Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Olcsó
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Olcsó
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Telefonálás Magyarországra
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Zsolessz
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Február 24. Vasárnap, 23:50    Hozzászólás témája: olcsó hívás mobilról Hozzászólás az előzmény idézésével

Találtam egy nagyon olcsó és egyszerű telefonálási lehetőséget:

Nomi simkártyát tudsz venni az üzletekben 6 fontért, amin 4 font van feltöltve, de ha neten regisztrálsz 2 fontot jóváírnak.

A percdíjak Angliából:

Magyar vezetékes: 4p/perc (+ az összes uniós vezetékes is)
Magyar mobil: 14p/perc (+ az összes uniós mobil ált.)
Uk vezetékes: 13p/perc
Uk mobil: 15p/perc
Nomi mobil (UK): 9p/perc

5 font feltöltésnél 6 fontot,
20 font feltöltésnél 25 fontot adnak.

Gyakorlatilag kb ha forintban próbálunk számolni
és 20 fonttal töltünk, akkor a Magyar vezetékes 10 ft,
az Magyar-mobil 30 Ft/perc.
Neten vissza lehet nézni az összes addigi hívást.

Ez ugyanaz, mint az Orange tarifája,
csak ezzel külföldre is olcsón lehet telefonálni.

bővebb infó:
www.nomi-mobile.com

Képek:
http://www.angliamasszemmel.extra.hu/egyebek/egyebek_gb.html

Én kipróbáltam, működik.

A Nomi a Vodafon leányvállalata, a Voda hálózatát használja mindenhol.

Legutóbb Zsolessz szerkesztette (2008. Április 3. Csütörtök, 10:35), összesen 2 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
baha
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 4. Kedd, 21:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En a VoipWise-t hasznalom.Internet telefon.( kell hozza internet ..stb.)
Minden vezetekes szam ingyenes a magyar is , a magyar mobil 12eurocent
az angol mobil 7eurocent . min feltoltes 10euro plusz hozzajon az afa vagy valamil.... vegosszeg 12.5 euro. sok sikert.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
pmiki7
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 24. Hétfő, 19:05    Hozzászólás témája: ingyen Hozzászólás az előzmény idézésével

O2 között ingyen hivás postakodot elküldve a 21300-ra
Vissza az elejére
alliL
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 24. Hétfő, 23:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok...

Én egy hónap múlva megyek ki dolgozni Londonba és a telefonálás...hát még nem túl tiszta...
Most egy Pannon-os előfizetéses telóm van amit két éves szerződéssel, egy éves hűségnyilatkozattal kötöttem. Az előfizetést le szeretném mondani...a teló meg ugye "kártyafüggő"...
Szerintetek hagyjam a Pannon-t és kinnt vegyek valami SIM kártyát? De milyet? És mennyibe kerül?
Vagy a Pannon-nal is megoldható hogy ne legyen drága a haza telefonálás ha muszály?

Kösz a segítséget!

Lilla
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 25. Kedd, 1:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

alliL írta:
Sziasztok...

Én egy hónap múlva megyek ki dolgozni Londonba és a telefonálás...hát még nem túl tiszta...
Most egy Pannon-os előfizetéses telóm van amit két éves szerződéssel, egy éves hűségnyilatkozattal kötöttem. Az előfizetést le szeretném mondani...a teló meg ugye "kártyafüggő"...
Szerintetek hagyjam a Pannon-t és kinnt vegyek valami SIM kártyát? De milyet? És mennyibe kerül?
Vagy a Pannon-nal is megoldható hogy ne legyen drága a haza telefonálás ha muszály?

Kösz a segítséget!

Lilla

Az előfizetést mondd le (ha tudod, nem tudom lejárt-e a hűség), innen csak roamingon keresztül tudsz vele hazatelefonálni, az meg drága. Ha téged hívnának otthonról, akkor szintén Te fizetnéd a nemzetközi hívás díját.
Továbbá itt a CV-ben meg kell adnod egy telefonszámot, amin elérnek, és a Magyar mobilszámot itt senki nem fogja felhívni, kvázi hátrányba kerülsz.
Ha van lehetőséged, akkor vidd be valami "szakemberhez" a készülékedet, és kártyafüggetlenítsd. Ha nem szeretnéd otthon, akkor itt bármelyik sarki fűszerboltban (kis túlzással) megcsinálják ezt neked pár fontért, és ez itt teljesen legális dolog. Csak otthon gondolom olcsóbb, bár ebben nem vagyok biztos.
Itt sokféle kártya közül választhatsz, az O2-től a vodafone, és a Tesco a legáltalánosabb, a leggyakoribb. Meg mostanában a bankok is szoktak adni számlanyitáskor.....
Az O2-nél a SIM vásárlás, aktiválás + a kötelező első feltöltés 15 font volt nekem, ebből 10 font a lebeszélhető összeg.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
alliL
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 25. Kedd, 15:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Wow! Nagyon köszi a gyors és használható segítséget!!!!! Mosoly

Lilla
Vissza az elejére
Birogab
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 28. Péntek, 15:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy kint a telefon vásárláshoz milyen papir/ok kell-kellenek?
Illetve Kb milyen árban vannak a telefonok?
Melyik a jobb-Itthonrol vinni egy független telefont és csak SIM-et venni bele (ha lehetséges)
-kint venni készülékestöl?
Köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 28. Péntek, 21:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Birogab írta:
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy kint a telefon vásárláshoz milyen papir/ok kell-kellenek?
Illetve Kb milyen árban vannak a telefonok?
Melyik a jobb-Itthonrol vinni egy független telefont és csak SIM-et venni bele (ha lehetséges)
-kint venni készülékestöl?
Köszi

Szerintem hozd ki a telefonod kifüggetlenítve, és akkor szabadon használhatod később is más szolgáltatókkal. De végülis mindegy, de csak egy kicsit jobb telefon Pay & Go kártyával vásárolva is 60-70 font körül van, gondolom ez kezdetben kicsit fájdalmas kiadás......

A Pay & Go kártya vásárlásához semmiféle irat nem kell, még a nevet sem kérdezik...... csak fizess Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Birogab
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 29. Szombat, 8:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a választ,lehet hogy akkor viszek egy független telefont.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
papagena
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 31. Hétfő, 11:48    Hozzászólás témája: Tipp Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Birogab,
A telefonvasarlashoz meg ,hogy nem kellenek papirok hozza.Ja es ezzel kapcsolatban meg ,sztem itt sokkal olcsobbak a telefonok ,mint otthon,szval ha uj telefont akarsz akkor itt vegyel inkabb sztem.
Pl:LG chocolate mobil itt kb 70 font de ha bankartyaval fizetsz akkor 10fonttal olcsobb,+20 fontot lebeszelhetest kapsz hozza.Bar mondjuk kulonbozo arak vannak itt is nem nagy kulonbseggekkel.
Na a lenyeg h itt megvehetsz egy nagyon jo telefont kb 100fontert ami otthon kb 2-szer,3-szor annyiba kerul.
Vissza az elejére
papagena
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 7. Hétfő, 10:13    Hozzászólás témája: Olcsobb telefonalasi lehetosegek! Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello,
Hallottam par olcsobb telefonalasi lehetosegrol,leirom Nektek:
T-mobile:ha elkuldod az ITM betuket a 441 es szamra akkor 5p/min-ert telefonalhatsz hazai vezetekesre,mobilra persze dragabb.
O2:hasnlo csak a postai kododat kell elkuldeni a 22204es szamra es 500 percet kapsz lebeszelni,de ehhez elotte fel kell tlteni a telefonod 10 fonttal.hatranya fuggetlenul attol mennyit beszelsz minden honapba fel kell tolteni a telefonod,10 fonttal(v tobbel)Elony Azoknak akiknek nincs internetes lehetoseguk es sokat beszelgetnek az Otthoniakkal.
Ha erdekel probaljatok ki!
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 7. Hétfő, 18:14    Hozzászólás témája: Re: Olcsobb telefonalasi lehetosegek! Hozzászólás az előzmény idézésével

papagena írta:
Hello,
Hallottam par olcsobb telefonalasi lehetosegrol,leirom Nektek:
T-mobile:ha elkuldod az ITM betuket a 441 es szamra akkor 5p/min-ert telefonalhatsz hazai vezetekesre,mobilra persze dragabb.
O2:hasnlo csak a postai kododat kell elkuldeni a 22204es szamra es 500 percet kapsz lebeszelni,de ehhez elotte fel kell tlteni a telefonod 10 fonttal.hatranya fuggetlenul attol mennyit beszelsz minden honapba fel kell tolteni a telefonod,10 fonttal(v tobbel)Elony Azoknak akiknek nincs internetes lehetoseguk es sokat beszelgetnek az Otthoniakkal.
Ha erdekel probaljatok ki!

Azért egy kicsit nézz utána, nehogy megugorjon a számlád Nagyon boldog ...

Amit írsz , az a favorite Place, a postcod-odat kell elküldeni, és kapsz 500 percet, amit itt beszélhetsz le, nem külföldi számmal:

Favourite Place Text your postcode to 22204 free
e.g. SL14DZ to 22204
You can change your postcode
once every 30 days by texting
CHANGEPLACE <postcode> to
22204 free
Favourite Place³:500 mins to O2 mobiles and UK landlines from a registered postcode. The inclusive minutes can be used for any UK landlines (starting 01, 02 or 03) and O2 UK mobiles (except 07744 and 07755 numbers) and excludes video calls. Applies to use in the UK only.

Itt tudsz pontosan utánaolvasni: http://www.o2.co.uk/onlinetariffs
Vissza az elejére
papagena
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 7. Hétfő, 21:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello Tovi,
Megkerdeztem az O2 az irodajukban,elmondtam h magyar vok es h hogy tudnek minel olcsobban haza telefonalni,hat ezt ajanlottak ,meg hallottam mas magyarokrol is akik ezt hasznaljak es Nekik bejott.DE
Most akkor bevallom az igazsagot en mielott kiprobalhattam volna lebeszeltem a 10fontot,meg mielott megjott volna az uzenet Nevető ,szval ezt sajat peldammal nem tudom igazolni ,de masoknal mukodik tutira!
megneztem az oldalt es tenyleg ott van,amit irtal ,de akkor sincs igazad Vicces !
Azert koszi!!
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 7. Hétfő, 21:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

papagena írta:
Hello Tovi,
Megkerdeztem az O2 az irodajukban,elmondtam h magyar vok es h hogy tudnek minel olcsobban haza telefonalni,hat ezt ajanlottak ,meg hallottam mas magyarokrol is akik ezt hasznaljak es Nekik bejott.DE
Most akkor bevallom az igazsagot en mielott kiprobalhattam volna lebeszeltem a 10fontot,meg mielott megjott volna az uzenet Nevető ,szval ezt sajat peldammal nem tudom igazolni ,de masoknal mukodik tutira!
megneztem az oldalt es tenyleg ott van,amit irtal ,de akkor sincs igazad Vicces !
Azert koszi!!

Hát én használom már egy ideje a favorite Place szolgáltatást, és nem olcsóbb magyarországra.
De lelked rajta.....
Vissza az elejére
papagena
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 8. Kedd, 15:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor nem mondtam semmit.Hallgassatok Tovira!! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Telefonálás Magyarországra Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
4 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban