| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2007. December 18. Kedd, 10:05 Hozzászólás témája: |
|
|
En jokat hallottam a Lilian Bishop-rol. A Language Link viszont egy nagy kalap k+k+, oda ne menj - ott van mellette. Oszinten nem tudom mire kaptak a British Counciltol logot!
Mit jelent az, hogy a laptopodon bedoglott az internet? Egyebkent az iwiw-en tobb embert is lattam, aki ilyen szolgaltatast ajanl. Es ha jol emlekszem seci is ajanlott itt valakit - kerdezd meg ot, esetleg. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hedi1980 Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 31. Csütörtök, 13:07 Hozzászólás témája: érdeklődés |
|
|
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki ismeri e az aháromgroupot, és mit tud róluk? Valamint tudtok e valamit a East London Schoolról, valamint a Tti schoolról?
Tanulni szeretnék kimenni 3 hónapra, és ezt a céget találltam a legjobbnak, csak nem talélok róla tapasztalatokat.
Köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tide Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 12. Szerda, 9:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy tudtok e ingyen v. olcso nyelvsulit É-London 4.zone, Southgate-en. Vagy lakik e itt vki (magyar) aki jól beszél angolul és nem feltétlenül tanár és vállalna magánórákat.
Előre is köszi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 206 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Március 12. Szerda, 23:38 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok, Clampton környékén van valamilyen nyelvsuli? Természetesen olcsó és azért valamennyire színvonalas... Az angolom az folyékony, csak a szókincsem kicsi, meg a nyelvtanra kéne kicsit rágyúrni, és ahhoz meg lusta vagyok, hogy fogjam az újságot, és elolvassam. Viszont ha csoportba járhatnék, és beszélgethetnék emberkékkel, az úgy érdekesebb lenne! Köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
juhgerg Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 13. Csütörtök, 0:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Mi a tapsztalat, az ingyenes nyelvsulikkal lehet komolyan fejlődni vagy csak beülünk ásítozni mint a hazai gyorstalpalók többségére?
A fizetős nyelvsuliknál mi számít olcsónak, tudnátok egy-kettőt ajánlani Croydonban vagy annak környékén, ami jó is.
Köszi![/code] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2008. Március 13. Csütörtök, 11:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| juhgerg írta: | Sziasztok!
Mi a tapsztalat, az ingyenes nyelvsulikkal lehet komolyan fejlődni vagy csak beülünk ásítozni mint a hazai gyorstalpalók többségére?
A fizetős nyelvsuliknál mi számít olcsónak, tudnátok egy-kettőt ajánlani Croydonban vagy annak környékén, ami jó is.
Köszi![/code] |
En most kb. 25x irom le, hogy mar nincs ingyenes nyelviskola!! Olcso van - a High street-en a van egy Ł49/ho nyelviskola - nagyon csoportfuggo, hogy mit kapsz ennyi penzert. Hallottam 30 fos es 15 fos csoportrol is - proba, szerencse. Az iskola Croydon deli reszen van, a Flyoveren tul (egy olasz etterem van alatta, ez egy felujaro tk.) onnan meg kb. 10 percet kell gyalogolni. Erdemes meg bemenni a Calat-ba is, ok is szerveznek nyelvtanfolyamot a Tesco mellett van az irodajuk, szinten a High street-en, az valamivel dragabb, akkor erdemes valasztani, ha mar egyebkent jol beszelsz angolul es nyelvvizsgazni szeretnel. Tovabbi nyelvtanfolyamokrol info a Katherine street-i konyvtarban talan a 2. vagy 3. emeleten a mozgolepcso mellett van egy szekcio, ahol mindenfele infok vannak, iskolakrol, nyelviskolakrol. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
juhgerg Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 13. Csütörtök, 15:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi az infót Finsbury!
Nem állt szándékonban felhúzni Téged, de nem tudok minden témakört végig zongorázni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tolmacs Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2008 Hozzászólások: 123 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2008. Március 13. Csütörtök, 15:54 Hozzászólás témája: |
|
|
| Finsbury írta: |
En most kb. 25x irom le, hogy mar nincs ingyenes nyelviskola!! |
Bocsi Finsbury, de En eppen mult heten talaltam egyet Stratfordban az egyik magyar ugyfelnek!
Szinvonala persze olyan is lehet... A legtobb ESOL tanfolyam 30-40 GBPbe kerul attol fuggoen, hogy 12 vagy 16 hetes. Ami szerintem tok olcso! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2008. Március 13. Csütörtök, 19:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| tolmacs írta: | | Finsbury írta: |
Bocsi Finsbury, de En eppen mult heten talaltam egyet Stratfordban az egyik magyar ugyfelnek!
Szinvonala persze olyan is lehet... A legtobb ESOL tanfolyam 30-40 GBPbe kerul attol fuggoen, hogy 12 vagy 16 hetes. Ami szerintem tok olcso! |
Mondani mindent lehet, ha tenyleg van ingyenes nyelviskola, akkor elo vele!
En az elmult evben csak 1 ingyenes tanfolyammal talalkoztam - azt 18 even aluli menekulteknek szervezte egy szomaliaikat segito szervezet - az etnikai osszetetel alapjan ilyet el tudok kepzelni Stratfordban is. A legolcsobb ESOL tanfolyam Croydonban 80 font (Calat es Croydon College szervezi ezeket) - engedmenyt csak a szokasos feltetelekkel lehet kapni pl.: JSA. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2008. Március 13. Csütörtök, 19:04 Hozzászólás témája: |
|
|
| juhgerg írta: | Köszi az infót Finsbury!
Nem állt szándékonban felhúzni Téged, de nem tudok minden témakört végig zongorázni. |
No problem - ezt az egyet is eleg lett volna Tenyleg jo tanacskent irom, hogy erdemes olvasni - en ezekbol a forumokrol olyan dolgokat tudtam meg Londonrol, amit magamtol csak evek alatt sikerult volna! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tolmacs Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2008 Hozzászólások: 123 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2008. Március 13. Csütörtök, 20:59 Hozzászólás témája: |
|
|
| Finsbury írta: | | tolmacs írta: | | Finsbury írta: |
En az elmult evben csak 1 ingyenes tanfolyammal talalkoztam - azt 18 even aluli menekulteknek szervezte egy szomaliaikat segito szervezet - az etnikai osszetetel alapjan ilyet el tudok kepzelni Stratfordban is. A legolcsobb ESOL tanfolyam Croydonban 80 font (Calat es Croydon College szervezi ezeket) - engedmenyt csak a szokasos feltetelekkel lehet kapni pl.: JSA. |
Hidd el a tanfolyam nem csak szomaliai menekulteknek ingyenes!
Szemelyesen voltam bent a recepcion, mondtam, hogy magyar allampolgarnak kell. Ime a suli neve es telefonszama: East London ITEC 0208 534 4080. Ingyenes angol tanfolyamokon kivul szamitogepes tanfolyamokat is inditanak kulonbozo szinteken, szinten teritesmentesen.
Ami a 30-40 GBP-s arakat illeti, Newham College es minden Newceys altal inditott ESOL tanfolyam ennyibe kerul a magyaroknak (+ uniosoknak). |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
realfunk Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 9. Szerda, 11:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Magyar anyanyelvű angoltanár személyre szabott vagy csoportos nyelvoktatást vállal magyaroknak. London.
dickmannnapsugar@gmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
CALEB Haladó

Csatlakozott: Jun 01, 2006 Hozzászólások: 83 Tartózkodási hely: East Croydon
|
Elküldve: 2008. Április 9. Szerda, 17:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| Finsbury írta: | | tolmacs írta: | | Finsbury írta: |
East Croydon- Croydon College ESOL 300 font per EV....Nagyon keves ingyenes van,sot meg sajnos en sem talalkoztam veluk,de en azt mondom ne sajnald ra a penzt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
fifth Újonc

Csatlakozott: May 04, 2008 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Walton on Thames
|
Elküldve: 2008. Máj 4. Vasárnap, 19:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok,
Vegigolvastam a legtobb nyelvtanfolyammal kapcsolatos forumot, rengeteg infot jegyeztem le, amit igy elore is koszonok mindenkinek!
Egy olyan kerdessel fordulnek most a forumozok fele, hogy tudna -e valaki Walton on Thames kornyeken nyelviskolat. Fizetos nem problema, csak ne legyen tul draga (150 font/ ho vagy az alatt remek lenne).
A fizum nem enged tobbet ha meg olykor-olykor haza is akarok latogatni
Elore is koszonom!
Privibe is johet a valasz: fifth81@gmail.com
FIFTH
ui:tegnap erkeztem Angliaba! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Adryyyenn Újonc

Csatlakozott: Mar 12, 2008 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Dombóvár
|
Elküldve: 2008. Máj 20. Kedd, 19:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Edgware College Ltd.
235-237 Finchley Road
Szeretnék érdeklödni. hogy mennyit tudtok erről a nyelvsuliról? Annak is van értelme beiratkozni, aki alig tud csak valamit angolul, attól félek, hogy nem fogom megérteni amit mondanak
Kérlek segitsetek!
Köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|