Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - NI szám azaz National Insurance Number
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

NI szám azaz National Insurance Number
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
xerox
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Március 4. Kedd, 10:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi,

Olyan egyszeu kerdesem van, hogy mi van akkor ha 5 het utan sem kaptam meg meg az NI szamom?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 4. Kedd, 11:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kaptál egy telefonszámot az interjún, az pont erre a célre szolgál, hívd fel.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
xerox
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Március 4. Kedd, 14:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajna az mar nincs meg...
Vissza az elejére
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 4. Kedd, 17:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor hívd fel azt a számot, amit legelőször hívtál (ennek a topiknak az első oldalán található), mondd el a problémádat, és majd átkapcsolnak az illetékes emberkéhez.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 5. Szerda, 16:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

xerox írta:
Hi,

Olyan egyszeu kerdesem van, hogy mi van akkor ha 5 het utan sem kaptam meg meg az NI szamom?

Ezen a két számon érdeklődhetsz a NI számod után:

HM Revenue and Customs 0845 915 7006
vagy 0141 207 3728
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 5. Szerda, 16:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tovi írta:
xerox írta:
Hi,

Ezen a két számon érdeklődhetsz a NI számod után:

HM Revenue and Customs 0845 915 7006
vagy 0141 207 3728

Bár a reference number nem ártana, kicsit gyorsítana az ügymeneten... de anélkül is menni fog
Vissza az elejére
Tide
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 12. Szerda, 10:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
1 évvel ezelőtt kinnt dolgoztam 3 honapot aztán haza mentem. Kaptam NI számot. Most megint dolgozok, de más lett a lakcimem.A kérdésem az lenne, hogy be kell e jelentenem az uj címemet v. nem a HM Revenue-nál? A Home Office-nál be jelentettem az uj állásomat meg a lakcímemet.Előre is bocsi a hülye kérdésért.( Csak egy kicsit szőke vagyok.)
Vissza az elejére
juhgerg
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 12. Szerda, 23:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Találtam egy nagyon hasznos weboldalt, ide szinte minden levan írva egyértelműen ami a kezdéshez kell:
http://dspace.dial.pipex.com/huemblon/front.htm
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 14. Péntek, 21:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tide írta:
Sziasztok!
1 évvel ezelőtt kinnt dolgoztam 3 honapot aztán haza mentem. Kaptam NI számot. Most megint dolgozok, de más lett a lakcimem.A kérdésem az lenne, hogy be kell e jelentenem az uj címemet v. nem a HM Revenue-nál? A Home Office-nál be jelentettem az uj állásomat meg a lakcímemet.Előre is bocsi a hülye kérdésért.( Csak egy kicsit szőke vagyok.)

Be kell menni az első Jobcenter plus-ba, és ott átírják a lakcímedet.
Vissza az elejére
goczaneszter
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 21. Péntek, 11:14    Hozzászólás témája: Európai Egészségbiztosítási kártya Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,
igaz, hogy az Európai Egészségbiztosítási kártya helyettesíti a Temporary NIN-t?
Köszi előre is!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 23. Vasárnap, 21:19    Hozzászólás témája: Re: Európai Egészségbiztosítási kártya Hozzászólás az előzmény idézésével

goczaneszter írta:
Sziasztok,
igaz, hogy az Európai Egészségbiztosítási kártya helyettesíti a Temporary NIN-t?
Köszi előre is!

Tudtommal nem, már csak azért sem mert a száma nem kompatibilis az itteni rendszerrel. Itt a születési dátumodból képzik az átmeneti NIN-t.
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 23. Vasárnap, 21:21    Hozzászólás témája: Re: Európai Egészségbiztosítási kártya Hozzászólás az előzmény idézésével

goczaneszter írta:
Sziasztok,
Köszi előre is!

Tudtommal nem, már csak azért sem mert a száma nem kompatibilis az itteni rendszerrel. Itt a születési dátumodból képzik az átmeneti NIN-t. Ráadásul az átmeneti NIN-hez semmi más nem kell, mint bemenni a Job Centerbe, ahova amúgy is be kell menni az NIN igénylése miatt.
Vissza az elejére
malajc
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Március 25. Kedd, 1:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

A munkaügyi regisztrációt (WRS) kell először elintézeni, vagy a NI számot? Merthogy mindkettőhöz kell fényképes igazolvány, egyszerre pedig nem szívesen válnék meg a személyimtől és az útlevelemtől is. Vagy az NI-nél nem kell előre beküldeni?

A másik, hogy érdemes kicseréltetni a hagyományos személyit kártyásra, vagy nincs jelentősége?

Köszönöm
Vissza az elejére
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 25. Kedd, 1:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Erre már egyszer válaszoltunk Neked.

WRS-hez csak az egyik kell, vagy személyi, vagy útlevél, NI-hez meg az interjún fog kelleni az egyik, de csak bemutatnod kell, nem veszik el Tőled, csak lefénymásolják. Tehát intézheted egyszerre is.

A hagyományos személyit meg cseréltesd kártyásra.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
malajc
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Március 25. Kedd, 9:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Erus, köszönöm!
Az nagyon fontos, hogy a hagyományos személyit kártyásra cseréltessem? Egy hetem van még itthon, nem tudom, addig lezajlik-eSzomorú
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Következő
8 / 14 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban