Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Március 20-tol beköltözhető szobák
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 20. Hétfő, 8:11    Hozzászólás témája: Március 20-tol beköltözhető szobák Hozzászólás az előzmény idézésével

Március 20-tol megint lesznek beköltözhető szobáim, Croydon és South Norwood környékén.
Ha valakit érdekel időben szóljon.
Sajnálattal tapasztalom, hogy nagyon sokan még mindig az utolso pillanatra hagyják a szállás keresést, pedig higgyétek el nem praktikus a dolog.
A mult héten is hárman hivtak, 1 srác, hogy a reptéren van, most érkezett, kellene szállás.Két srác, hogy 3 napja jöttek, szállodában laknak és azonnal költöznének, mert feleszi a pénzuket a szálloda.Aztán tegnap este 10-kor megint egy fiu, hogy ma reggel erkezik.Persze hogy nem volt helyem.Minden házam teltházas folyamatosan, s mivel klasszak a házaink senki nem akar elköltözni.
Ne hagyjátok az utolso pillanatra, mert nem fogtok igy talalni helyet.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
atka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 20. Hétfő, 14:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Május 9-én megyek ki Londonba Atom82-vel. Azt irta hogy ő már lerendezte veled a szállását. Tudnál nekem is foglalni egy szobát az ővé mellé valahova? Egyelőre fél évre tervezem a kiruccanásom, aztán majd meglátom. Egyébként irtam neked privát üzit, csak biztos nem szoktad olvasni őket Mosoly
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 20. Hétfő, 15:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atka írta:
Szia Enci!

Május 9-én megyek ki Londonba Atom82-vel. Azt irta hogy ő már lerendezte veled a szállását. Tudnál nekem is foglalni egy szobát az ővé mellé valahova? Egyelőre fél évre tervezem a kiruccanásom, aztán majd meglátom. Egyébként irtam neked privát üzit, csak biztos nem szoktad olvasni őket Mosoly

Szia!
Atom dupla szoba felét berli, jo lesz neked a másik fele?
Vissza az elejére
kotun
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 20. Hétfő, 16:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jo napot! Erdeklodni szeretnék a lakással kapcsolatban, ugyanis márciustol készulunk Londonba dolgozni. Azt szeretném kérdezni hogy harom felnott és két kis gyermek részére milyen szobát tudna ajánlani és mennyiér. Nekunk három ágyasra lenne szukségunk. Hosszu távra tervezunk és a gyerekek miatt jobb lenne ha a szoba minnél tágasabb lenne. Elore is koszonom az informáciokat.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 20. Hétfő, 17:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kotun írta:
Jo napot! Erdeklodni szeretnék a lakással kapcsolatban, ugyanis márciustol készulunk Londonba dolgozni. Azt szeretném kérdezni hogy harom felnott és két kis gyermek részére milyen szobát tudna ajánlani és mennyiér. Nekunk három ágyasra lenne szukségunk. Hosszu távra tervezunk és a gyerekek miatt jobb lenne ha a szoba minnél tágasabb lenne. Elore is koszonom az informáciokat.

Nekem sajnos nincs olyan szobám ahol 5 ember elférne.
Vissza az elejére
kirsza
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 21. Kedd, 22:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Szeretnem kerdezni,hogy tudsz e segiteni nekunk.Csutortokon erkezunk Londonba,de a szobank valami miatt eluszott,ezert most bajban vagyunk.Ket fore kellene szoba,ha csak atmenetileg,akkor is.Nagyon fontos lenne!
Koszonjuk! Andrea
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 22. Szerda, 8:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Andrea!
Nagyon sajnálom, de nekem nincs , teljes teltházas vagyok.Körbe telefonáltam az ismerosoket is, de senkinek semmi. Szomorú
Remélem sikerül megoldanotok.
Enci
Vissza az elejére
Zozzino
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 22. Szerda, 15:38    Hozzászólás témája: Encinek Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci, Zoltán vagyok még itthonról. Érdekelne az égiszed alatt futó szállásokból 1 fő, azaz jómagam részére szoba ill. ágy. A március 20-a körüli időpont, amit említtettél, szintén jónak tűnik; majd erre lövöm be magam. (No hash-hash meant, o' course. Mosoly ) Az, hogy meghatározatlan időre, és mennyire, az attól függ hogy boldogul majd kint az ember fia.
Ha van még helyed és kooperálhatnékod van, kérlek értesíts, ha nem, akkor szintén, légy szi'.

Ha van szoba, akkor javaslom, minden továbbit emilen rendezzünk.
zoltanodor@citromail.hu

(P.S. Otthon nincs net, de majd boldogulunk napról napra.)
Vissza az elejére
atka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 22. Szerda, 19:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
atka írta:
Szia Enci!

Szia!
Atom dupla szoba felét berli, jo lesz neked a másik fele?

Igen, köszike!
Ott hogy müxik a szállás bérlése? Hetenként kell adni a zsetont?
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 22. Szerda, 21:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Indulás előtt 3 héttel kell kuldeni a két hét kauciot, erkezéskor 2 hét lakbér, majd hetente 1 a heti. Kauciot akkor kapod vissza, ha elköltözöl és átadtad a szobát épen, a 2 heti lakbért pedig a felmondási idő alatt lelatt lelakod.
Vissza az elejére
Warlock
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 24. Péntek, 13:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Március 20 környékén mennék Londonba érdekelne, hogy van-e szoba kiadó.

Előre is köszi!

Péter
Vissza az elejére
LeoNardo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 13:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Én április 4-én vagy 5-én mennék Londonba egyedül. Érdekelne engem is szállás.

Köszi!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 19:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Warlock írta:
Szia Enci!

Március 20 környékén mennék Londonba érdekelne, hogy van-e szoba kiadó.

Előre is köszi!

Péter

Szia!
Ne haragudj, nem vettem észre az uzeneted.
Irok most privit.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 19:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LeoNardo írta:
Szia Enci!

Én április 4-én vagy 5-én mennék Londonba egyedül. Érdekelne engem is szállás.

Köszi!

Privit irtam Neked is! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 28. Kedd, 9:15    Hozzászólás témája: Márc 18 Hozzászólás az előzmény idézésével

Március 18-tol van még egy kiadó dupla szobám Croydonban.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban