Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Magyar rendszammal Angliaban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Magyar rendszammal Angliaban
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Autós fórum
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
puskin
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 10. Hétfő, 15:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Eppen most beszeltem az angol biztositommal: nincs kulonbseg arban a rhd es az lhd kozott. A costumer services kiscsaj szerint igy is ugy is 400 fontba kerulne.
Ez meglepo, nem erre szamitottam en sem,talan mas tarsasagnal nem igy van.
Amikor kijottem pont az volt a szitu amit irtal: otthon rohadt a garazsban az auto, senki nem hasznalta csak en evente kb. 3 hetet. Igy nem erte meg. Oregecske is volt mar a draga....eladtam, itt vettem egy proper angolt, de most ugy adodott, hogy kellett egy masik is, az meg magyar!
Eladni meg nem akarom, tul nagy bukta lenne, uj a lelkem:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kriszta8
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 15. Szombat, 17:49    Hozzászólás témája: Magyar autó Angliában Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi a helyzet, ha egy magyar rendszámú autót akarunk áthozni Angliába, de a forgalmi nem a nevünkön van? Ellenőrzik a határon? Milyen hivatalos papír lenne jó? (Nagynéném a tulaj, aki nem utazik velünk. Az autót mi használjuk, de nem szeretnénk a nevünkre iratni.) Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?
Vissza az elejére
CALEB
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Március 28. Péntek, 14:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem ezzel egy a velemenyem. Angol elet Angol auto es akkor nem kell gorcsolni.Itt sokkal olcsobban lehet venni autot. Ha veszel olyan ezer font korul az soknak hangzik,de ha atszamolod az arakat ( amit nem kell mert nem turista ) akkor rajossz hogy olcsobb. Nah meg ki akar fizetni magyarorszagra barmit is? Inkabb ide...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
media28
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 19. Szombat, 19:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csak egy vélemény, honnan tudják, hogy miota van itt az auto? Sehonnan. Régebbi hozzászolásban az volt ha lefotozzák az autodat... JA akkor miért nem megy a büntetés az otthoni cimedre? Illetve ha lefotoznak és azt mondják már ezelütt 4 honapja is lefotoztak honnan tudják, hogy nem volt az auto azota otthol?Azt is mondhatod 2 hetente családi lokok miatt jársz ki... ÉS mit tudnak tenni? SEMMIT. HA jo ideje itt éltek akkor rákellett volna jönnetek itt minden tulvan bonyolitva csak azért mert a sok angolt meglehet vezetni, de MI magyarok vagyunk lássatok már át a rendszeren nem kell mindjárt fizetni mert Ök azt mondják.
Vissza az elejére
CALEB
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 19. Szombat, 23:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

media28 írta:
Csak egy vélemény, honnan tudják, hogy miota van itt az auto? Sehonnan. Régebbi hozzászolásban az volt ha lefotozzák az autodat... JA akkor miért nem megy a büntetés az otthoni cimedre? Illetve ha lefotoznak és azt mondják már ezelütt 4 honapja is lefotoztak honnan tudják, hogy nem volt az auto azota otthol?Azt is mondhatod 2 hetente családi lokok miatt jársz ki... ÉS mit tudnak tenni? SEMMIT. HA jo ideje itt éltek akkor rákellett volna jönnetek itt minden tulvan bonyolitva csak azért mert a sok angolt meglehet vezetni, de MI magyarok vagyunk lássatok már át a rendszeren nem kell mindjárt fizetni mert Ök azt mondják.

Mosoly LOL Azert nem hulyek az angolok,de ezt csak Te gondolod. Volt mar olyan eset,hogy tobb mint fel eve volt itt az auto feltettek az autot a kompra es kifizettettek a komp dijat es az ezzel jaro koltsegeket. Hivataloasn fel evet lehet itt az auto. Honnan tudjak ? Miert repulovel hoztad az autot ? NEM. Komppal. Es ha lelepsz a komprol akkor utana mi van ??? Ellenorzes. Es szted ott nem regisztraljak ? Dehogynem. Ha megallit a rendor es utanakerdez akkor van bukta. Egyebkent a kamerak hiaba fotoznak nem fognak kikuldeni semmit. De ha megallit a rendor es megerdeklodi a kozponti adatfeldolgozoban, akkor bukta van. Szoval mielott terjesztened az iget, nezz utana kedves baratom...Aki nem hiszi varja meg az elso esti utankerdezosos igazolast es utana fizessen Mosoly Tovabbi Szep Napot !!! ( Jah meg valami,minek kene ezzel csalni amikor itt vehetsz szarer hugyer egy autot,nem,ertem)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
CALEB
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 19. Szombat, 23:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

media28 írta:

Ohh meg valami. HA azt mondod hogy ket hetente hazajarsz akkor van fel evesnel nem regebbi komp jeegy is nalad ugye ? Mert azt kerni fogjak ha ezt mondod. Sztem Te meg soha nem mentel haza kocsival,mar ne is haragudj...Vagy en mentem haza regen ?
Vissza az elejére
CALEB
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 19. Szombat, 23:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sz.rakodtok a bal kormannyal utana meg mentek melozni a jobb kormannyal aztan meg huzzatok ra a masikra az autot,mert mindenki ezt csinalja aki bal kormany utan jobb kormanyhoz kerul...Azt sem ertem miert kell itt folytatni az otthoni link eletet. Sok magyar ezzel cseszi el az egeszet. Mindenki lodit akkorat hogy azt el sem lehet hinni. Miert? Van ertelme?
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Április 20. Vasárnap, 7:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

CALEB írta:
Sz.rakodtok a bal kormannyal utana meg mentek melozni a jobb kormannyal aztan meg huzzatok ra a masikra az autot,mert mindenki ezt csinalja aki bal kormany utan jobb kormanyhoz kerul...Azt sem ertem miert kell itt folytatni az otthoni link eletet. Sok magyar ezzel cseszi el az egeszet. Mindenki lodit akkorat hogy azt el sem lehet hinni. Miert? Van ertelme?

Nyugalom Mosoly Mindenki a sajat balfeksegenek a kovacsa. Majd amikor majd sir, hogy elvettek az automat, akkor az angol rendor lesz a ***, stb. Ne foglalkozz vele. Ugyan az ilyenektol tesznek egy kalapba minket magyarokat a tobbi kelet-europaival, de sajnos nem tudod megvaltoztatni, vagy legalabbis nem mindegyiket. Nem veletlen, hogy otthon olyan a moral, amilyen. Itt is van csalas, csak az arányok nagyon mások (mondjuk itt 80%/20% otthon meg a forditottja a tisztesseges/csalo)
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
CALEB
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 20. Vasárnap, 9:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
CALEB írta:

Nyugalom Mosoly Mindenki a sajat balfeksegenek a kovacsa. Majd amikor majd sir, hogy elvettek az automat, akkor az angol rendor lesz a ***, stb. Ne foglalkozz vele. Ugyan az ilyenektol tesznek egy kalapba minket magyarokat a tobbi kelet-europaival, de sajnos nem tudod megvaltoztatni, vagy legalabbis nem mindegyiket. Nem veletlen, hogy otthon olyan a moral, amilyen. Itt is van csalas, csak az arányok nagyon mások (mondjuk itt 80%/20% otthon meg a forditottja a tisztesseges/csalo)
-seci

Koszonom szepen,,,jah es megegy. Nezd meg a kompjegy regisztraciot,hogy keri-e a rendszamot Nagyon boldog
Vissza az elejére
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 20. Vasárnap, 12:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Alatamasztanam az elottem szolok hozzaszolasait. Minden komppal, ill. vonattal ( a repulorol nem is beszelve) jott gepjarmu bekerul a regiszterbe. Ha lejar a felev, akkor a gepjarmu ugynevezett "vehicle of interest" kategoriaba kerul (pl. tax offenders, stb.) es akkor a reg. scanner kiszurhet az uton is es felrehuznak. Megkerdeztem egy rendort. Egyszeru, nem? Ahelyett, hogy jartatjuk a pofankat...

Laza -peetee-
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
CALEB
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 21. Hétfő, 20:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

peetee írta:
Alatamasztanam az elottem szolok hozzaszolasait. Minden komppal, ill. vonattal ( a repulorol nem is beszelve) jott gepjarmu bekerul a regiszterbe. Ha lejar a felev, akkor a gepjarmu ugynevezett "vehicle of interest" kategoriaba kerul (pl. tax offenders, stb.) es akkor a reg. scanner kiszurhet az uton is es felrehuznak. Megkerdeztem egy rendort. Egyszeru, nem? Ahelyett, hogy jartatjuk a pofankat...

Laza -peetee-

Nah jo dehat aki megsose foglalt kompjegyet csak magyaraz,,meg az auto hosszat,atmerojet,mindent kernek...Minden kis adatot amire azt gondolnad hogy nincs szukseg. Multkori atkelesem soran Home Office-os csavo allt a fulkeben az ellenorzo ember mellett. Nah most sztem o beuti az utlevel szamod es kiadja neki hogy merre lax,milyen szinu alsonadragot viselsz...Igen ennyire "butak" az angolok.... Nehogy azt higgyetek idezek "MI Magyarok vagyunk" es hogy okosabbak....Ez mar a multe.....
Vissza az elejére
Blobzang
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 22. Kedd, 6:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt egyébként én sem értem, miért kell szarakodni a balkormányos itthonról vitt autóval, mikor 1000 fontért olyan autót tudsz venni kint, amit itthol 2,5-3 M-ért kapsz csak meg!

Egy vélemény itthonról!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 22. Kedd, 10:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

puskin írta:
Eppen most beszeltem az angol biztositommal: nincs kulonbseg arban a rhd es az lhd kozott. A costumer services kiscsaj szerint igy is ugy is 400 fontba kerulne.
Ez meglepo, nem erre szamitottam en sem,talan mas tarsasagnal nem igy van.
Amikor kijottem pont az volt a szitu amit irtal: otthon rohadt a garazsban az auto, senki nem hasznalta csak en evente kb. 3 hetet. Igy nem erte meg. Oregecske is volt mar a draga....eladtam, itt vettem egy proper angolt, de most ugy adodott, hogy kellett egy masik is, az meg magyar!
Eladni meg nem akarom, tul nagy bukta lenne, uj a lelkem:)

Jelmagyarazat (a gyengebbek kedveert):
-lhd=left hand drive= bal kormanyos
-rhd=right hand drive= jobb kormanyos
(egyebkent ki tudja, hogy melyik a N/S es az O/S??? Nagyon boldog )
Nekem volt mar itt egy R reg Vectra, 05 reg Kia Magentis, meg egy T reg BMW, mind a harom besz..t alattam, tehat mi kovetkezik ebbol? Igen, elegem lett ezekbol a flancos markakbol...Na most a munkahelyem ugye jo 20 merfold es ejjel dolgozom, tehat meg busz se jar, biciklivel ongyilkossag lenne. Vettem hat egy magyart, mivel mar ugyis odahaza jartam, beugrottam a szalonba... Mr. Zöld Ugye, az auto itt van elobb utobb regelni kell. Mindegy, a biztositos nekem is azt mondta, hogy cege valogatja azt, hogy kulonbseget tesznek-e rhd vagy lhd kozott. Amugy meg sofor vagyok - rhd , de nem szenvedek semmi hatranyt, amikor a lhd kocsimmal kozlekedem, sot a szuk utcakban jobban ra tudok huzni a bal o.-on parkolokra...pl. Kacsintó Tudom, hogy nem vagyok egyedul, ld. puskin-t ! De most tenyleg: a torveny az torveny nem, gyerekek? Mi hogy utaljuk mar, amikor odahaza a bevandorlo nem tiszteli a szabalyokat, hat most mi vagyunk bevandorlok..... Sokkolt
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
CALEB
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 22. Kedd, 12:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Blobzang írta:
Ezt egyébként én sem értem, miért kell szarakodni a balkormányos itthonról vitt autóval, mikor 1000 fontért olyan autót tudsz venni kint, amit itthol 2,5-3 M-ért kapsz csak meg!

Egy vélemény itthonról!

Egy velemeny es meg igaz is....jol latod. Nagyon boldog
Vissza az elejére
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 22. Kedd, 15:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Blobzang írta:

Egy vélemény itthonról!

Azert nem kell nagykepuen meggondolatlanul szarakodasnak nevezni, amikor valaki szuksegbol jon magyar autoval. En annak idejen koltoztettem vele a csaladomat - peldaul, mert nekem otthon is volt mar autom es nem erdekel a magyar rendszam, nem szegyenlem. Ha eljon az ido regelek...
Ne vedd meg azt az £1000 fontos szart, nem fogsz neki orulni. A rendszam nem tesz angolla, sem nyugati polgarra, esetleg egy felfuvalkodott, pokhendi magyarra, aki angliaban leszarozza a masik magyart, akinek magyar autoja van.

-peetee-
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Autós fórum Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
2 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban