Londonban szeretnék dolgozni kb. 10 hónapot ezért költségek lefaragása végett útitársat keresek vagy több emberhez csatlakoznék. Ha nem egyedül mész, meg én se spórolnánk a reptéri fuvaron, szálláson stb. és nem egyedül mennénk a nagyvilágba. Júliustól ( vagy augusztus, szeptember attól függ addig lesz-e útitárs) tervezem az utazást és kb. májusig maradnék.
Sajnos lemondta az utat az összes ismerősöm aki beígérte, hogy jönne, egyedül nekivágni meg nem a legjobb ezért is keresek útitársa(ka)t.
Ha te is ki szeretnél menni, de nincs útitársad írj az s.kornel88@gmail.com -ra.
Elküldve: 2008. Máj 12. Hétfő, 14:20 Hozzászólás témája:
Hello Kornél!
Én szintén szeptember környékén szeretnék indulni Angliába,viszont határozott úticélom nincs. Londonról azt hallottam, drága-jobban megérné egy kisebb városban melózni illetve lakni kezdetben. Neked erről mi a véleményed?
Elküldve: 2008. Máj 13. Kedd, 16:53 Hozzászólás témája:
zsombi írta:
Hello Kornél!
Én szintén szeptember környékén szeretnék indulni Angliába,viszont határozott úticélom nincs. Londonról azt hallottam, drága-jobban megérné egy kisebb városban melózni illetve lakni kezdetben. Neked erről mi a véleményed?
Üdv:
Fecó
Helló!
Azóta már megvettem a repülőjegyet Augusztus 23.-ára. Ha gondolod vegyél fel msn-re vagy írj e-mailt és még simán csatlakozhatsz hozzám. Útitársam már van viszont laktótárs nincs, úgyhogy jólenne ha még valaki csatlakozna, akárt te is, mert úgy olcsóbb a szállás ha egy szobában ketten vagyunk. Szerintem kisebb városba annak éri meg kimenni, akinek már van ott ismerőse és lesz hol laknia egy darabig.
London csak egy főváros, nem is akármilyen, ha már kimegyek olyan helyre menjek aminek nagy a RESPEKT-je . SZeretem a nyüzsgő
nagyvárosokat, így szerintem nekem London a legjobb választás.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban