Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Április - Májusi start
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Április - Májusi start

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Henry
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 18. Hétfő, 10:41    Hozzászólás témája: Április - Májusi start Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Áprilisi - indulásra várom jelentkezéseteket .

Van már kinti tapasztalatom , ismerősök , stb .

Javaslatom a következő lenne :

Mivel van hogy csak hetente nézem meg a leveleimet ezen a fórumon , ezért ha E-mail cimet adsz , hamarabb tudok válaszolni Kacsintó

Vagy

henry37@citromail.hu cimre is irhatsz

üdv nektek

Sok sikert mindenkinek Kacsintó

Legutóbb Henry szerkesztette (2008. Március 4. Kedd, 18:33), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
raciani
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 23. Szombat, 14:10    Hozzászólás témája: Re: Április - Májusi start Hozzászólás az előzmény idézésével

Henry írta:
Sziasztok

Április - Májusi indulásra várom jelentkezéseteket .

hello

engem az érdekelne,hogy akkor is tudnál segiteni a kinti elhelyezkedésben, ha magán úton megyek ki, és nem veled. mert ha minden sikerül, akkor lesz átmeneti szállásom. a nyelvismeretem viszont igen gyér. ezzel is lesz lehetőségem munkavállalásra? neked milyen téren vannak tapasztalataid, és ismerőseid? mennyit voltál már kint? és most mennyi ideig maradsz?
válaszod előre is köszönöm

Any
Vissza az elejére
jucus77
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 25. Hétfő, 10:22    Hozzászólás témája: Utitársat keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Henry!

Írtam privát üzenetet!

Judit
Vissza az elejére
Henry
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 4. Kedd, 18:27    Hozzászólás témája: Re: Utitársat keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

jucus77 írta:
Szia Henry!

Írtam privát üzenetet!

Judit

Kedves Judit

Én meg válaszoltam neked Kacsintó
Vissza az elejére
Henry
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 4. Kedd, 18:28    Hozzászólás témája: Re: Április - Májusi start Hozzászólás az előzmény idézésével

raciani írta:
Henry írta:
Sziasztok

Április - Májusi indulásra várom jelentkezéseteket .

hello

engem az érdekelne,hogy akkor is tudnál segiteni a kinti elhelyezkedésben, ha magán úton megyek ki, és nem veled. mert ha minden sikerül, akkor lesz átmeneti szállásom. a nyelvismeretem viszont igen gyér. ezzel is lesz lehetőségem munkavállalásra? neked milyen téren vannak tapasztalataid, és ismerőseid? mennyit voltál már kint? és most mennyi ideig maradsz?
válaszod előre is köszönöm

Any

Helo

Válaszoltam levélben .
Vissza az elejére
raciani
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 6. Csütörtök, 21:30    Hozzászólás témája: Re: Április - Májusi start Hozzászólás az előzmény idézésével

szia

sajna levelet nem kaptam. probáltam neked emailre irni, de valamiért nem ment át. ha tudsz irni nekem akkor megadom az én cimem: raciani@freemail.hu
Vissza az elejére
arhus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 15. Szombat, 13:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!
Április 11én megyek, ha van aki még ilyen tájban, az jelezze.. Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
leslie2855
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 17. Hétfő, 21:41    Hozzászólás témája: Budapest-Brighton-Liverpool Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Április végén szeretnék indulni Angliába, a fenti útvonalon. Előreláthatólag egy hetet töltenék Brightonban vagy Portsmouthban, utána mennék tovább munkát keresni, akár Liverpoolig is elmegyek. Azt hiszem London már túl telített a munkaerőpiacot illetően. Fiat Ducatóval indulok, egy-két fő útitársat keresek. Ha érdekel az utazás írj ide: bakoczay@freemail.hu.

Leslie
Vissza az elejére
viktorf1
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 18. Kedd, 21:48    Hozzászólás témája: Indulás áprilisban? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Mi egy pár vagyunk, és április 10 körül szeretnénk Angliába utazni, dolgozni jó hosszú távra.
Oxfordot szemeltük ki, ugy hallottuk ott bőven van meló. De még pontosan nem tudjuk merre is induljunk. Van még valaki esetleg így?Mosoly
Ott ami szállás lenne az 100font/hét ami kicsit sok kezdésnek az nem nagyon menne. Valami olcsó szállás kellene.
Valaki?
Vissza az elejére
edro
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 20. Csütörtök, 15:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

helo Henry!!

április körül mennék én is,angol társalgási szint,plusz német madnem perfekt..azt hiszem a nyelvvel némileg elheyezkedni is tudok..de egyedül annyira én sem akarok menni..jelezz

thx Edro

edro8@fremail.hu
Vissza az elejére
plussmano
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 1. Kedd, 19:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok

En is keresek utitarsakat de nekem meg nincs konkret melom se:(
Az angolom eleg gyer ...Szomorú
Szal ha valakik tudnak konkret melot keves angollal szivesen csatlakoznek...

Aprilis vege Majus eleje korulre tervezem az indulast...ha valaki tud valami konkret melot keves angol tudassal az irjon pls.

koszi: Judit
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban