Elküldve: 2008. Február 5. Kedd, 9:00 Hozzászólás témája:
[quote="Dorka75"]Szia,
persze miért ne:) ketten már megyünk márc.10-én reggel, ez 1000%, ha akarsz csatlakozni nyugodtan tedd meg (már ha még nem választottál konkrét dátumot), persze ha később jössz, akkor sincs semmi akadálya hogy kint csatlakozz hozzánk....
A többiekről nem tudok nyilatkozni (van aki csak nyüglődik és komolytalan).......
Dorka75: Én csatlakozom.
Persze elkéne némi segítség(információ), mert momentán van útlevelem, jogsim, némi pénzem 2-3 hétre kint, + alapfokú angol vizsgám, ami alapnak talán kis rágyúrással elégséges.
Szóval ha "bevesztek a buliba" , csatlakozom hozzátok.
Elküldve: 2008. Február 17. Vasárnap, 12:01 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Március elején szeretnék Angliába menni dolgozni, tehát keresek útitársat, sorstársat, akivel segítenénk egymást.
Gondolom van rajtam kívül még más is, aki nem szeretne egyedül elindulni.
Én 28 éves vagyok, angolul gyenge alapfokon tudok.
paldizsu@freemail.hu
Csatlakozott: Oct 04, 2007 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: London, NW11
Elküldve: 2008. Február 19. Kedd, 19:44 Hozzászólás témája:
Szia,
Ahogy mondani szoktam: "Üdv a klubban"
Ahogy már olvashattad is, néhányan március 10-én vágunk neki az "ismeretlennek", úgyhogy az biztos, hogy sorstársak lehetünk:)
Te már tudod konkrétan hogy mikor indulsz?
paldizsu írta:
Sziasztok!
Március elején szeretnék Angliába menni dolgozni, tehát keresek útitársat, sorstársat, akivel segítenénk egymást.
Gondolom van rajtam kívül még más is, aki nem szeretne egyedül elindulni.
Én 28 éves vagyok, angolul gyenge alapfokon tudok.
paldizsu@freemail.hu
Elküldve: 2008. Március 4. Kedd, 19:55 Hozzászólás témája:
Encit kétdeztétek már, van-e olyan háza, ahol ennyi üres szoba van? Vagy esetleg van-e egy környéken több háza, ahol van kb. annyi kiadó szoba, ahányan vagytok? Ez a fórum azért van, hogy elsősorban szállást biztosítson, utána pedig ellásson tanácsokkal munkakeresés terén!
Elküldve: 2008. Március 15. Szombat, 2:17 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Én május közepén megyek Londonba, és lakótársat/lakótársakat keresek.
Az elképzelésem az, hogy külön szobát bérelek, egy több szobás lakásban/házban, ahol más, jófej, bulizós de normális, rendes, tiszta:) emberek laknak velem együtt. Mindegy hogy milyen neműek...
Én dolgozni megyek, 22 éves lány vagyok és nemrég diplomáztam.
Enci által hirdetett házak egyébként nekem szimpatikusak, de másban is benne vagyok.
Ha valaki csatlakozna hozzám lakásbérlet szempontjából, írjon nyugodtan!
Elküldve: 2008. Március 28. Péntek, 14:52 Hozzászólás témája:
Sziasztok
Tervezem én is hogy neki vágok Londonnak keresnék társat hátha van más is ilyen mint én.
Idöpontom még nincs,de akár már lehet indulni jövö héten is,Április végéig valószinü hogy kiutazok
Köszi Gábor
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban