Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Nogyogyasz Londonban
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Sziszie
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 30. Péntek, 12:05    Hozzászólás témája: Nogyogyasz Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, nogyogyaszt keresnenk itt Londonban.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
orshi7
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 2. Vasárnap, 19:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia!

próbáltad már a háziorvosnál? legjobb tudomásom szerint az egyszerűbb eseteket és a rutinvizsgálatokat a körzetes orvos végzi, vagy pedig beutal a kórházba ami 3 hónapos várólistát jelent. Ha találsz megfizethető magánorvost (én feladtam, hazamentem) akkor tedd közzé légyszi! Mosoly
Vissza az elejére
tolmacs
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Február 25. Hétfő, 22:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nogyogyaszhoz valoban a haziorvoson keresztul lehet beutalot kapni. A varakozasi ido attol fugg, hogy milyen sulyosak a tunetek vagy eppen a vizsgalatok eredmenyei.

Ugyanakkor a legtobb korhazban van "emergency gynocology" reszleg, ahova a betegek sulyosabb, legtobbszor surgos kezelest igenylo esetekben fordulnak.

Ha citologiat (smear test) szeretne vki levetetni, akkor a "family planning" klinikan keresztul ez megoldhato, ahova idopontot kell kerni a kerulethez tartozo klinikan keresztul. Ezek a klinikak sokszor a haziorvosi rendelessel egy epuletben talalhatoak, viszont hetente csak egyszer, akkor is csak nehany orara tartanak egy helyen nyitva. (Sokszor megis konnyebb hozzajuk bejutni mint a haziorvoshoz tartozo noverhez!)

A fent emlitett szolgaltatason kivul, regisztralas utan, ingyenes fogamzasgatlo tablettat, ovszert es mas fogamzasgatlasi modszerekre vonatkozo tanacsadast lehet kerni.

A szakrendelesre, mint minden mas egeszsegugyi rendelesre, ingyenes tolmacs (interpreter) segitsege kerheto a szolgaltaton keresztul, az idopont egyeztetesekor.

Ha vkinek tobb infora van szuksege a magyartolmacs@freemail.hu cimre irhat.

Sziasztok

Eva
Vissza az elejére
goczaneszter
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 21. Péntek, 11:52    Hozzászólás témája: Fogamzásgátló Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Nekem olyan problémám volna, hogy egy évre megyünk ki a párommal, viszont az itthoni nőgyógyász nem írhat fel 1 évre előre fogamzásgátlót. Harmonetet szedek, nem tudom, hogy az van e kint.

Esetleg nem tudnátok segíteni, hogy van e ilyen, vagy ha nincs, akkor milyen alternatívák vannak? Megbeszélném itthon a nőgyógyászommal, hogy melyikre válthatnék, ha már muszáj.

Előre is köszi a válszt, gondolom, nem vagyok a problémával egyedül...

Köszi!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 21. Péntek, 14:20    Hozzászólás témája: Re: Fogamzásgátló Hozzászólás az előzmény idézésével

goczaneszter írta:
Sziasztok!
Nekem olyan problémám volna, hogy egy évre megyünk ki a párommal, viszont az itthoni nőgyógyász nem írhat fel 1 évre előre fogamzásgátlót. Harmonetet szedek, nem tudom, hogy az van e kint.

Esetleg nem tudnátok segíteni, hogy van e ilyen, vagy ha nincs, akkor milyen alternatívák vannak? Megbeszélném itthon a nőgyógyászommal, hogy melyikre válthatnék, ha már muszáj.

Előre is köszi a válszt, gondolom, nem vagyok a problémával egyedül...

Köszi!

Azt nem tudom ez a Harmonet van e itt, de azt viszont tudom hogy otthonrol kar tul sokat kihozni belole ugyanis itt ingyen kapod a fogamzasgatlot. A Marvelont peldaul ismerik.
raciani
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 21. Péntek, 15:07    Hozzászólás témája: Re: Fogamzásgátló Hozzászólás az előzmény idézésével

hello

nekem is hasonlo a kérdésem. akkor ezek szerint odakint ingyen megkapom? akkor itt nálunk miért kerül 5000 ft-ba? ez igy akkor elég gáz, mármint az itthoni helyzet. odakint akkor elmondjam , hogy itthon mit szedtem , vagy felesleges, mert gondolom egy vizsgálat után megállapitja hogy nekem mi alkalmas?! ez igy jo lenne, mert akkor nekem sem kéne hazajönnöm három havonta mindig iratni. pláne ha ott ingyen kapom....De megtudnátok mondani,hogy az miért ingyenes?
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 21. Péntek, 15:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fogalmam sincs miert ingyenes. De az es szerintem ez nem baj. Nagyon boldog
Nem tudom most mit szedsz. De nyugodtan megmondhatod itt hogy elotte otthon mit szedtel, ugy is megkerdezik. Ha van itt olyan akkor ugyanazt megkapod. Ha nincs segitenek valasztani ujat. Persze a kotelezo rakszures utan. Nagyon boldog
raciani
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 21. Péntek, 15:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia

köszi a gyors választ. igy akkor kicsit nyugodtabban indulok el, hogy ott erre már külön nem kell majd pénzt költenem.mert itthonrol ugyis három havi adaggal indulok el, ott meg annyi idő alatt csak eljutok az orvosig, hogy felirja az ujat.

Any
Vissza az elejére
goczaneszter
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 21. Péntek, 21:47    Hozzászólás témája: Köszi Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is köszönöm a gyors választ, megnyugodtam Mosoly))
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 22. Szombat, 6:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szivesen! Nagyon boldog
tolmacs
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 22. Szombat, 19:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

raciani írta:
itthonrol ugyis három havi adaggal indulok el, ott meg annyi idő alatt csak eljutok az orvosig, hogy felirja az ujat.

Fejen talaltad a szoget! Ha 3 honapra elegendo gyogyszered van, akkor az eleg addig, mig itt haziorvossal regisztralsz es kapsz ujat.

Azt tanacsolnam, hogy hozd ki a tablettahoz tartozo tajekoztatot, amelyen pontosan rajta van, hogy milyen hormonokat tartalmaz es milyen adagban. Ez alapjan az itteni haziorvos biztosan tud ujat ajanlani, ha nem lehet itt ugyanazt a termeket kapni.

Eva
Vissza az elejére
raciani
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 22. Szombat, 21:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia

köszi a jótanácsot,meg is fogadom, és akkor viszem a papirt magammal.
örülök, hogy ezen a forumon segitenek egymásnak az emberek. mert egyébként magamtól ilyenekre sosem jönnék rá.
köszi mindenkinek.
Vissza az elejére
gyorgyi_yvette
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 23. Kedd, 19:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

en azt sem tudom, hogyan lehet haziorvoshoz beiratkozni. bar oszinten nem is jartam meg utanna, de megis ha ugyerzitek, h van kedvetek nekem leirni ide, annak nagyon orulnek, koszi
Vissza az elejére
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 23. Kedd, 21:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon egyszerűen: elmész a legközelebbi rendelőbe, ott megmondják, melyik nap van az új páciensek regisztrációja, akkor visszamész, kitöltesz pár papírt, megmérik a vérnyomást, súlyt, stb. és kész is.

Itt keresheted meg a legközelebbi NHS rendelőt:
http://www.nhsdirect.nhs.uk/find/results/index.aspx

Sok sikert.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tolmacs
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 25. Csütörtök, 21:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

erus írta:
Nagyon egyszerűen: elmész a legközelebbi rendelőbe, ott megmondják, melyik nap van az új páciensek regisztrációja, akkor visszamész, kitöltesz pár papírt, megmérik a vérnyomást, súlyt, stb. és kész is.

Azert ez a legtobb rendeloben nem igy mukodik. Miutan kitoltod a papirokat a recepcion, adnak egy idopontot a noverhez (a varakozasi ido a rendelo forgalmatol fugg), aki felviszi az adataidat a rendszerre, vernyomast, sulyt es magassagot mer, vedooltasokrol, csaladon beluli betegsegekrol kerdez stb. Miutan ezen tul vagy kerhetsz idopontot az orvoshoz!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban