Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Borehamwood és környéke

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
ppzsu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 28. Péntek, 11:34    Hozzászólás témája: Borehamwood és környéke Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv!
Én januárban repülök Englandbe és Borehamwoodban leszek au-pair. Ha esetleg te is ott élsz és van kedved ismerkedni kérlek értesíts! Kacsintó
Szép napot!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
ppzsu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 29. Szombat, 15:48    Hozzászólás témája: :( Hozzászólás az előzmény idézésével

Szomorú Szomorú vagyok Szomorú

Sehol senki.....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
somosza
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 17. Hétfő, 15:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia Nagyon boldog
en Bushey-ban vagyok au-pair, es meg nem igazan talakoztam magyarokkal errefele Sokkolt , nemreg voltam "szabadsagon" : (novemberben erkeztem). Meg kinnt vagy?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
ppzsu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 18. Kedd, 10:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pedig Busheyban sem vagy egyedul Nevető . Igen meg itt vagyok, remelem mar nem sokaig. Ha van kedved inkabb folytassuk emailben! palzsuzsa1@gmail.com
szep napot!
Vissza az elejére
feragi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 21. Péntek, 22:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia, én elstreebe vagyok aupair, 2 hete vagyok itt! Azt olvastam már nem sokáig??? Mi a terved?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ppzsu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 21. Péntek, 23:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia! Januarban erkeztem es most kaptam esgy fulltimeos melot, ugyhogy jovoheten felmondok es Watfordba koltozok.....
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban