| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
nahela Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 29. Kedd, 10:18 Hozzászólás témája: cv küldése mailben |
|
|
Sziasztok!
Segitségre lenne szükségem. Megvan már a CV-m meg a Cover letter. Már munkát is kinéztem magamnak az interneten. Emailben kell elküldeni az önéletrajzot, csak az a problémám(mivel még ilyennel nincs tapasztalatom), hogy mit kell irni a mailbe. Gondolom megszolitás, valami szöveg hogy hol találtam a hirdetést, de itt meg is állt a tudományom.
Lécci valaki segitsen(lehetőleg angolul), hogy mi a fenét is kell irni egy ilyen mailbe.
Válaszaitokat előre is köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 427 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2008. Január 29. Kedd, 15:28 Hozzászólás témája: Re: cv küldése mailben |
|
|
| nahela írta: | Sziasztok!
Segitségre lenne szükségem. Megvan már a CV-m meg a Cover letter. Már munkát is kinéztem magamnak az interneten. Emailben kell elküldeni az önéletrajzot, csak az a problémám(mivel még ilyennel nincs tapasztalatom), hogy mit kell irni a mailbe. Gondolom megszolitás, valami szöveg hogy hol találtam a hirdetést, de itt meg is állt a tudományom.
Lécci valaki segitsen(lehetőleg angolul), hogy mi a fenét is kell irni egy ilyen mailbe.
Válaszaitokat előre is köszönöm! |
Nézd meg ezt:
http://www.career.vt.edu/JOBSEARC/email.htm |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nahela Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 30. Szerda, 9:00 Hozzászólás témája: |
|
|
hello!
akkor ennyi elég lesz a mailba:
Dear xxx,
I'm applying for xxx position your firm advertised on reed.co.uk since 21st January.
I hope, with my skills and experiences i can capture your interest.
I am available to you from March. My CV is enclosed.
Válaszaitokat előre is köszönöm. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
juhgerg Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 9. Vasárnap, 15:10 Hozzászólás témája: cv mintának |
|
|
Sziasztok!!!
Valaki küldene nekem egy Angol Cv-t mintának a megadott címre <ju-he@freemail.hu>. FONTOS!!!
Előre is köszönöm!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 427 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2008. Március 9. Vasárnap, 21:05 Hozzászólás témája: Re: cv mintának |
|
|
| juhgerg írta: | Sziasztok!!!
Valaki küldene nekem egy Angol Cv-t mintának a megadott címre <ju-he@freemail.hu>. FONTOS!!!
Előre is köszönöm!!! |
Google keresés az alábbira:
curriculum vitae and cover letter |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 451 Tartózkodási hely: Edgware
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
juhgerg Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 10. Hétfő, 10:29 Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszi mindenkinek, sokat segítettetek. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Basmacskin Újonc

Csatlakozott: Mar 19, 2008 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: 2008. Március 21. Péntek, 0:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Szerbusztok!
Első körben gratula minden fórumozónak, rengeteg hasznos dolgot lehet megtalálni itt, már kezd is bennem eloszlani a félsz. Ezt köszönöm!
Amiért írok: 4 hónapom van két munkahely között, a jelenlegit jövő héten befelyezem, a következőt szeptemberben kezdem. A köztes időszakot akarom hasznosan eltölteni angliában (a hasznos alatt értsd pénz és nyelv). Tehát a kérdésem: ezt a cover letter-be beleírjam e, vagy nem szeretnék tudni, hogy 4 hónapra tervezem csak a kintlétet. Azért dilemma ez, mert a következő munkahely a deloitte lesz, ami azért egy nemzetközileg is ismert könyvvizsgáló cég, és ez talán jól mutatna egy kísérőlevélben.
Nem is igazán kell külön kérnem a segítséget, ahogy elnéztem szinte azonnal bárkinek megjön a válasz. Jó kis csapat kovácsolódott itt össze.
Köszönöm |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|