| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
HGabor Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 22. Szerda, 19:45 Hozzászólás témája: Konkret munkat kinalok!!! |
|
|
Sziasztok,
Munkalehetoseget kinalok Londonban, illetve Anglia mas reszein eloknek.
Ha erdekelnek a reszletek (es mar kint vagy!), kerlek kuldj egy "munka" targyu ures email-t az
angolmunka@freemail.hu cimre.
Gabor |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sealspietro Mester

Csatlakozott: Feb 15, 2006 Hozzászólások: 131 Tartózkodási hely: GB London - South Norwood
|
Elküldve: 2006. Február 24. Péntek, 13:21 Hozzászólás témája: Re: Konkret munkat kinalok!!! |
|
|
[quote="HGabor"]Sziasztok,
Gáborom , nem vagy valami kommunikatív............. Írtam neked levelet , kvázi 3 napja , jól nem válaszoltál.............
Ezekszerint a munka csak kamu? ( csak kérdezem , tisztelettel )
Üdv: Péter |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Február 24. Péntek, 17:32 Hozzászólás témája: Re: Konkret munkat kinalok!!! |
|
|
[quote="sealspietro"] | HGabor írta: | Sziasztok,
Gáborom , nem vagy valami kommunikatív............. Írtam neked levelet , kvázi 3 napja , jól nem válaszoltál.............
Ezekszerint a munka csak kamu? ( csak kérdezem , tisztelettel )
Én is irtam neki kiváncsiságbol, nekem se reagált
Na mondjuk sejtettem, mert máááá csak ne freemailt adjon meg aki ebben a munkaéhes országban melót kinál  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
padam Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 24. Péntek, 17:57 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ja és üres mail-t mi!? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabi Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 150 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2006. Február 24. Péntek, 18:17 Hozzászólás témája: Gábor |
|
|
Szerintem kamu az egész, ne hitegesd a jó népet!
Tisztelettel írtam!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sealspietro Mester

Csatlakozott: Feb 15, 2006 Hozzászólások: 131 Tartózkodási hely: GB London - South Norwood
|
Elküldve: 2006. Február 24. Péntek, 19:59 Hozzászólás témája: Re: Konkret munkat kinalok!!! |
|
|
[quote="Enci"]
az nekem is feltünt , hogy ha konkrét munkát kinálna , akkor valahogy így nézne ki a címe: work@london.uk , vagy valami hasonló....de az alpötlet nem is rosz:-)) gyeregercó@londonba.hu , és csöstől jön a sok kifelé igyekvő magyar , mindenkitől csak 20 fontot kérek munkaközvetítés cimén , és mire kiérek hozzátok , miliárdos - omos leszek , nem bérlem , hanem megveszem a kisszobát )
beh.... hogy az ilyet miért nem ássák el , nemsokkal utánna hogy megszületett.................. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Február 24. Péntek, 21:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Hat ha valami internetes melora keresnek e-mail-cimeket,ahova valami vereb ceg szetkuldheti a reklamszarait,vagy komoly cimlistat akarok kiepiteni,amit el lehet adni ilyen cegeknek,akkor en is igy csinalnam.. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sealspietro Mester

|
Elküldve: 2006. Február 24. Péntek, 22:01 Hozzászólás témája: |
|
|
[quote="Krisz972"]
Hali Krisz:-)
Éppen nem itt van a helye , de azért ide írom:-) ( jól formabontó leszek:-) )
Kösz a tanácsot , megkerestem Encit , szerencsém is volt mert relatív olcsó szobát találtam néla. Neked meg szeretném megköszönni a telefonos supportot , ezt úgy gongoltam , hogy márc. 15-től Londonban leszek , megkereslek , és jól megittasodunk valahol:-)
Ha van ilyesmihez affinitásod:-)
Ha nincs , kapsz hálából egy kis tábla csokit:-)
Na, melyik? ))
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Február 24. Péntek, 23:12 Hozzászólás témája: |
|
|
[quote="sealspietro"] | Krisz972 írta: |
Kösz a tanácsot , megkerestem Encit , szerencsém is volt mert relatív olcsó szobát találtam néla. Neked meg szeretném megköszönni a telefonos supportot , ezt úgy gongoltam , hogy márc. 15-től Londonban leszek , megkereslek , és jól megittasodunk valahol:-)
Na, melyik? ))
Haaaat.... Egy nagyobb tabla sorben kiegyeznek.. Aztan csak majd ovatosan itt a forditott kozlekedessel,nehogy a St. Mary's ba kelljen mennem,ha sorozni akarok veled.Igaz,van szemben egy jo kis pub... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sealspietro Mester

|
Elküldve: 2006. Február 24. Péntek, 23:22 Hozzászólás témája: |
|
|
[quote="Krisz972"] | sealspietro írta: | | Krisz972 írta: |
Na, melyik? ))
Haaaat.... Egy nagyobb tabla sorben kiegyeznek.. Aztan csak majd ovatosan itt a forditott kozlekedessel,nehogy a St. Mary's ba kelljen mennem,ha sorozni akarok veled.Igaz,van szemben egy jo kis pub... |
Ovatosan a forditott közlekedéssel?? Ja, halottam valamit , hogy ott sokan fordítva közlekednek , én majd vigyázok , hogy nehogy én is , jó?,
Te , hát a korházzal szemben van kocsma? ( ezt csak most mondod?? ) akkor oda menjünk inni , ha baj van , csak átkuszunk az úton! Na , milyen?
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Február 25. Szombat, 2:55 Hozzászólás témája: |
|
|
[quote="sealspietro"] | Krisz972 írta: | | sealspietro írta: | | Krisz972 írta: |
Na, melyik? ))
Ovatosan a forditott közlekedéssel?? Ja, halottam valamit , hogy ott sokan fordítva közlekednek , én majd vigyázok , hogy nehogy én is , jó?,
Te , hát a korházzal szemben van kocsma? ( ezt csak most mondod?? ) akkor oda menjünk inni , ha baj van , csak átkuszunk az úton! Na , milyen?
 |
Nincs ellenvetesem...:)Sot...!Kifejezetten kedvelem a hozzad hasonlo elorelato embereket...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Február 26. Vasárnap, 20:45 Hozzászólás témája: válasz erkezett :-) |
|
|
Szia Andrea!
Egy 6 eve alapitott, jol meno marketing cegnek dolgozom, amely
marciustol keres embereket otthonrol vegezheto munkara. A munka
lenyege boritekok megtoltese kulonfele reklamanyagokkal.
Minden visszakuldott boritekert 1,3 fontot fizetnek, tapasztalatra vagy
elokepzettesegre nincs szukseged. Toled fugg, hogy heti 1 vagy 40
orat foglalkozol-e ezzel, bar szerintem mindez fizeteskiegeszitesre a
legalkalmasabb (en legalabbis igy csinaltam, es mukodott).
Ha erdekel a dolog, a kovetkezokeppen jelentkezhetsz:
Kuldj egy felbelyegzett es a neveddel, cimeddel ellatott valaszboritekot
a kovetkezo cimre:
A cimet kivettem
Ebben nehany napon belul reszletes (es ingyenes) informaciot es
instrukciokat kapsz, melyek utan eldonheted, csatlakozol-e.
Vesztenivalod tehat nincs, de jo penzt kereshetsz.
Na ennyit a munkarol  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sealspietro Mester

|
Elküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 12:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
én is megkaptam a levelet , itthon is működik ez az átvágós ipar , de itt 900 Huf-ot fizetnek egy levélért , tehát az ember ajánlata kicsit szegényes:-))
Egyszer egy ilyet felhívtam , és megkérdeztem , mondja meg öszintén , van a dolog mögött valami konkrát munka?
Megmondta.
Nincs.
A 900 Huf - ok abból tevődnek össze , ahány új madarat találsz , az kifizeti a csomag díját , ez a bevétel. Nagyszerű.....
Ilyen állást szeretnék 1 -et főmunkaidőben , 8 -at meg melékállásban:-)
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 13:34 Hozzászólás témája: |
|
|
| sealspietro írta: | Hali!
én is megkaptam a levelet , itthon is működik ez az átvágós ipar , de itt 900 Huf-ot fizetnek egy levélért , tehát az ember ajánlata kicsit szegényes:-))
Egyszer egy ilyet felhívtam , és megkérdeztem , mondja meg öszintén , van a dolog mögött valami konkrát munka?
Megmondta.
Nincs.
A 900 Huf - ok abból tevődnek össze , ahány új madarat találsz , az kifizeti a csomag díját , ez a bevétel. Nagyszerű.....
Ilyen állást szeretnék 1 -et főmunkaidőben , 8 -at meg melékállásban:-)
Egen,gyakorlatilag a cimekre van szukseguk,amit aztan mindenfele szemetgyarto cegeknek adnak el,hogy elerjen a reklamanyaguk.Vagy egyenesen a marketing-cegek huzasa.De mi lenne,ha mondjuk feljelentenem az uriembert,hogy valotlan munkaajanlattal kicsalta a szemelyes adataimat es visszael vele...? Perre vinnem,igazam lenne es rekorosszegu karteritest kapnek.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sealspietro Mester

|
Elküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 21:27 Hozzászólás témája: |
|
|
A kártérítés 1/4 -éből befizetnénk kötszerre a korházba , a 4/4 -ét ( tudom hogy hibás a képlet , de minél többet! meg elisszuk a szembelévő korcsmába , jó!
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|