdeteseit is megtalalod. Ez csak megrendeloknek jar es kifejezetten nanny, au-pair allasok vannak benne.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 30. Szerda, 13:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Haliho!Au pairt keresek helyemre London kozpontjatol 30 percre levo csendes varosba Esherbe.Fizu 80/het sajat szoba+f.szoba.jogsi kell.Szabad hetvegek,konnyu munka.Extra munka vallalas lehetoseg.Egy10 eves kislany es egy fogorvos anyuka.Azonnali kezdessel akar.reszletekert hivj legyszi a 07842160468 szamon.Angela
Vissza az elejére
Messi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Június 5. Kedd, 0:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,a tapasztaltabbaktól kérdezem vagy aki tudja,hogy ha 1évre megyek ki au-pairnek akkor milyen biztosítást érdemes vagy egyáltalán érdemes-e kötni? van eu-s egészségbiztosítási kártyám,de nem tudom h milyen biztosításra lenne szükségem azon kívül... segítsen valaki,köszi
Vissza az elejére
papagena
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 31. Hétfő, 11:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello,
Au-pairkentdolgzom en is,es talaltam egy angol cimet ahol lehet probalkozni,csak annyit tudok errl h az elottem s tanam jovo au-pairt is itt "talalta"a csalad ,Szerintem eleg megbizhato lehet ez az agency,ha mar ketszer is itt talaltak uj nannyt.
A cimek:
website:www.abacusaupairagency.co.uk
e-mail:info@abacusaupairgency.co.uk
Sok sikert es meg annyit hogy vigyazzatok jarjatok nagyon utana egy -egy csaladnak ,met hallottam mar nagyonjo hireket is,akit rendesen megfizettek a munkajaert,de olyanrol is akit megdolgoztattak es alig kapott erte valamit.
Vissza az elejére
papagena
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 31. Hétfő, 11:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia Mes
Nem tudom kaptal e mar valaszt a kerdezedre,de azert irok Neked.En is aupairkent dolgozok,es mielott kijottem azt mondtak nekem nem kell biztositast kotni nincs szukseg ra,mert asszm ha valami bajod van akkor az allam fizeti,szval ingyen ellatast kapsz.(ha jol tudom,de a lenyeg nem kell semmilyen biztositas!)
Vissza az elejére
Messi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Március 31. Hétfő, 14:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm a választ papagena! Mosoly azóta már rájöttem,mivel tavaly júniusban jöttem ki ide és 12hónapig érvényes az egészségügyi kártyám,biztosítás pedig horribilis összegű.Azért aggódtam,mert az ingyen ellátás az a sürgőségi esetekre vonatkozik,baleseteknél pl. De mivan ha nekem szimplán csak fáj a fejem :S de nem éri meg kötni,pláne egy au-pairnek aki 50fontot keres hetente átlagban
Vissza az elejére
rakoczigabi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 4. Péntek, 12:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nyári au pair szeretnék lenni Angliában (azon belül mindegy,hogy hol). Nyelvtudásommal nincsen baj, általában megértem amit mondanak. Kezdeni június 21-én tudnék és szeptember 5ig tudnék kint maradni.
Remélem tud valaki segíteni.
Ide írhattok: rakoczigabi@gmail.com

Köszönöm!

Gabi
Vissza az elejére
Tundebea
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 23. Szerda, 11:50    Hozzászólás témája: Segítség kérés! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Még nem dolgoztam Angliában és meglehetősen gyanakvó vagyok.
Május közepétől kapnék bentlakásos au-pair munkát Lincolnban.
Heti 85 fontot fizetne, 2 gyerekre kellene felügyelni (3,6 éves).
Hétvégék szabadok.
Ez reális?

Köszi,
Bea
Vissza az elejére
alliL
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 24. Csütörtök, 17:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia,

Igen, ez reális. ...az au-pair közvetítők által szerzett munka kb. heti 60-70 fontot fizet. Én is most megyek majd ki szombaton, 28-án kezdek egy családnál és heti 70 fontot fogok keresni. Úgy vagyok vele, hogy kezdetnek megteszi...bár nálad talán azt is bele kell kalkulálni hogy a 3 évessel (talán) egész nap otthon kell lenni és így lehet h kevesebb lesz a szabadidőd.

Lilla
Vissza az elejére
Tundebea
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 27. Vasárnap, 12:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi Lilla a választ. Ma utazol, remélem felnézel erre az oldalra és leírod mennyire jött be neked, mennyire azt kaptad, amit ígértek.

Bea
Vissza az elejére
alliL
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 27. Vasárnap, 18:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha az angol időjárás nem akasztana ki PÖRFIKT lenne Nagyon boldog
Nagyon aranyos család, nagy szerencsém volt hogy találtam őket! Két nagyon jópofa gyerek akiket (ahhoz képest hogy milyen szörnyűségeket hallottam az itteni gyerekekről) nagyon jól nevelnek a szüleik. Holnap kezdődik a munka igazán, holnap megmutatják, hogy hol a suli...ma kérdezte az anyuka hogy tudnék-e 10-én szombat este babysitt-elni...szóval EDDIG bevált a dolog...
Ja és idefele úton találkoztam egy nővel (nem lányt írok mert nem volt olyan fiatal...30 lehetett) akit a Vigi Au-pair közvetítő juttatott munkához. A honlapon vannak fennt családok is.

Lilla
Vissza az elejére
goa30
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 28. Hétfő, 15:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy szeptemberben megyek ki au pairkedni, bár még nem mondták biztosra. Szóval az lenne a kérdésem, hogy kell-e valamilyen biztosítást kötni, vagy az itthoni nyugdíjpénztárat meg amit általában az adóból levonnak azt ugyanúgy kell fizetni? VAgy azokkal mi lesz?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Au-pair, Nanny Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3  Következő
2 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban