Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Munkát keresek-Kevés nyelvtudással
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom /
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
olajbuvar
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 7. Péntek, 18:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tovi írta:
olajbuvar írta:
Sziasztok!

Kevés angol tudással egy profi autószerelő sem tud elhelyezkedni Londonban?

Kérem a véleményeteket,tapasztalatokat.

Miért ne tudna elhelyezkedni pont egy ilyen keresett szakmával valaki?? Otthon pár hónapot rágyúrni a szakmai nyelvre, és nem lesz semmi gond.
Mégsem mindegy hogy ha a kedves customer a clutch-t mondja hibának, és a szerelő meg kicseréli a gyertyákat Mosoly

ÉS te tudnál nekem segiteni munkát keresni?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
olajbuvar
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 7. Péntek, 18:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="Tovi"

Miért ne tudna elhelyezkedni pont egy ilyen keresett szakmával valaki?? Otthon pár hónapot rágyúrni a szakmai nyelvre, és nem lesz semmi gond.
Mégsem mindegy hogy ha a kedves customer a clutch-t mondja hibának, és a szerelő meg kicseréli a gyertyákat Mosoly[/quote]

Jó lenne igazán ha lenne segitségem..de még úgy látom nem valószinű hogy sikerül!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
noy1985
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 10. Hétfő, 22:11    Hozzászólás témája: május közepétől londoni munkát keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Közgazdász - idegenforgalmi és szálloda szakos (lovasturizmus szakirány) diplomával, középfokú német nyelvvizsgával, teljesen kezdő angol nyelvtudással keresek munkát Londonban májustól. Gyakorlatom főként a lovászkodásban van, de vállalnék szórólapozást (bár jogsim nincs), babysitterkedést, kutyasétáltatást, takarítást, mosogatást... Ha valakink van vmi ötlete, hogy hol találnék eddig nulla nyelvismerettel munkát, kérem szóljon! Köszi!

noy@tvn.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
butch
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 28. Péntek, 21:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

üdv mindenkinek!

én és a barátnőm (ha minden jól megy) április 18-án utazunk Angliába, egészen pontosan Burton-be. hosszútávú munkavállalás a cél.
nekem társalgási szinten, neki alap szinten megy az angol (megérti amit mondanak és válaszolni is tud). szállásunk már van, viszont ha valaki tud Burton-ben vagy a környéken munkát, kérem jelezze!
mindkettőnknek van targonca jogosítványa, nekem B kategóriás jogosítványom, raktározási tapasztalataink és elszántságunk is van Mosoly

előre is köszönöm
Vissza az elejére
plussmano
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 30. Vasárnap, 9:04    Hozzászólás témája: Allast keresek nyelvtudas nelkul Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Igazabol mindent megtalaltam itt csak konkret munkat ajanlatok hozzaszolasait nem:P
En is szeretnek Angliaban dolgozni mint takarito vagy ilyesmi ami nem nehez fizikai munka..22 eves lany vagyok Szolnokon elek es utitarsakat is keresnek mert egyedul nem igazan merek elindulni...
Tobb hirdetest is olvasatam mar es ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom: nem tudom mi a valos es valotlan allasajanlat..
Segitseget kernek olyas valakitol aki mar tapasztalt es tud is valami olyat ajanlani ami tuti es ahol a nyelvtudas sem kotelezo.

koszi Mosoly Judit
Vissza az elejére
guccsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 24. Szombat, 12:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! 32-éves vagyok,van C-kat jogosítványom,nagy tapasztalatom van az IKEÁS,KIKÁS,BRWS lapraszerelt bútorok összeszerelésében. Dolgoztam költöztető cégnél is több évet,de lényegében bármi szóba jöhet. Előre is megköszönöm annak aki tud nekem segíteni. guccsi@freemail.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Bedboy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 28. Hétfő, 11:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!A párommal Londonban keresünk munkát.Augusztusban utazunk,alap nyelv Ok.Vendéglátó kereskedelmi végzettség van,de minden korrekt munka érdekel.Kérlek Benneteket ha tudtok,segítsetek.Üdv: H Oszkár
Vissza az elejére
Bedboy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 28. Hétfő, 11:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Munkát keresünk Londonban.Jogsi húsz év tapasztalat,nyelv alap OK.Végzetség kereskedelem vendéglátó,de minden szóba jöhet ami korrekt.Tud valaki segíteni?
Vissza az elejére
Dincsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 25. Hétfő, 19:30    Hozzászólás témája: South Elmsall Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Melót keresnék ebben a városkában.Ha esetleg vki hall vmit és szól is azt megköszönném.Vagy esetleg hogy hol keressek(a gumtree-n kívül,mert ott mindennapos vendég vagyok Mosoly ). Köszi a segítséget! Dina
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom / Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban